2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar merabalar, 9+5teyiz su anda. cuma gunu kontrolum var, hafif heyecanliyim:))

kan degerlerimi olcturmek icin gecen hafta kan verdim ama tabi sonuclari almayi unutmusum, yarin ariicam artik.

ya kizlar kotlarim olmuyor bana artik. bayagi cikti gobegim. gectigimiz gunlerde turkiyedeydim ve cok ciddi alisveris yaptim, onumuzdeki haftalarda beni tatmin edecek guzel parcalar aldim. vallahi keyfim yerine geldi haha. hamilelik kiyafetleri nekadar cirkin, aman tanrim. normal koleksiyonlardan bolca tregging ve bol hafif uzun modern gomlekler, gomlek uzerlerine kisa sweater/kazaklar, bol bol şık hafif uzun ceketler giyecegiz artik napalim. kilo konusuna gelince, e tatilde yedik tabi bayagi, sabah tartildim ve 3 kilo almisim. hafif dikkat etmem gerekiyor galiba artik.

Arkadaşlar göğüsleri büyüyüp bu yüzden geceleri uyuymyan arkdslar var mi? Ben inanın 3 gecedir uyuyamrm mide bulantımi geçtim artık o derece. Sabaha kadar dön dur

Benim de büyüdü ve ağrıyor canım.Yatarken zorlanıyorum.Sürekli yatakta dönüp duruyorum.

Canım senle aynı gbyz bende 1. Yılımda 17 kilo aldm 2. Yıl 13 kilosunu verdim diyetsynle daha 15 kilom vardı ama 84 kilo ile hamile kaldim. Kilom bacak ve popo bölgemde daha çok ama bu göğüsler beni öylesine üzüyor ki yatmadan önce agliyrm sabah ezanına kadar dön dur nasıl olcak bilemyrm;( doktor normal dedi ama

Benim de büyüdü ve ağrıyor canım.Yatarken zorlanıyorum.Sürekli yatakta dönüp duruyorum.
Canım vallahi beni anlattn yatağa girdigmde ağlıyorum gece olsun istemyrm daha simdidn başladı uykusz geceler. Rabbim bu günleri aratmsn ama mide bulantim 2. Plânda kaldı

Canım vallahi beni anlattn yatağa girdigmde ağlıyorum gece olsun istemyrm daha simdidn başladı uykusz geceler. Rabbim bu günleri aratmsn ama mide bulantim 2. Plânda kaldı

Bende ikisi de yoğun canım.Bir de bulantıdan geceleri uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum .İnşAllah bikaç haftaya bulantılar da ağrılar da azalır hamileliğin en güzel zamanlarını yaşamaya başlarız.

9 ay böyle geçecek diye öyle korkyrm ki dün de 43 yasinda ablam hamile oldgnu ogrendik 1 ay olacak armzda onu da dusunyrm annem kime yetsck diye iyice üzgün moddayim;( ( esimin ailesi yurtdisnda)

Rabbim hepinizin yardimcisi olsun canlar. Bende hemuz gogus buyumesi hic olmadi. Yaw bende de hic bi belirti yok size gore benimde goguslerim cok cok kucuk azcik buyuse diye bakiyorum ama nerdeee

Bu kalp atimina gore cinsiyet olayina ne diyorsunuz acaba. Ben 140 alti erkek 140 ustu kiz diye duydum. Benim minnosun tam 140 cikti o nasil olacak

9 ay böyle geçecek diye öyle korkyrm ki dün de 43 yasinda ablam hamile oldgnu ogrendik 1 ay olacak armzda onu da dusunyrm annem kime yetsck diye iyice üzgün moddayim;( ( esimin ailesi yurtdisnda)

Allah in izniyle bikaç haftaya düzeliriz İnşAllah canım.İçini ferah tut ne güzel teyze de olucakmşsn. Sağ salim kucaklarımıza alalım evlatlarımızı da,Allah ın izniyle hepsi hallolur.

Bu kalp atimina gore cinsiyet olayina ne diyorsunuz acaba. Ben 140 alti erkek 140 ustu kiz diye duydum. Benim minnosun tam 140 cikti o nasil olacak

Benim de 8+5de 167 çıktı kalp atışı.Buna göre kız mı yani? Senin ki baya heyecanlandırmak istemiş seni canım

Kanaman kesildimi cnm rapor alcaktin almadın mı devammi ise zor oluyordur yaa

Kızlar 9+6 haftadayız bugün sabah bi oldu geçti akşam gene başladı alt karında değişik bir agrı hafıf batma gerginlik agrı arası birsey yürüyünce daha çok oluyor neden olabilir öksürük tuttu ondan olur mu yoksa bebeklerle ilgili bir sıkıntımı var birde sabah beri sert karnım hafıf şişlik var gibi endişelendim sormak istedim size sizce neden kaynaklanıyor dur

Benim de sabahtan beri ara ara sol kasık ağrım var canım,karnım da gergin ve sert.Yürürken ağrın oluyorsa fırsat buldukça dinlen yorma kendini. İçini ferah tut.Bebişler iyidir inşallah.

Canım seninle haftamızda aynı belirtilerde bende tamamen iştahtan kesildin ağzımda tat yok zar zor yemek yiyorum azıcık yedikten sonra pişman oluyorum ama yine içim kıyılıyor kusma bulantı yok ama değişik hani derler ya Allah ağız tadını bozmasın gerçekten doğru keyifle yiyip içeceğim günleri bekliyorum hep bi halsiz hep bitkinim bu arada bende çalışıyorum

Esinle gel diyen bir devlet doktoru :) cok iyiymis yaa :) ne şanslısın
Doktorum gerçekten çok çok iyi Bursa’da ün yapmış bir doktor zaten ama devlet olması yetiyor.. biraz daha zaman geçtikten sonra özele geçicem bende canım

amannnn sal gitsin seker
sonra toplariz

erkek oluyor buna gore. benim oglanin 140ti hep...

bebekle ilgili bir sorundan degil cnm.
dr dediki "gun icinde kendini ne kadar cok yorarsan o kadar cok ani agrilar girer o bolgelerine".. senin dedigin bolgeleri tarif etmistim.

meme hassasiyeti ben de bayadir var. saga sola yatirmiyor ama yapacak bisi olmuyor ne yazik ki. buyuduler baya da... pentinin yumusak ic camasirindan aldim. onlara bakabilirsiniz. telsiz camasir kullanin mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…