- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
anladım canım benimde arada bir şehir hastanesine gidesim varCanım ben ceyhandayım ama adanada medline da bir doktor varmış ona da gidesim var
aaa bebegimizi ayni gun bekliyoruz, bende 16 agustos!
gobekler ne durumda, cikti mi? artik dolabimi duzenlemem gerekiyor galiba. olmayan kotlarimi, kisa dar buluzlerimi hepsini kaldirayim diyorum.
kizlar bas agrisi yasayanlar varmi? gecen hafta bir kez aksam basladi, bir agri kesici almak zorunda kaldim dayanamadim agriya. dun aksam yeniden bas gosterdi. asiri sert girdi agri, yatip uyudum 8 gibi agriya dayanamadim. vucud hormon degisikliklerini tasiyamiyor bazi zamanlarda demekki. cok sukur baska hicbir sikayetim yok, uyuyamiyoruz demissiniz gogus agrisindan, cok sasirdim! enerjimden kaybetmedim, gayet dinc hissediyorum kendimi.
cuma gunu doktor randevumuz var, hafif heyecanliyim. 12 haftaya Allahin izniyle bi ulassaydik..daha bi rahatliicam ozaman galiba.
aaa bebegimizi ayni gun bekliyoruz, bende 16 agustos!
gobekler ne durumda, cikti mi? artik dolabimi duzenlemem gerekiyor galiba. olmayan kotlarimi, kisa dar buluzlerimi hepsini kaldirayim diyorum.
kizlar bas agrisi yasayanlar varmi? gecen hafta bir kez aksam basladi, bir agri kesici almak zorunda kaldim dayanamadim agriya. dun aksam yeniden bas gosterdi. asiri sert girdi agri, yatip uyudum 8 gibi agriya dayanamadim. vucud hormon degisikliklerini tasiyamiyor bazi zamanlarda demekki. cok sukur baska hicbir sikayetim yok, uyuyamiyoruz demissiniz gogus agrisindan, cok sasirdim! enerjimden kaybetmedim, gayet dinc hissediyorum kendimi.
cuma gunu doktor randevumuz var, hafif heyecanliyim. 12 haftaya Allahin izniyle bi ulassaydik..daha bi rahatliicam ozaman galiba.
benim karnım çok çıktı karnı benim gibi çıkan varmı acaba daha 3 ay bile dolmadan 4 aylık gibiyim iç karnım çok dar .hamile pantalonu giymeye başlayalı çok oldu.aaa bebegimizi ayni gun bekliyoruz, bende 16 agustos!
yahu cok cirkin bu hamilelik pantalonlari, ustelik hic rahat degil. Bitane aldim simdilik, inip duruyo belimden hic hos degil.benim karnım çok çıktı karnı benim gibi çıkan varmı acaba daha 3 ay bile dolmadan 4 aylık gibiyim iç karnım çok dar .hamile pantalonu giymeye başlayalı çok oldu.
insallah tatlim cok sagol! ya paracetamol e izin veriyor doktor, gunde alti tane icmiiceksin tabi ama iki tane ile bisey olmaz diyor. almadim dun aksam ama devam ederse dayanamaz alirim ne yalan soylim...Canım 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum bende. Sanırım bu dönemde olabiliyor. Migrenim var birde dayanılmaz oluyor ağrılarım ama henüz hiç ilaç almadım aman sende alma ne olur ne olmaz.
