Amin canım inşallah cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi ama kalp atışı 159 imiş, kağıtta plesanta arka duvar şeklinde belirtmiş baktığım kadarıyla kız bebeğe işaret ediyor ama hayırlısı olsun hepimiz için inşallahMaşAllah Gözünaydın. Darısı bizlere inşAllah. Cinsiyet ile ilgili bir şey söyledi mi?
Maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Sağlık ocağına gidip gebe kaldığınızı gerekli tahlilleri yaptırmak istediğinizi belirtin onlar yapıyorlar. Bir sorun yoktur Merak etmeyinMerhaba. Bugün ben de bebeğin kalp atışını duymaya gittim, çok ilginç bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gelişimi haftasıyla uyumlu dedi, 4 hafta sonra tekrar gel dedi. Daha bir kez bile tahlil istemedi benden herhangi bir şeyle ilgili bu biraz kafamı karıştırıyor, inşallah bir sorun yoktur :/
Amin canım inşallahÇok sevindim canım.Amin İnşAllah darısı bizlerin başına.
Keşke, ama yurt dışında yaşıyorum, doktorların tarzı biraz daha farklı burada galiba. Zorda kalmadıkça asla ilaç vermiyor, verse de en düşük dozu veriyor, asla gerek görmediği tahlili yaptırmıyor. Bazen düşünüyorum acaba Türkiyede doktorlar mı çok pimpirikli? Her bir tahlil için 50-100 ödeyince kimse yaptırmak istemiyor zorda kalmayınca burada galibaMaşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Sağlık ocağına gidip gebe kaldığınızı gerekli tahlilleri yaptırmak istediğinizi belirtin onlar yapıyorlar. Bir sorun yoktur Merak etmeyin
Benimde 4 kasım 2 kere gittim şimdiye kadar nasıl dayandın valla bravoSelamlar arkadaşlar Ocak 2018 annesiydm gecen sene bu sene de mucize beklenmeyen bı bebek oldu son adet tarihım 3 Kasım ama doktora daha gıtmedım
Yurt dışında yaşadığınızı bilmiyordum. Belki de doğru olan onların yaptığıdır siz içinizi ferah tutun sakin bir gebelik geçirmeye çalışın. Sağlıkla kucağımıza alalımbebişleri inşallahKeşke, ama yurt dışında yaşıyorum, doktorların tarzı biraz daha farklı burada galiba. Zorda kalmadıkça asla ilaç vermiyor, verse de en düşük dozu veriyor, asla gerek görmediği tahlili yaptırmıyor. Bazen düşünüyorum acaba Türkiyede doktorlar mı çok pimpirikli? Her bir tahlil için 50-100 ödeyince kimse yaptırmak istemiyor zorda kalmayınca burada galiba
Canım Murat Kadıoğlu doktorum tesadüfen denk geldim acilden gittiğimde o doktor nöbetçiydi.. daha sonrasında da hep olumlu şeyler duydum çevremden yakınımda onda Doğum yapanlarda vardı. Kapının önünde bekleyen hastaları da hepsi çok iyi doktor dediler zaten aşırı yoğun randevuları hep dolu.. İstersen randevu alabilirsin canım bende bi süre gdiicem Esentepe de ki neşe hanımı bende duydum ama bir türlü karar veremiyorum nasıl olucak bilemedimEvet canm çok şükür kanamam kesildi. Senin kesildi mi? Doktor raporu uzatacaktı ama işimi değiştirdiler sakin sessiz bir köşede takılıyorum öylegidip gelmesi biraz zor oluyor işim 1 saat uzaklıkta. Allah yardımcımız olsun. Salı günü kendi doktorumda randevum var bakalım inşAllah her şey yolundadır.
Bitkinlik çoğumuzda var canm. Hele çalışınca ister istemez bunalıyor insan. İnşAllah 4. Aylarda daha rahat edip dolaşacağız ortalıkta. Allah hepimize sağlık afiyet versin canm.
Bursa da hangi doktora gidiyorsun canm? Ben de Bursadayım devlette tahlil falan yaptırıyorum memnunsan belki ben de giderim. Şuan bi doktorun muayenehanesine gidiyorum çok memnunum ama SGK ile hiç anlaşması yok baya pahalıya geliyor. Esentepe tıp ta Neşe solak korkmazer e gitmeyi düşünüyorum ama hala doktorumdan kopamadım. Şu 3 ay bir geçsin de bakalım.
Çok sevindim canım maşallah darısı bizlerin başınaKızlar slm, bugün ikili taramamız yapıldı. Burun kemiği ve ense kalınlığımız ölçüldü . Ölçümler normal çıktı çok şükür. Bebişim doktorunu hiç üzmedi hemen dönüp gösterdi ensesini. Kan sonucu haftaya çıkacakmış fakat önemli bi risk beklentisi yok doktorumuzun. Darısı sizlerin başına.
