Kizlar dogumda hediyelik siselere gul suyu hazirliyoruz ama az mi aldik acaba? O anda 24 tane alip ciktik dukkandan. 50 tane mi 100 tane mi ne kadar gerekir acaba? Bir de cikolata verelim yanina diyoruz. Onu almadik daha. Siz ne kadar aldiniz asagi yukari? Hastaneye en fazla o kadar kisi gelir. O kadar olmaz bile. Geri kalan memlekette zaten. Ya da ilerleyen zamanlarda boluk porcuk gelir misafirler.
Ben hediyeliklerimi hee Aileye 1 tane olacak şekilde vereceğim. 30 tane aldım. Çikolata hastane için 70 tane aldım. Bitmez herhalde o kadar gelen giden olacağını sanmıyorum.
İnsanlardan nişan geliyor ben ishal oldum. Adaletin bu mu dünya?
Bu arada okuyunca aklima geldi, bende kemik agrisi kalmadi bikini bölgesi kemigimdeki ağrı cok zorluyordu ne zamandir, bagisliycam bunu diyordum, bak simdi yok. Kim bilir ne zamandir yok
Cati muaynesinde dogurdum mu sandi acaba
Kızlar bir saat önce tuvalette peçeteye nokta şeklinde kan geldi ama mukus tarzında falan değildi devamıda gelmedi anlamadım noluyor nişan olup olmadığn devam ederse anlayacağım galiba şuan bebeğimin hareketleride var ilk gebeliiğim biraz endişelendim ama endişelenecek bir durum yok herhalde dimi eşimi zor ikna ettim hastaneye götürüyordu gitmedim
Kızlar bir saat önce tuvalette peçeteye nokta şeklinde kan geldi ama mukus tarzında falan değildi devamıda gelmedi anlamadım noluyor nişan olup olmadığn devam ederse anlayacağım galiba şuan bebeğimin hareketleride var ilk gebeliiğim biraz endişelendim ama endişelenecek bir durum yok herhalde dimi eşimi zor ikna ettim hastaneye götürüyordu gitmedim
Valla bende hiç anlamıyorum canım ama beni gören karnın baya aşağı inmiş diyorBen yürümekte çok zorluk çekmiyorum, kasık ağrım da olmuyor,mide yanmam devam ediyor.Bu belirtilere de bakılırsa bebiş hala yukarda.Anlamadım ben bu işi