Kizlar dogumda hediyelik siselere gul suyu hazirliyoruz ama az mi aldik acaba? O anda 24 tane alip ciktik dukkandan. 50 tane mi 100 tane mi ne kadar gerekir acaba? Bir de cikolata verelim yanina diyoruz. Onu almadik daha. Siz ne kadar aldiniz asagi yukari? Hastaneye en fazla o kadar kisi gelir. O kadar olmaz bile. Geri kalan memlekette zaten. Ya da ilerleyen zamanlarda boluk porcuk gelir misafirler.
Orta kalabalik bir aileyiz mevlutten once gelen misafirler icin 50 tane yaptirmistik oglumda bir suru kaldi. Meltte baska bir sey yaptirdim mevlytye epey gitti. Bu oglumda 30 tane yaptirdim yetecek bence
Orta kalabalik bir aileyiz mevlutten once gelen misafirler icin 50 tane yaptirmistik oglumda bir suru kaldi. Meltte baska bir sey yaptirdim mevlytye epey gitti. Bu oglumda 30 tane yaptirdim yetecek bence
Hurma yiyen kızlar kaç tane yiyorsunuz ben 2 tane yiyorum günde heralde az oldu bir etki etmedi bana hiç
[/QUOTE] ben tekli sayıyla yenmeli diye duydum hep 1 3 5 gibi ben 1 yiyodum şimdi 3e çıkardım ada_2019
Ben hastaneye hediyelik götürmekten vazgeçtim.cunku hastaneye gelenler sonra evede geliyor. Şimdi birine dağıtırken öbürüne sen hastanede aldın şimdi alma diyemem diye düşündüm eve gelen herkese dagiticam
bende 3 kilo dogurdum bacaklarim taş gibi sert dizden asagisi agliyor resmen sisko teyze bacagi gibi bilek yok oldu ☹ karnimi goren 6 aylik der yani.
arka fonda ibo dan o eski halimden eser yok simdi sarkisi calisiyor.
Yaa hemencecik inmiyor ki o şişlik ödem.. İçin yara senin şu an ödem hepsi bebişi emzirdikçe geçecek inşallah incecik sin kız hem 65 kilo ne ya ben o kiloyla hamile kaldıydım
Yaa hemencecik inmiyor ki o şişlik ödem.. İçin yara senin şu an ödem hepsi bebişi emzirdikçe geçecek inşallah incecik sin kız hem 65 kilo ne ya ben o kiloyla hamile kaldıydım