2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok teşekkürler cevaplar için

Yani şimdi burdan buna cvp vermek cok-da mantıklı değil herkezin çok çok farklı belirtileri oluyor yada belirti yaşamayanlar da oluyor..oncesinde gelen leke için yerleşme kanaması olabilir..umarım öyledir..Ama.sana en iyi cevabı verecek kan testidir..

Makineler tam anlamıyla o son sütü çekemiyorlar zaten, bebek emerken dikkat etmişsinizdir, diliyle bir sağma hareketi yapar, arkadan öne doğru, o son süt tamamen o zaman boşalır. Makineler o hareketi yapamadıkları için çoğu zaman tam boşaltamazlar.
İlk zamanlar bu konu çok kafa karıştırıcı oluyor ama sonra alışıyorsunuz , bebek zaten doymadıysa diğer memeye geçiyorsunuz. Şu an alışma dönemi, midesi de minicik her şekilde doyuyordur zaten. Sağmadığınız memeden başlayın, doymazsa diğer Memeye geçersiniz.

Haklisiniz sanirim insan bu kadar cok isteyince kucuk bir ihtimal olsada desteklenmek istiyor cok tesekkur ederim cevabiniz icin

E ishal.olduysan dogumun daha da yaklasmissss

Sağlıkla kucağına al canım dua ediyoruz

doguma giderken 68.2 olan ben dogumdan sonra 66.9 bu nasil iştir ateistler bunu aciklasin
Bebiş 10 günlük olunca tartıl ben 9 kilo kaybetmiştim şişlik rahim daralması kan dolaşımı falan hemen eskiye dönmüyor.Doğumdan sonra İlk duşumu alırken ağlamıştım hiç doğurmamış gibiyim diye

Cocumun kafasini karistirmasana teyzesi, belki boşluğuna gelir evladimin

3kg dogurup ayni kiloyla eve dönem var. Ödem ödem. Heryerim ödem dediklerinden.
bende 3 kilo dogurdum bacaklarim taş gibi sert dizden asagisi agliyor resmen sisko teyze bacagi gibi bilek yok oldu ☹ karnimi goren 6 aylik der yani.
arka fonda ibo dan o eski halimden eser yok simdi sarkisi calisiyor.

eve geldim hemen tartiya ciktim 62 falanimdir diye dusunurken 69.9 görünce beynimden vuruldum ben şok...eşimde şok... bu cocugu kim dogurdu o zamann

bende 3 kilo dogurdum bacaklarim taş gibi sert dizden asagisi agliyor resmen sisko teyze bacagi gibi bilek yok oldu ☹ karnimi goren 6 aylik der yani.
arka fonda ibo dan o eski halimden eser yok simdi sarkisi calisiyor.
Sözü hemen fit anne peridrol84 e birakiyorum. Göbek öyle hemen gitmiyor. 9 ayda sisen sey 3 gunde iner mi allasen de, umursama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…