2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi aksamlar hanimlar. Doktora gittim hersey yolundaymis cok sukur. Gününü de yakalamis Rabbim hepimizin kucagina saglikla almayi nasip etsin insallah
Çok sevindim amin inşallah canım.. bende acayip kola içiyorum ya of çok vicdan azabı çekiyorum ama mideme çok iyi geliyo ve o asitli oluşu resmen beni cezbediyor napcam bilmiyorum sürekli içmek istiyorum normalde öyle kola delisi bi insan değildim bu hafta nolduysa oldu

Arkadaşlar göğüsleri büyüyüp bu yüzden geceleri uyuymyan arkdslar var mi? Ben inanın 3 gecedir uyuyamrm mide bulantımi geçtim artık o derece. Sabaha kadar dön dur

12 hafta bitmeden genelde bu sekilde osensiz vs tiplerde olacagiz cnm. ama sonrasi guzel
is yerinde de ayaklarini uzatmak icin ufak bir taburen olsun. sismeyi azaltir.
Hayatımda hiç bu kadar bakımsız olmamıştım.. kaşlarımı aldırmaya korkuyorum kusucam diye.. Çünkü kan aldırdığımda canım yandığı için resmen kustum.. orman gibi geziyorum öyle allahtan seyrek kaşlarım ama yine de o eski halimden eser Yok şimdi

Arkadaşlar göğüsleri büyüyüp bu yüzden geceleri uyuymyan arkdslar var mi? Ben inanın 3 gecedir uyuyamrm mide bulantımi geçtim artık o derece. Sabaha kadar dön dur

Benimde göğüslerim büyüdü. Ve ben 7 buçuk ay önce göğüs küçültme ameliyatı olmuş biriyim. Büyük göğüs benim için takıntı. Çok üzülüyorum büyümesine.
Geceleri uyuyamama değil de deliksiz uykuya hasret kaldım. Sürekli uyanıyorum. Bel ağrım oluyor yatarken bile ve beni sık sık uyandırıyor.

Bu arada kilosunu problem eden arkadaşlar için yazıyorum benim durumum size ciddi teselli olsun. Evlendikten sonra 18 kilo aldım hemen hemen. Ve 85 kilo ile hamile kaldım. Birde beni düşünsenize :) bende takıyorum kafama ama bebeğim sağlıklı olsun sağlıklı doğsun kilo işini hallederim Allahın izniyle diye teselli ediyorum kendimi. Hiç dert etmeyin kendinize kilolarınız gayet iyi kızlar. Doğumdan sonra daha da fit olursunuz :)

Bende cok seviyorum ama 3 aydir içmiyorum:) neyse ki kış yaz olsa bi ferahlamak icin kendimi tutamayabilirdim

12 hafta bitmeden genelde bu sekilde osensiz vs tiplerde olacagiz cnm. ama sonrasi guzel
is yerinde de ayaklarini uzatmak icin ufak bir taburen olsun. sismeyi azaltir.
Evet canm ayağımın altına A4 kutuları dizdim
Sabah giyecek bir şey bulamıyorum ya evde ki pijamalarım o kadar rahat ki oda dan çıkmıyorum kimseyle karşılaşmayayım diye
1-2 ay daha dayanacağız artık.

Kızlar bu arada doktor bana erkek dedi :) 2 haftaya netleşir dedi kesin değil ama gördüm dedi :)
Bide canım senin 12. Hafta sata göre ama doktorun dediği de ayni mı uyumlu yani günüyle yoksa biraz daha geride mi hafta olarak

Anladım canım beni de 31 ocakda çağırdı doktor acaba o zaman belli olur mu 10+5 olduk bugün
2.5 hafta var eger bebişin pozisyon uygunsa bence belli olur özele gidiyorsan bide mutlaka tahminde bulunur. O zamana sen 13 haftayi bitirmis oluyorsun sanirim

2.5 hafta var eger bebişin pozisyon uygunsa bence belli olur özele gidiyorsan bide mutlaka tahminde bulunur. O zamana sen 13 haftayi bitirmis oluyorsun sanirim
Evet öyle oluyor özel değil devlet ama eşinle birlikte gel demişti bunun içinde söylemiş olabilir bakalım kısmet artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…