2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum bende. Sanırım bu dönemde olabiliyor. Migrenim var birde dayanılmaz oluyor ağrılarım ama henüz hiç ilaç almadım aman sende alma ne olur ne olmaz.
Doktor randevun çok iyi geçer umarım güzel haberlerle gel inşallah ♡

Canım ben zaten kilolu hamile kalanlardanım . aslında ilk kontrole gittiğimden beri 3 kilo verdim kusmalardan ama göbek çıktı farkediliyor yani :) hamile pantolonu aldım ayarlama yeri var ordan ayarladım büyüdükçe açarım nasipse :) baş ağrısı bu zamana kadar olmadı ama dün akşam yattım baş ağrısı ile kalktım 1 saat sonra eşim ovdu fln uyumuşum gene sabah birşey yoktu şükür. her anında değişik birşeylerle karşılaşıyoruz anne olmak kolay değilmiş onu anladım :)

benim karnım çok çıktı karnı benim gibi çıkan varmı acaba daha 3 ay bile dolmadan 4 aylık gibiyim iç karnım çok dar .hamile pantalonu giymeye başlayalı çok oldu.

Arkadaşlar herkese hayırlı gebelikler gebeliğin 5-6 haftasında vajinanın belli noktasında Aralık’larla ağrı batma hisseden oldu mu ben de büyük çikolata kistleri var acaba onlar mu yapıyor diye Merak ettim

benim karnım çok çıktı karnı benim gibi çıkan varmı acaba daha 3 ay bile dolmadan 4 aylık gibiyim iç karnım çok dar .hamile pantalonu giymeye başlayalı çok oldu.
yahu cok cirkin bu hamilelik pantalonlari, ustelik hic rahat degil. Bitane aldim simdilik, inip duruyo belimden hic hos degil.
ben boooool bol tight aldim, tregging aldim normal koleksiyonlardan. onlar epeeeyce bi sure goturur beni. leggingden baska bisii giyemiicem, orasi anlasildi. neyse ki tarzima uyuyor. artik kalcayi hafif gecen bosbos ama guzel gomlekler, ceketler giyecegim bol bol, napayim haha. gecen bi magazada kizin biri oyle guzel bi kombin yapmis ki, aklimdan ilk gecen sey 'valla ben dokuz ay bu tarzda gezebilirim!' oldu, kizin uzerindeki ayni seyleri aldim haha! ama ayna karsisinda gobegime kocaman bi kazagi yumak yapip soktum, nasil duracak diye. onu gordugunde biraz bozulmus olabilir kiz haha!

insallah tatlim cok sagol! ya paracetamol e izin veriyor doktor, gunde alti tane icmiiceksin tabi ama iki tane ile bisey olmaz diyor. almadim dun aksam ama devam ederse dayanamaz alirim ne yalan soylim...

sanada gecmis olsun, bol bol su icmeye calisiyorum napim!

vallahi ben sikayet etmiyorum, simdilik coook hafif ve kolay geciyor! biraz nefessizlik yasiyorum, oda cok kosturdugum zaman oluyor e normal kondisyonum dusuk. iki kez bas agrisi yasadim, haricinde masallahim var. Allah sonuna kadar boyle rahatlik nasip etsin insallah, sizlere de bana da!!

annelikte kolay gececek. hic korkum yok. Allah buyuk, kendime de guvenim cok. insallah yanilmiicam :))

Kızlar bugün karnım ağrıyor.biraz tedirgin oldum.9+1 im. Şiddetli değil adet sancısı gibide değil kabızmış gibi sanki. Sizde oldumu hiç. Doktora gitsem mi
Canm ara ara bendede oluyor adet ağrısı gbi ins bisy degildir

Amin canm amin ben 8 senede ugrastik 3 kayıp yaşadım Allahım kimseye yasatmasin sebepleride belli değil ins bu bebeğimi sağlıkla kucağına alirim hepimiz aliriz ins

Canımsın çok sagol Allah razı olsun hepinizden. Bu sabah midem o kadar güzel ki banyoya girdim boncugumla bici bici yaptık çok keyifliydi aslında iyi olunca korkum kayboluyor. Bazen dusunyrm aşırı eziyetli bir şey olsa anneler 2. Çocuk yapmazdi diye sen bugün naslsn uyuyabldn mi

Merhaba kızlarr yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 11 haftalık hamileyim bir iki gündür rahmimde sızlama şeklinde ağrı olup geçiyor sürekli değil ama yine dee merak ediyorum aynı durumu yaşayanlar var mı?? En son cuma gitmiştik kontrole herşeyy yolundaydı çok şükür insan en ufak ağrı sızı da telaş ediyor.

Canım bende öyle değişik şeyler yaşayınca çok korkuyorum ama şu bir gerçekki biz elimizden geleni yaptıktan sonra taktir Allah'ın, biz ona dua edip bekleyeceğiz, korkmak sadece bizi strese sokuyor boşuna bebeğimizi sıkmayalım. Arada bana batmalar kasık ağrısı sızlama gibi şeyler oluyor geçiyor korkma Rabbim yavrularımızı korusun birbirimizede dua edelim inşallah ağustosta kucaklarımız dolu olacak Allah'ın izniyle.

Baş ağrısı için bana arkadaşlarım head stick diye birşey önerdiler hamilelik ve emzirmede kullanılıyormuş. Roll on gibi başına sürüyormuşsun isterseniz bir deneyin

Bende dün gün boyu yaşadım canım resmen sızlıyordu rahmim sol kasığım ama bugün geçti şükür. Bolbol dinlen ayaklarını havaya dik.Allah ın izniyle bişey olmaz bebişlere.

Kızlar merhaba Ankara’da önerebileceğiniz özel hastane varmı çok pahalı olmayan doktor arıyorum

Cok uzuldum. Allah sabir versin. Daha once boyle boy kaybiniz varmiydi yada herhangi bir hastalik bir sebep belirttimi doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…