Canım valla öyle geçen bi yaşlı teyze ben tarlada iş yaparken donuma iniveriyodu çocuklar bu yeniler niye böyle diyoSürmez sürmezz endişe etme geçecek bu günlerde. Bak Anne olmak ne kudretli şey. Babalar için sıradan hiçbirşey hissetmiyolar. Ama biz iliklerimize kadar hissediyoruz daha fasulye kadar olan bebişlerimizi :)
Annen çok haklı. Bizler çok çok şanslıyız gerçekten. Ve buna rağmen bir o kadar da dayanıksız :) salma kendini sakın bu bir süreç ve geçecek unutma ve biliyorsun ki tek değilsin bizde varız bu sana güç versin :)
benim birde gecmeyen idrar kulturu enfeksiyonum var. 1 hafta antibiyotik icmistim. hic fayda etmemis. simdi baska ilac verdi. 10 gun icmem lazimmis. baya canim sıkıldi ama yapacak birsey yoknazah35 canm benim geçen haftadan beri devam eden kanama ve sonrası gelen kahve lekelerim vardı.Günde 2 progestan 5 günde 1 proluton depot iğne oldum. 3. İğneden sonra kahve lekelerde kesildi. Bugün 4. İğnemi oldum. Kan sulandırıcıya da devam ediyorum. Sen kaç tane proluton vuruldun? Stres yapma kendine Allah’ın izniyle senin ki de kesilir. @Rzg14 ün de bizimle benzer sıkıntıları var çok şükür onun da kesilmiş. Merak etme 3-4 güne sen de toparlarsın. Kontrole ne zaman çağırdı?
Ben daha 3 gun once ogrendım malesefbenimde son adet tarihim 3 kasım canım bende 2 kere gittim şimdiye kadar .
Canım daha 3 gun once ogrendım beklemediğim bı bebek oldu kendisi hazır da degildmBenimde 4 kasım 2 kere gittim şimdiye kadar nasıl dayandın valla bravobence bi an önce git canım kalp atışını felan duyarsın hem kan tahlili yaparlar. 2li test yaptıracaksan ona da az kalmış
Benim canım bazen tv de felan gördüğüm şeyleri istiyo ama öyle aşermek derecesinde değil. Yani yemesemde olur modundayım.Kızlar hiç bir şey aşerdiğiniz oldumuu?? Benim bu 2. Aşermem söylemeyeyim canınız çekebilir ama o nasıl aşermektir ya :) aşerdiğim şeyi yiyince dünyadaki en güzel şeyi yiyormuş gibi bi his çok değişik gerçekten :)
anladım canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. zorluk çekersin önce ama biraz büyüdükleri zaman birbirlerine arkadaş olurlar. Sıkma canını allah verir kolaylığınıCanım daha 3 gun once ogrendım beklemediğim bı bebek oldu kendisi hazır da degildm
Ben haftada 4 kullandım canm 1 dolu bir bos şeklinde hiç kıpırdamadan yatiyom günde 3 progeston kullaniyom cleksan a iğneye devam dr kan sulandırıcı haptan olmuştur dedi onu kesti önümüzdeki hafta çarşamba perşembe gitcem dr nezaman istersen gel dyo ama çok sikta ultrasona girmek ıyi degil diyolar sizler ne sıklıkla giriyonuz ultrasonanazah35 canm benim geçen haftadan beri devam eden kanama ve sonrası gelen kahve lekelerim vardı.Günde 2 progestan 5 günde 1 proluton depot iğne oldum. 3. İğneden sonra kahve lekelerde kesildi. Bugün 4. İğnemi oldum. Kan sulandırıcıya da devam ediyorum. Sen kaç tane proluton vuruldun? Stres yapma kendine Allah’ın izniyle senin ki de kesilir. @Rzg14 ün de bizimle benzer sıkıntıları var çok şükür onun da kesilmiş. Merak etme 3-4 güne sen de toparlarsın. Kontrole ne zaman çağırdı?
Ayyy canım ya hiç kıpırdamadan yatiyom bi tuvalet için kalkiyom herkesin geçti benim geçmeyince neden acaba dedim stres oluyor insansıkma canini. yavas yavas gecer... kendini yorma. ama cok da dusunup bunalma. sakin olmaya calis...
Insallah hayırlısı olur Cnımanladım canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. zorluk çekersin önce ama biraz büyüdükleri zaman birbirlerine arkadaş olurlar. Sıkma canını allah verir kolaylığını
Onlar bende de oluyor o kadar önemsemiyorum bende , ama rüyamda gördüm 2 kere onları aldık :)Benim canım bazen tv de felan gördüğüm şeyleri istiyo ama öyle aşermek derecesinde değil. Yani yemesemde olur modundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?