2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Vakitte geçmiyordur şimdi sanaDoğum tarihinin belli olması da güzel canım planlı programlı oluyor herşey.Benim daha pazartesi çatı muayenem yapılacak.Bakalım normal doğuma uygun muyum
Bana yapıldı hic sıkıntılı bisi degil hemen bitiyor kendini sıkma serbest birak vakit cok hızlıgeçiyor tutuştum ben

Bana yapıldı hic sıkıntılı bisi degil hemen bitiyor kendini sıkma serbest birak vakit cok hızlıgeçiyor tutuştum ben

Kemik yapın uygun olmadığı için mi sezeryan oluyorsun canım?Benim de pazartesi uygun değilse sezeryan için gün verebilir belki. Çok haklısın bende heyecandan uyuyamazdım

Kemik yapın uygun olmadığı için mi sezeryan oluyorsun canım?Benim de pazartesi uygun değilse sezeryan için gün verebilir belki. Çok haklısın bende heyecandan uyuyamazdım
Yok canım ben kendim istedim vajinal doğumu hic tercihlerim arasina almadim fobi bende doktorda sağolsun her doğum konusu açıldığında elimin ayağımın titrediğini görünce sezaryani kabul etti

Yok canım ben kendim istedim vajinal doğumu hic tercihlerim arasina almadim fobi bende doktorda sağolsun her doğum konusu açıldığında elimin ayağımın titrediğini görünce sezaryani kabul etti

Anladım canım.Özel bir sebebi var mı yoksa genel bir doğum korkusu mu?

Kızlar benimde geçem hfta 3 cm açılma vardı ama ağrı sızı yok bayramdan önce doğumu başlatcaz heralde zaten iri bir bebek haftası önden gidiyordu daha cok kalırsa normal doğum zor olur kilosundan dolayı. epiduralli olucak ama ben hazır olamıyorum korkuyorum galibaaa kötü şeyler okudum bir de şimdi epiduralli yapan yapıcak olan var mı aramızda epiduralsizde dayanamam çatı muaynesinde bile zor dayandımm

Epidural ile olursa rahat oluyor diyorlar normal dogum için ıkinma kısmında yardım ederler zaten hemşireler sanci gelince ikin derler hissetmezsin

Geçen haftadan beri açılman ilerler bence hemen

Dualrım seninle canım Hadi inşallah sancı ile döner
Bebek ve sen iyiysen sakin ol Doğumun yakın dicem bu süreç 3 günü de bulabilir 24 saatinde sağlıkla doğur inşallah

Anladım canım.Özel bir sebebi var mı yoksa genel bir doğum korkusu mu?
Üniversitedeyken izlediğim doğum videolari sağolsun kendimi nasil korkuttuysam artik suan dogumhanenin önünden geçerken titremeye başlıyorum birde 2 hafta önce yanimda normal doğum oldu korkum katlandi

Inşallah uyanik birileri vardir bana bi akil verin kizlar ben 2 saat uyudum sadece agriyla uyandim simdi adet sancisi çekiyorum ama oyle gelip gitmiyor bitmeyen bir agri belim bacaklarim tutmuyor bebek top gibi oldu canimi acıtıyor doğurmuyorum değil mi çamaşırımda lekelenme vardi ama emin olamadim camasirin renginden

Canım sancılar ne aralıkta

Herkes in sancisi da farkli oluyo canim ua bebek top gibi oldu demissin karnin mi sertlesiyo eger karnin sertlesip bebk tas gibiyse ve bu duzenli oluyosa dogum sancisi olabilir ama surekli agri dogum sancisi degl diyolar

Herkes in sancisi da farkli oluyo canim ua bebek top gibi oldu demissin karnin mi sertlesiyo eger karnin sertlesip bebk tas gibiyse ve bu duzenli oluyosa dogum sancisi olabilir ama surekli agri dogum sancisi degl diyolar
Gaz sancisi mi yine ya ama tuvalete çıktım öyle bir derdim yok off gaz mi bebek ki anlamadan dogurucam ben

Kendinizi kötü hissediyorsanız bence doktora gitmekte fayda var, çünkü evde insan daha çok strese giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…