2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sinirden benim kasildim yine yine isim konusu
Neden geriliyosun ki sen koycan tabi ismi istediğin olcak herkesi memnun edemezsinki mesela biri AA kartal hiç güzel değil derken başka biri kartal ne güzel isimmis diyor herkesin sevdiği istediği farklı önemli olan kendini memnun edicek bı isim

eve geldim hemen tartiya ciktim 62 falanimdir diye dusunurken 69.9 görünce beynimden vuruldum ben şok...eşimde şok... bu cocugu kim dogurdu o zamann
Hemen degil bir hafta 10 gun sonra tartil bak bakalim kac gitmis. En az 6 7 kilo gitcek. Dogum sonrasi hamile kiyafetlerimi giyip eve dondum ancak oldu ustume

tabikide sinemada ne sancim tuttu ne de suyum geldi. ama vucudumu biraz degisik hissediyorum. asagiya baski daha bi farkli filan. sinemada bebek zaten saniye durmadi ödü patladi filmin patirti kuturtusunden. sadist ruhlu anneside ‘heh, iyice kork ki cik!’ diye eglendi

doguran kizlar bisii sorucam. hamilelikte malumunuz iki kisilik enerji harciyoruz filan. ekstra yorgunluk, bi ton ekstra agirlik, penguen yuruyusu, ekstra sikistiriyo bebek, sıkıntı tavan, bunlarin hepsi geciyo mu dogumdan sonra?

Canim benim hamile kaldığım ay regle 6 gün kala esimle yakinlasmamiz oldu, sonrasinda kahve lekelenme geldi. Hatta dedik bu ay da olmadi heralde adet olacagim yine. Ertesi gün icime şüphe düştü test yaptım cok incecik ikinci çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım hafif koyuydu. O gün kan verdim 41 çıkmıştı sonuç . Regl belirtisi yaşadım ben açıkçası hamile kaldığım ay, kasiklarima agri vs giriyordu. Insallah istiyorsan sende bi an evvel gebe kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…