Günaydınlar, mutlu pazarlar❤
Sonunda bugün Ankara’ya uçuş günüüü
Bir yandan çamaşırlar yıkanıyor, bir yandan valiz hazırlıyorum
Bugünler hayal gibiydi, ne çabuk geçti zaman
Burda 35-36 haftada 1.670gr dogan bebegin annesi varken 38.haftada 3.200 kucuk mu diye de sormayin lutfen, ne istiyorsunuz 5kg mu olsun? İlk cocuk degil, 37 yasindasiniz, neden bu fikirler?
O bebegin annesine yazik. İnsanlar bir gun fazla dursun da büyüsün diye ugrasiyor, 8 hafta dogum sancisina katlanan var.
Biraz empati lütfen.
Yok Kalkan değil benim aldığım. Meme ucuna benziyor delikli emzirme ucu yazıyor üstünde. Ama yuvarlak şekli. Bi kelebek olarak yana uzun olanlar var. Aslında birbirlerine çok benziyorlar canım.
Bende 25 temmuzda doğum yaptim 35+4 haftalık olarak kizim çok iyi normal dogumla 2395 kg doğdu ben böyle bir aşk böyle bir sevda gormedim mis kokulum hayat kaynağım çok guzel bir duyguymuş bu allahım hepinizibir avazda kurtarsın ins
Burda 35-36 haftada 1.670gr dogan bebegin annesi varken 38.haftada 3.200 kucuk mu diye de sormayin lutfen, ne istiyorsunuz 5kg mu olsun? İlk cocuk degil, 37 yasindasiniz, neden bu fikirler?
O bebegin annesine yazik. İnsanlar bir gun fazla dursun da büyüsün diye ugrasiyor, 8 hafta dogum sancisina katlanan var.
Biraz empati lütfen.
Kızlar size tavsiyem mutlaka göğüs kalkanı alın ben sürekli takıyorum 1 gün takmadım emzirirkene çok canım yandı ben krem sürmüyorum sadece onları takıyorum tahriş olmasını engelliyo sürtünmüyo bi yere bide akan sütte onun içine doluyo
Göğüs ucu kremi tavsiyesi olarakta lanolin öneririm fiyatı 21 tl çok uygun lansinohtan bi farkı yok diyebilirim burda amaç göğüs ucunu nemlendirmek
Biraz empati lütfen.
Kızlar size tavsiyem mutlaka göğüs kalkanı alın ben sürekli takıyorum 1 gün takmadım emzirirkene çok canım yandı ben krem sürmüyorum sadece onları takıyorum tahriş olmasını engelliyo sürtünmüyo bi yere bide akan sütte onun içine doluyo
Göğüs ucu kremi tavsiyesi olarakta lanolin öneririm fiyatı 21 tl çok uygun lansinohtan bi farkı yok diyebilirim burda amaç göğüs ucunu nemlendirmek
Hamiş hanımlar ve taze anneler hav ar yusunuz? Günlerdir okuyamadım, yarım yamalak bir RRzg14
’ün doğurduğunu gördüm, hayırlı olsun yirim o minnoşu Günlerdir önce büyüüük temizlik yaptık, perdeler vs. şu an hatırlamak istemediğim bir takım ayrıntılar temizlendi Sonra da haftasonu fütursuzca gezdim ve pişman değilim (Şaka şaka çok yorulduğum için biraz pişmanım ) Bu arada doğuran ve gözümden kaçan herkese hayırlı olsun efeem, hastamız varsa da çok çok geçmiş olsun.
Hayırlı geceler kızlar yarın sabah hastaneye gidiyoruz. Çok gergin stresli korkulu tedirgin heyecanlıyım yani bütün duyguları yaşıyorum. Bugün 50 kere falan ağlamışımdır. Hayatımda hiç bu kadar yogun duygu yüklemesi yaşamamıştım. İnşallah yarın size güzel haberlerle gelirim. 15.30 da sezeryan olacak kısmetse. Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤
Hayırlı geceler kızlar yarın sabah hastaneye gidiyoruz. Çok gergin stresli korkulu tedirgin heyecanlıyım yani bütün duyguları yaşıyorum. Bugün 50 kere falan ağlamışımdır. Hayatımda hiç bu kadar yogun duygu yüklemesi yaşamamıştım. İnşallah yarın size güzel haberlerle gelirim. 15.30 da sezeryan olacak kısmetse. Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤
Allah yardimcin olsun canim, saglikla sihhatle evladina kavusman dilegiyle duygusalliga gelince, olacak okadar:) dogumda bebekle birlikte guc kuvvet ve pozitif enerji yuklenir sana insallah
ne acayip gece huylari var kocamin. horluyor hafif hafif, yemin ederim ayni saniye bana ‘askim kapaticanmi sunu’ (kucuk ventilator) dedi az once. odum patladi ama suyum gene patlamadi
bi sus uyuyosan uyu laf verip durma bana diye bi bagirdim adamcagiza. hayir tuvalete kalkiyorum, nerdeyse herrrr kalkmamda ‘yavas’ diyo yada ‘dusme’ diyo yada ‘noldu iyimisin’ diyo. her defasinda yine kalbim bi zipliyo. ben kendim uyanmamisim tuvalete giderken sen nasil uyaniyosun bre adam.
ayrica sicaklar basiyo bana yine. not good biraz daha Bonus Family izliim. iyiki var o dizi.
Benim gibi az kilo alan biri vardı sanırım. Ultrasonda 3200 görünüyor çok şükür bebeğim ama ben yinede tedirginim. 7 kilo aldımaz ve sık yiyorum. Çevrenizse bu kiloyla doğuran olsu mu
Önemli olan bebeğin kilo alması, sağlıklı olması. 45 kilo olan biri 15 kg alabilir ama 70 kg hamile kalan birinin kilo almaması istenir. Hatta bazı hamilelere kilo vermesi için diyet bile uygulanıyor. Normal kilolu biri için 7 kilo normal bence.. Buradaki hamileler maksimum 10 kg almaya çalışıyorlar. Onların genetiği diyerek örnek vermeyeceğim
Benim tanıdığım ve Türk olan 2 kilo alan arkadaşım da var, hamilelik başlangıcı ile aynı kiloda doğurmuştu. Oldukça da zayıf bir kadın. İkincisi ise sadece 2 kg alarak tamamlamıştı, Her ikisinin de çocuğu da 3 kg üzeri doğmuştu, çok da sağlıklılar şimdi. İki farklı kişi..
İyi geceler kızlar.. Bugün Doğumdan önce son pazarımız olabilir diye pikniğe gidelim dedik geldiğimden beri belim kırılıyor ağrıdan. Kasıklarımda da inanılmaz bir baskı ve ağrı var. Nişan vs gelmedi. Yarın kontrol günümüz bakalım açılma vs var mı. Gerçekten tükendiğimi hissediyorum artık
Yok Kalkan değil benim aldığım. Meme ucuna benziyor delikli emzirme ucu yazıyor üstünde. Ama yuvarlak şekli. Bi kelebek olarak yana uzun olanlar var. Aslında birbirlerine çok benziyorlar canım.