2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
MaşAllah Gözünaydın. Darısı bizlere inşAllah. Cinsiyet ile ilgili bir şey söyledi mi?
Amin canım inşallah cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi ama kalp atışı 159 imiş, kağıtta plesanta arka duvar şeklinde belirtmiş baktığım kadarıyla kız bebeğe işaret ediyor ama hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Sağlık ocağına gidip gebe kaldığınızı gerekli tahlilleri yaptırmak istediğinizi belirtin onlar yapıyorlar. Bir sorun yoktur Merak etmeyin

Keşke, ama yurt dışında yaşıyorum, doktorların tarzı biraz daha farklı burada galiba. Zorda kalmadıkça asla ilaç vermiyor, verse de en düşük dozu veriyor, asla gerek görmediği tahlili yaptırmıyor. Bazen düşünüyorum acaba Türkiyede doktorlar mı çok pimpirikli? Her bir tahlil için 50-100 ödeyince kimse yaptırmak istemiyor zorda kalmayınca burada galiba

Selamlar arkadaşlar Ocak 2018 annesiydm gecen sene bu sene de mucize beklenmeyen bı bebek oldu son adet tarihım 3 Kasım ama doktora daha gıtmedım
Benimde 4 kasım 2 kere gittim şimdiye kadar nasıl dayandın valla bravo bence bi an önce git canım kalp atışını felan duyarsın hem kan tahlili yaparlar. 2li test yaptıracaksan ona da az kalmış

Yurt dışında yaşadığınızı bilmiyordum. Belki de doğru olan onların yaptığıdır siz içinizi ferah tutun sakin bir gebelik geçirmeye çalışın. Sağlıkla kucağımıza alalımbebişleri inşallah

nazah35 canm benim geçen haftadan beri devam eden kanama ve sonrası gelen kahve lekelerim vardı.Günde 2 progestan 5 günde 1 proluton depot iğne oldum. 3. İğneden sonra kahve lekelerde kesildi. Bugün 4. İğnemi oldum. Kan sulandırıcıya da devam ediyorum. Sen kaç tane proluton vuruldun? Stres yapma kendine Allah’ın izniyle senin ki de kesilir. @Rzg14 ün de bizimle benzer sıkıntıları var çok şükür onun da kesilmiş. Merak etme 3-4 güne sen de toparlarsın. Kontrole ne zaman çağırdı?

Canım Murat Kadıoğlu doktorum tesadüfen denk geldim acilden gittiğimde o doktor nöbetçiydi.. daha sonrasında da hep olumlu şeyler duydum çevremden yakınımda onda Doğum yapanlarda vardı. Kapının önünde bekleyen hastaları da hepsi çok iyi doktor dediler zaten aşırı yoğun randevuları hep dolu.. İstersen randevu alabilirsin canım bende bi süre gdiicem Esentepe de ki neşe hanımı bende duydum ama bir türlü karar veremiyorum nasıl olucak bilemedim

Kızlar hiç bir şey aşerdiğiniz oldumuu?? Benim bu 2. Aşermem söylemeyeyim canınız çekebilir ama o nasıl aşermektir ya :) aşerdiğim şeyi yiyince dünyadaki en güzel şeyi yiyormuş gibi bi his çok değişik gerçekten :)

Çok sevindim canım maşallah darısı bizlerin başına

Canım valla öyle geçen bi yaşlı teyze ben tarlada iş yaparken donuma iniveriyodu çocuklar bu yeniler niye böyle diyo bi an kendimi öyle hayal ettimde ölürdüm herhalde biz yeni nesil böyleyiz yapacak bir şey Yok sende sıkma canını bana da hep nazlısın şöylesin böylesin diyorlar napayım öyleyim diyorum bende bu da benim yapım

benim birde gecmeyen idrar kulturu enfeksiyonum var. 1 hafta antibiyotik icmistim. hic fayda etmemis. simdi baska ilac verdi. 10 gun icmem lazimmis. baya canim sıkıldi ama yapacak birsey yok

Benimde 4 kasım 2 kere gittim şimdiye kadar nasıl dayandın valla bravo bence bi an önce git canım kalp atışını felan duyarsın hem kan tahlili yaparlar. 2li test yaptıracaksan ona da az kalmış
Canım daha 3 gun once ogrendım beklemediğim bı bebek oldu kendisi hazır da degildm

Benim canım bazen tv de felan gördüğüm şeyleri istiyo ama öyle aşermek derecesinde değil. Yani yemesemde olur modundayım.

Canım daha 3 gun once ogrendım beklemediğim bı bebek oldu kendisi hazır da degildm
anladım canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. zorluk çekersin önce ama biraz büyüdükleri zaman birbirlerine arkadaş olurlar. Sıkma canını allah verir kolaylığını

Ben haftada 4 kullandım canm 1 dolu bir bos şeklinde hiç kıpırdamadan yatiyom günde 3 progeston kullaniyom cleksan a iğneye devam dr kan sulandırıcı haptan olmuştur dedi onu kesti önümüzdeki hafta çarşamba perşembe gitcem dr nezaman istersen gel dyo ama çok sikta ultrasona girmek ıyi degil diyolar sizler ne sıklıkla giriyonuz ultrasona

sıkma canini. yavas yavas gecer... kendini yorma. ama cok da dusunup bunalma. sakin olmaya calis...
Ayyy canım ya hiç kıpırdamadan yatiyom bi tuvalet için kalkiyom herkesin geçti benim geçmeyince neden acaba dedim stres oluyor insan

anladım canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. zorluk çekersin önce ama biraz büyüdükleri zaman birbirlerine arkadaş olurlar. Sıkma canını allah verir kolaylığını
Insallah hayırlısı olur Cnım

Benim canım bazen tv de felan gördüğüm şeyleri istiyo ama öyle aşermek derecesinde değil. Yani yemesemde olur modundayım.
Onlar bende de oluyor o kadar önemsemiyorum bende , ama rüyamda gördüm 2 kere onları aldık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…