2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Orta kalabalik bir aileyiz mevlutten once gelen misafirler icin 50 tane yaptirmistik oglumda bir suru kaldi. Meltte baska bir sey yaptirdim mevlytye epey gitti. Bu oglumda 30 tane yaptirdim yetecek bence

Orta kalabalik bir aileyiz mevlutten once gelen misafirler icin 50 tane yaptirmistik oglumda bir suru kaldi. Meltte baska bir sey yaptirdim mevlytye epey gitti. Bu oglumda 30 tane yaptirdim yetecek bence
50 tane hediyelik yaptirdim, 20 tanesini yanima alicam sadece. Hastane sonucta herkes gelmez herhalde inşallah dinimiz amin

50 tane hediyelik yaptirdim, 20 tanesini yanima alicam sadece. Hastane sonucta herkes gelmez herhalde inşallah dinimiz amin
Ben hastaneye hediyelik götürmekten vazgeçtim.cunku hastaneye gelenler sonra evede geliyor. Şimdi birine dağıtırken öbürüne sen hastanede aldın şimdi alma diyemem diye düşündüm eve gelen herkese dagiticam

bende 3 kilo dogurdum bacaklarim taş gibi sert dizden asagisi agliyor resmen sisko teyze bacagi gibi bilek yok oldu ☹ karnimi goren 6 aylik der yani.
arka fonda ibo dan o eski halimden eser yok simdi sarkisi calisiyor.
Yaa hemencecik inmiyor ki o şişlik ödem.. İçin yara senin şu an ödem hepsi bebişi emzirdikçe geçecek inşallah incecik sin kız hem 65 kilo ne ya ben o kiloyla hamile kaldıydım

Yaa hemencecik inmiyor ki o şişlik ödem.. İçin yara senin şu an ödem hepsi bebişi emzirdikçe geçecek inşallah incecik sin kız hem 65 kilo ne ya ben o kiloyla hamile kaldıydım
Ben 57 kilo oldum 60i görmeden doğurmak istiyorum artık (çok amin)

ada_2019 5 e çıkar tatlim
I ikuayko sen basak bebe demiyor muydun? Bekle yavrum 22 ve sonrası pratik45 bayrami çıkarırız insallah vallahi tırsıyorum
Tamam 23 agustos olsun ama gelirse de yok demem yani. Zaten bana cekerse ana baba sözü dinlemez, kafasina gore gelir.
Ben 57 kilo oldum 60i görmeden doğurmak istiyorum artık (çok amin)
Ya seni hic sevmiyorum şu anda. Bu nedir kardesim ayip ya ayip!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…