2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydınlar
Bugün randevumuz var çok heyecanlıyız ailecek
Çocuğu muayeneye götürmek erken mi kızlar? Kardeşimi görmek istiyorum diye çok söylüyor yavrum. Ben biraz daha büyüyünce götüreyim diyordum ama eşim gelsin ne olacak diyor

Kızlar bugün karnım ağrıyor.biraz tedirgin oldum.9+1 im. Şiddetli değil adet sancısı gibide değil kabızmış gibi sanki. Sizde oldumu hiç. Doktora gitsem mi

Benimde 7 yaşında kızım var.geçen hafta gittik.allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

cnm oglum 4.5yasinda. o da cok istiyor ama ben cesaret edemedim henuz.

Günaydın herkese
gynaydin

gunaydin.
simdi saglik ocagindan geldim. maglum prolutan igne
neyse... ben gibi kan sulandirici yapanlar... hemsire dedi ki... karnin morardiysa oraya yapma. morluklar ilacin emilimini azaltir ve faydasi azalir. o zaman kol ya da bacagindan yap karnin dinlensin.

Vallahi fiziken ruhen ne kadar yıpranıyormuş insan. Gerçekten zor süreçler. Allah yardımcımız olsun canım benim.

Allah in izniyle bikaç haftaya düzeliriz İnşAllah canım.İçini ferah tut ne güzel teyze de olucakmşsn. Sağ salim kucaklarımıza alalım evlatlarımızı da,Allah ın izniyle hepsi hallolur.
Annem de öyle diyor meraklanma yeterim diye ama ne böyle kotu olunca hep surecek gibi geliyor. Ablama da diyorum rol çaldın benden yaa diye ama bakalim nasıl olcak benim ilk bebeğim olacak sanrm ondan korkm.

Kızlar bugün karnım ağrıyor.biraz tedirgin oldum.9+1 im. Şiddetli değil adet sancısı gibide değil kabızmış gibi sanki. Sizde oldumu hiç. Doktora gitsem mi
Canİm bende senin gibiyim Beni de tedirgin etti ama dinlen ayaklarını uzat iyi geliyor

Vallahi fiziken ruhen ne kadar yıpranıyormuş insan. Gerçekten zor süreçler. Allah yardımcımız olsun canım benim.
Amin canım kalbimin çok büyük kısmı şükrediyor çünkü 1 kaç ay olmadı diye çok uzulmstm Ama gel gör ki diş ağrısı bile yasamams biri olarak az ağrı acı olunca sanki bir ömür surecek gibi üzülüyrm. Annem diyor yeni nesil çok dayanksz acıya ama Allah yardm eder.

kızlar günaydın. dün doktora gittik şükür herşey iyimiş 9+6 olmuşuz. kalp atımı 183 :) dinlettirdi gene ve büyümüş 3 cm olmuş . çok güzel birşey ya Rabbim isteyen herkese doğru zamanda nasip eder inşallah 3 yıl bekledik biz gerçekten zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Çok sevindim :)
3 yılın üzerine mucize gibi gelmiş ne güzel :)

Canım bnm iki gündür hafıf hafıf sancı gibi oluyor ama çok şükür kanama yada akıntıda değişiklik yok o yüzden bekleyeyım dedim rahim büyüyor ondan oluyodur belki birada stresle hastalıklageciyor bu aralar iki gün daha geçmezse gitçem

Kasılmalar ani kıramp gibi bende de oluyor doktor büyüme olduğu için demişti kızlar

Sürmez sürmezz endişe etme geçecek bu günlerde. Bak Anne olmak ne kudretli şey. Babalar için sıradan hiçbirşey hissetmiyolar. Ama biz iliklerimize kadar hissediyoruz daha fasulye kadar olan bebişlerimizi :)
Annen çok haklı. Bizler çok çok şanslıyız gerçekten. Ve buna rağmen bir o kadar da dayanıksız :) salma kendini sakın bu bir süreç ve geçecek unutma ve biliyorsun ki tek değilsin bizde varız bu sana güç versin :)

Kasılmalar ani kıramp gibi bende de oluyor doktor büyüme olduğu için demişti kızlar
aaa bebegimizi ayni gun bekliyoruz, bende 16 agustos!

gobekler ne durumda, cikti mi? artik dolabimi duzenlemem gerekiyor galiba. olmayan kotlarimi, kisa dar buluzlerimi hepsini kaldirayim diyorum.

kizlar bas agrisi yasayanlar varmi? gecen hafta bir kez aksam basladi, bir agri kesici almak zorunda kaldim dayanamadim agriya. dun aksam yeniden bas gosterdi. asiri sert girdi agri, yatip uyudum 8 gibi agriya dayanamadim. vucud hormon degisikliklerini tasiyamiyor bazi zamanlarda demekki. cok sukur baska hicbir sikayetim yok, uyuyamiyoruz demissiniz gogus agrisindan, cok sasirdim! enerjimden kaybetmedim, gayet dinc hissediyorum kendimi.

cuma gunu doktor randevumuz var, hafif heyecanliyim. 12 haftaya Allahin izniyle bi ulassaydik..daha bi rahatliicam ozaman galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…