Doktor randevun çok iyi geçer umarım güzel haberlerle gel inşallah ♡
vallahi ben sikayet etmiyorum, simdilik coook hafif ve kolay geciyor! biraz nefessizlik yasiyorum, oda cok kosturdugum zaman oluyor e normal kondisyonum dusuk. iki kez bas agrisi yasadim, haricinde masallahim var. Allah sonuna kadar boyle rahatlik nasip etsin insallah, sizlere de bana da!!Canım ben zaten kilolu hamile kalanlardanım . aslında ilk kontrole gittiğimden beri 3 kilo verdim kusmalardan ama göbek çıktı farkediliyor yani :) hamile pantolonu aldım ayarlama yeri var ordan ayarladım büyüdükçe açarım nasipse :) baş ağrısı bu zamana kadar olmadı ama dün akşam yattım baş ağrısı ile kalktım 1 saat sonra eşim ovdu fln uyumuşum gene sabah birşey yoktu şükür. her anında değişik birşeylerle karşılaşıyoruz anne olmak kolay değilmiş onu anladım :)
Canm ara ara bendede oluyor adet ağrısı gbi ins bisy degildirKızlar bugün karnım ağrıyor.biraz tedirgin oldum.9+1 im. Şiddetli değil adet sancısı gibide değil kabızmış gibi sanki. Sizde oldumu hiç. Doktora gitsem mi
Amin canm amin ben 8 senede ugrastik 3 kayıp yaşadım Allahım kimseye yasatmasin sebepleride belli değil ins bu bebeğimi sağlıkla kucağına alirim hepimiz aliriz inskızlar günaydın. dün doktora gittik şükür herşey iyimiş 9+6 olmuşuz. kalp atımı 183 :) dinlettirdi gene ve büyümüş 3 cm olmuş . çok güzel birşey ya Rabbim isteyen herkese doğru zamanda nasip eder inşallah 3 yıl bekledik biz gerçekten zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Amin canm amin ben 8 senede ugrastik 3 kayıp yaşadım Allahım kimseye yasatmasin sebepleride belli değil ins bu bebeğimi sağlıkla kucağına alirim hepimiz aliriz ins
Canımsın çok sagol Allah razı olsun hepinizden. Bu sabah midem o kadar güzel ki banyoya girdim boncugumla bici bici yaptık çok keyifliydi aslında iyi olunca korkum kayboluyor. Bazen dusunyrm aşırı eziyetli bir şey olsa anneler 2. Çocuk yapmazdi diyeSürmez sürmezz endişe etme geçecek bu günlerde. Bak Anne olmak ne kudretli şey. Babalar için sıradan hiçbirşey hissetmiyolar. Ama biz iliklerimize kadar hissediyoruz daha fasulye kadar olan bebişlerimizi :)
Annen çok haklı. Bizler çok çok şanslıyız gerçekten. Ve buna rağmen bir o kadar da dayanıksız :) salma kendini sakın bu bir süreç ve geçecek unutma ve biliyorsun ki tek değilsin bizde varız bu sana güç versin :)
Merhaba kızlarr yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 11 haftalık hamileyim bir iki gündür rahmimde sızlama şeklinde ağrı olup geçiyor sürekli değil ama yine dee merak ediyorum aynı durumu yaşayanlar var mı?? En son cuma gitmiştik kontrole herşeyy yolundaydı çok şükürinsan en ufak ağrı sızı da telaş ediyor.
insallah tatlim cok sagol! ya paracetamol e izin veriyor doktor, gunde alti tane icmiiceksin tabi ama iki tane ile bisey olmaz diyor. almadim dun aksam ama devam ederse dayanamaz alirim ne yalan soylim...
sanada gecmis olsun, bol bol su icmeye calisiyorum napim!
Merhaba kızlarr yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 11 haftalık hamileyim bir iki gündür rahmimde sızlama şeklinde ağrı olup geçiyor sürekli değil ama yine dee merak ediyorum aynı durumu yaşayanlar var mı?? En son cuma gitmiştik kontrole herşeyy yolundaydı çok şükürinsan en ufak ağrı sızı da telaş ediyor.
Cok uzuldum. Allah sabir versin. Daha once boyle boy kaybiniz varmiydi yada herhangi bir hastalik bir sebep belirttimi doktorunuzbu forumu takip ediyordum çünkü ben de temmuz Ağustos ta doğum yapacaktim ama bugün gittiğimizde bebdgimizin kalbinin durduğunu öğrendik 11+0 da doktor dün bugün olmuş cok yakin bir zamanda dedi. Allah size hayirli ve sağlıklı bebekler nasip etsin sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?