2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım Kıyamam sana yaRabbim yardımcınız olsun.Evlatlarınla birlikte o hastaneden gülerek çıkaacaksın İnşAllah.Bu da senin sınavın demek ki,Rabbim dayanma gücü versin .Dualarımızdasınız❤

Dun aksam istemsizce aklimdan gecmistin, oglu cikmisti ama kizi hala hastanedeydi nasil oldu acaba diye dusunmustum. Her serde bi hayir derler ya bu vesile ile etrafindakilerin gercek dost dusman oldugunu anlamis bulunuyorsun bence onlar icin hic ama hic uzulme. Bu gibi durumlarda gercekten seni en iyi anlayan kisi esin. Bir doktorun videosunda izlemistim sanirim kiz bebekler daha savasci oluyor diye, minik kizinda bu savasi Allahin izniyle verecek. Buradaki herkesin dualarinda ve aklindasin

Yine nisan gelmis bu sefer daha buyuk adetnsancisi var hafif fakat gelen giden yok yahu geleceksen neden parca parca geliyosun bi kere gel tam gel ver sanciyi ver sanciyi dogurayim geceyim illa gerilim yasatacak vucut
acilman oluyordur aksama yada yarina dogurusun

sanirim bir ben doguramayacam 36 dan beridr ha bugun ha yarin doktora gittim grcrn bebek hareketsiz ve kalbi dusuk atti bir kac saat gozetim altuna alindim sonra normale donunce git dediler aksama gel gitmedim ve bugun grne kontrol var su 39 um dolsun hurmaya basliyorum

Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua eder misiniz bana da sancim var ama sık ve düzenli değil
Hooop sol kulvardan hızlı bir bebiş girdi bugünki doğum sırasına. Bir avazda inşallah sağlıkla al kucağına. Pazartesiyi beklemiş bu bebişler.
Allah'ım bizlere de buraya suyum geldi yazacağımız günlere erdir.
İmrenerek izliyoruz gelen minnoşları. Bizimkiler hala içeride keyif yapıyor

L labfaresi tatlim, Allah’tan bol guc, kuvvet, sabir ve pozitif enerji diliyorum sana. Insallah hem sen hem esin pozitiflikle dolup tasarsiniz, zira bikac gune Allahin izniyle iki bebekle eve gidince o enerji size cok lazim olacak:)

Allah her iki evladinida size bagislasin, sinavlarin en zorlarindan birine tabi tutulmussunuz..ha gayret canim, gececek bu gunler insallah Dualarimizdasiniz

Ateacherlady Allah yardimciniz olsun saglik sihhatle kavus evladina insallah

Twicee Allah yardimciniz olsun seninde canim, saglik sihhatle kavus bebegine insallah

Canım sen öyle güzel annesinki lohusa halinle bize destek vermeye çalıştın hep bu günler geçecek kızın evinize gelicek sağlıkla yaşadıkların kolay değil biliyoruz ama geçip gittiğinde anı olarak kalıcak canım. Kimseyi duyma sen yavrularınla kocanla kocaman bir ailesin artık rabbim bu sürecinizi hızla atlatıp evinizde sağlıklı mutlu günler geçirmeyi nasip etsin seni seviyoruz grubumuzun güZel tatlı pozitif annesi ♥

Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua eder misiniz bana da sancim var ama sık ve düzenli değil
Canım korkma su gelmesı cok guzel sancılarını hızlandıracak ve ınsallah kısa sırede dogum yapacaksn bol bol yürüyüş yap yatakda gecırme sancıları sırtını bırıne ovdur agrı geldıkce. Ne kadar cabalarsan o kadar cabuk gecer cıkolata tarzı enerjı veren seyler ye yudum yudum su ıc bu fındık fıstık bar var onlardan bulundur.

Canım güzel anne ❤ sen zaten hep dualarımızdasın, burda az moral vermedin hepimize, şuan yorgun bitik hissetmen çok normal, hiç bir anne yetersiz değildir, sen emziremiyor değilsin, kuzular çok minik ememiyorlar hem emzirmesen ne olacak, normal zamanda doğan ikizlerin hatta teklerin bile çoğu mamayla besleniyor, kuzularına sadece sen lazımsın bak bu vesileyle hayatındaki gereksiz, yük insanlardan da kurtulmuşsun..hayatından çıkaramadıklarının düşüncesiz laflarını da duymamaya çalış, eşine sarıl canım..siz artık 4 kişilik kocaman bir ailesiniz, gerisi boş ❤ biz hep burdayız, istediğin zaman gel dök içini

Anaaaa aramızda ilk takvimi silinen sensin
E ne zaman gelecekmiş senin ehlikeyifçi Rahatı yerinde herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…