2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ağla,tepin ama topla kendini Allah var gerisi boş Bi bebeğin yanında digeride iyi olacak pozitif ol,dua kapımız açık iyi dua edelim .Evrene olumlu mesaj gönder Geçecek bu günler Memene gelince ayva çekirdeği bulursan jel kıvamında yapınca iyi gelir yada lansinoh tarzı krem ve kalkan kullan Bırak senin yavrunu bazen zamanında doğan emmiyor yada ememiyor Düzenli sağ ve emzir Annelik çok kutsal ve zor.Ben erken dogum yapmadım ama bebeğim ciddi gıda alerjisi vardı 6 ay sadece 5 gıda yedim ve emzirdim ne ağladım ne üzüldüm Hastahaneler,testler neler neler yaşadık Ama ne oldu sabrimin sonu Rabbim iyi etti oğlumu çok az biseyi var artık 5,5 yaşında o da sorun değil Her şer bizim için hayirdir.Iyi oldu bak çevren temizlendi Anneler bilip bilmez bazen konuşur cımbızlama lafları gerekirse bi süre konuşma Alabiliyorsan psikolojik destek al burda olsan inan gelirdim yanina ihtiyacın olursada yaz .Hepsi geçecek inan buna Allah emanet olun Dualarım seninle ve yavrularınla L labfaresi

Canım Allah yar ve yardımcınız olsun dualarım seninle bak göreceksin evinize vardığınız o gün bu günler kötü bir rüya gibi gelecek gönlünü ferah tut kimseyi dinleme tüm hamilelik boyunca sustular mi sanki herkes herseye yorum yapti dogumda bol bol dua edeceğim sana bebeklerine ❤

Öyle içten yazmışsın ki yazdıklarını okuyunca cevap yazmadan geçmek istemedim. Seni sadece okuyabiliyorum. Ama yaşadıklarını hissediyorum. Allah o kadar büyük ki dağına göre kar veriyor. Sen güçlü olmasan o minikler güçlü olmasa bu imtihanlardan geçmezdiniz. Ben duanın gücüne çok inanıyorum. Ve sizde sağlıkla evinize döneceksiniz. Çok yoruldun, yıprandın farkındayım. Ama azıcık daha dayan güzel yürekli anne. Çok haklısın böyle hissetmekte ağla rahatla biraz. Rabbim her şeyin en hayırlısını versin sizin için. Her şerde bir hayır vardır. Bunlarda geçecek ve sen bize bu çocuklar neden uyumuyor diye sızlanacaksın. Gönlünü ferah tutmaya çalış arkadaşım. İnşirah süresini bol bol okumanı tavsiye ederim. Bana çok iyi geliyor. Dinlemek bile güvende hissettiriyor. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Allah analı babalı büyütsün canım. Haftaya ben de doğurcam medikal parkda. Benim merak ettiğim eşimle annem kalabilir mi gece yanımda? Hastaneden genel anlamda memnun kaldın mı
amjnnn cnm. saglkla kavus.
anne de esin de kalabilir. daha fazlasi kalmasin derim bunalirsin kalabaliktan.
ben herseyinden cok memnun kaldim hastanenjn
Gpgus ucu kremi her emzirmeden sonrsmi surcez yokss gunde 1 defa
Mi canim
ben ilk iki gun ihtiyac duymadim cnm. dun aci hissettikce surdum. kendin ayarlarsin.

saol cnm. darisi hepinize.

Şu 3 5 nobeti canima okuyo yaa
bizim gece her saat basi ..
zombi zamani..
Gunaydin sevgili anneler yoldayız hastaneye gidiyoruz 8 de sezaryana gireceğim bugün dualarınıza beni de ekleyin olur mu
hadi kap gel bebisi.

Gözün aydın canım

Canım benim inan ki yazdıklarını okurken gözlerim dolarak okudum.
Hep aklımızdasın ve dualarımızdasınız. Sen çok güçlü bir annesin ve evlatların da en az senin kadar güçlüler gördüğüm kadarıyla. Kesinlikle umutsuzluğa kapılma, enerjinin zaman zaman tükenmesi de normal. Hepimiz insanız. Henüz doğurup, senin yaşadığın kutsal duyguyu yaşayamadık ama seni anlıyorum. Etrafındakileri hiç umursama, senin için önemli olan moralin, inancın ve miniklerin. Allah yar ve yardımcın olsun.Biz inanıyoruz hepiniz sağlıklı bir şekilde evinize döneceksiniz inşallah

Hayirli ve saglikli dogum diliyorum canim Allah yardimcin olsun saglikla al kucagina insllah
L labfaresi canim gozlerim dola dola okudum yasadiklarin oyl3 zor ve uzun bir surec ki 40gunun sonunda pozitifligini kaybetmen artik bikmis ve yorulmus yipranmis olman cok normal. Ama kendini yetersiz hissetme lutfen sen guclusun ve en basindan beri bebislerin icin herseyi yaptın. biraz yiprandin o kadar. Insaniz sonucta. Kizin da kisa surede iyilecek insallah. Bazi şer sandigimiz seyler hayir olabiliyo en yakinlarini tanimak ve darbe almak suan sana aci ve hayal kirikligi yasatsa da zamanla boyle insanlardan uzaklastigin icin sansli hissedeceksin. Dar gunde belli oluyo ne yazik ki boyle seyler. Yasanmasi gerekiyor yasiyoruz. Biraz daha sabir canim bu zor gunlerin mükafatını kat kat alicaksin dualarimiz senin ve bebislerinle.

Günaydın güzel anneler minik yavrularına kavuşan herkesin gözü aydın çok şükür hepiniz iyisiniz inşallah ben kaç gündür girip yazamadım ama hep aklimdaydiniz benm biraz agrım oldu korktm erken dogurcam diye dha hazır değilim enfeksiyon vad herlde o tetikledi agrimida fitil kullanıyorum şuan smdi konuşmalarınızı okucam iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…