2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kanaman kesildimi cnm rapor alcaktin almadın mı devammi ise zor oluyordur yaa

Evet canm çok şükür kanamam kesildi. Senin kesildi mi? Doktor raporu uzatacaktı ama işimi değiştirdiler sakin sessiz bir köşede takılıyorum öyle gidip gelmesi biraz zor oluyor işim 1 saat uzaklıkta. Allah yardımcımız olsun. Salı günü kendi doktorumda randevum var bakalım inşAllah her şey yolundadır.

Bitkinlik çoğumuzda var canm. Hele çalışınca ister istemez bunalıyor insan. İnşAllah 4. Aylarda daha rahat edip dolaşacağız ortalıkta. Allah hepimize sağlık afiyet versin canm.

Doktorum gerçekten çok çok iyi Bursa’da ün yapmış bir doktor zaten ama devlet olması yetiyor.. biraz daha zaman geçtikten sonra özele geçicem bende canım
Bursa da hangi doktora gidiyorsun canm? Ben de Bursadayım devlette tahlil falan yaptırıyorum memnunsan belki ben de giderim. Şuan bi doktorun muayenehanesine gidiyorum çok memnunum ama SGK ile hiç anlaşması yok baya pahalıya geliyor. Esentepe tıp ta Neşe solak korkmazer e gitmeyi düşünüyorum ama hala doktorumdan kopamadım. Şu 3 ay bir geçsin de bakalım.

Kızlar slm, bugün ikili taramamız yapıldı. Burun kemiği ve ense kalınlığımız ölçüldü . Ölçümler normal çıktı çok şükür. Bebişim doktorunu hiç üzmedi hemen dönüp gösterdi ensesini. Kan sonucu haftaya çıkacakmış fakat önemli bi risk beklentisi yok doktorumuzun. Darısı sizlerin başına.

Cok uzuldum. Allah sabir versin. Daha once boyle boy kaybiniz varmiydi yada herhangi bir hastalik bir sebep belirttimi doktorunuz
ilk bebeğim kizima hamileyken yaşamaz demişti doktorlar dogdu ve 70 gun yoğun bakımda kaldi vefat etti sonra tekrar hamile kaldim 11 haftalıkken karnimda kalbi durdu. sonra kan pıhtılaşmasi hastalığı oldugunu öğrendik bende ancak doktor bundan dolayı değil dedi venim genlerimde bozukluk olabilirmiş

Amin canm inşAllah. Gözünaydın.

MaşAllah Gözünaydın. Darısı bizlere inşAllah. Cinsiyet ile ilgili bir şey söyledi mi?

MaşAllah Gözünaydın. Darısı bizlere inşAllah. Cinsiyet ile ilgili bir şey söyledi mi?
Cnm Zeynep’i bilmiyorum ama bana söylemedi. Bacaklarını açıp göstermesi gerekiyormuş. 16.haftada davet etti tekrar. Bu arada bizim gelişimi 1 hafta önden gidiyormuş. 12+6 çıktı ultrasonda bu hafta kontrolleri ile ilgili başka önemli bi durum yok. İkili test normal çıkarsa üçlü ya da dörtlüyü gerek görmüyorlarmış. Bilginize:)

Kızlar merhaba Ankara’da önerebileceğiniz özel hastane varmı çok pahalı olmayan doktor arıyorum
ben medical parka gidiyorum. ertan bey doktorum. sgk ve diger sigortalar ile anlasmasi olmadigi icin dogum paketi aldim. 10muayene. idrar ve kan tahlilleri. taramalar. babaya mini check up. dogum. oda susleme dahil. 7500 tl...

diger doktorlar sigortalar ile anlasmali. o yuzden 6750tl dogum paketleri onlarin ya da sizin tamamlayici sigortaniz varsa o gecerli...

MaşAllah cnm Allah sağlıkla kavuştursun.
1 ay sonra mı kontrol. Şuan ben 15 te bir gidiyorum. Ay da bir zor dayanırdım zaten
Devlete giderim yine bakarım bebişim ne yapıyor
Bu arada bir yerde okumuştum normal süreçte gebelik boyu 5-6 kez ultrason yeterli diyordu. Bu sayı yurt dışında daha da düşükmüş. Ben şimdiye kadar 9 kez ultrasona girdim . Niye öyle yapmışım ben çok olmuş yaaa.
Ama benim riskli hep bi sıkıntı çıktı ondan gittim

Canm kahverengi falan hiç gelmiyor mu benim kahverengi geliyor biraz sen kan sulandırıcı kullaniyormuydun? Benim kab sulandiricidanmi tam anlamıyla kesilmedi bilemedim

Canm kahverengi falan hiç gelmiyor mu benim kahverengi geliyor biraz sen kan sulandırıcı kullaniyormuydun? Benim kab sulandiricidanmi tam anlamıyla kesilmedi bilemedim
ben kan sulandirici kullaniyorum. gunde 2tane 200 mg progestan hap. haftada 1 tane de prolutan depot igne. komple kesildi benim kahve lekeler vs.

Merhaba. Bugün ben de bebeğin kalp atışını duymaya gittim, çok ilginç bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Gelişimi haftasıyla uyumlu dedi, 4 hafta sonra tekrar gel dedi. Daha bir kez bile tahlil istemedi benden herhangi bir şeyle ilgili bu biraz kafamı karıştırıyor, inşallah bir sorun yoktur :/

kızlar benim gibi burnu kanayan varmı devamlı .ilk hamileliğimde de kanıyordu ama bu sefer daha sık kanıyor sanki doktor kontrolüm 1 şubatta .

Çok sevindim canım ,darısı bizlerin başına.

Çok sevindim canım.Amin İnşAllah darısı bizlerin başına.

ben kan sulandirici kullaniyorum. gunde 2tane 200 mg progestan hap. haftada 1 tane de prolutan depot igne. komple kesildi benim kahve lekeler vs.
Bende 3 tane progeston pruloton daha pazar vuruldum komple kesilmedi kahve geliyor bebekte ıyi şükür sürekli yatıyorum bilemedim cnm

Bende 3 tane progeston pruloton daha pazar vuruldum komple kesilmedi kahve geliyor bebekte ıyi şükür sürekli yatıyorum bilemedim cnm
sıkma canini. yavas yavas gecer... kendini yorma. ama cok da dusunup bunalma. sakin olmaya calis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…