2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
acilman oluyordur aksama yada yarina dogurusun
Canim insallah dedigin gni olur ama yok yani ne gelen waaar ne giden nisani gelip 2 hafta sonra falan doguranlar var sanirim benim oyle olacak cok agdalandi benim isim tabii Allah saglikli dogum versin aceleye gerek yokta sabirsizlasiyo insan

Insanlar ne zaman aramasi gerektigini bilemiyor galiba canim. Tek basina olmak seni cok yipratmis. Insaallah bebegin yakin zamanda hemen cikar hastaneden. Bugunler de gececek insaallah. L

Kıyamam yaaa..aynisi bende de oluyor o durumun.4.5 yaşında oğlum ilgilenmeye çalışıyorum herşeyiyle ama.tam.anlamiyla eskisi gibi olmuyor diye benden uzaklaşacak diye bende üzülüyorum ama bir an önce toparlanıp düzgün bir düzen oturtucaz illaki az sabır diyorum

L labfaresi canim yazdiklarini okurken gozlerimden yaslar geldi ne demek yaa emziremedigim icin iyi anne oldugumu hissedemiyorum kac tane anne saglikla kucagina aliyo bebegini de sokaklara atiyo sen bu kadar zorluklarla o bebeklere kavustun canini disine taktin mukemmel bi annesin genelde sutu bile gelmiyo kadinlarin senin haftanda dogum yapanlarin... Annene gelince o oyle soylediginde senin rahatlayacagini saniyo buyuklerin maalesef boyle talihsiz deyimleri var kendince sana guc veriyo iste... Yawrularinla ciktigin bu yol cok zor oldu ama sonuncok guzel olucak Allah in izniyle dualarimiz da seninle

Benim gibi az kilo alan biri vardı sanırım. Ultrasonda 3200 görünüyor çok şükür bebeğim ama ben yinede tedirginim. 7 kilo aldımaz ve sık yiyorum. Çevrenizse bu kiloyla doğuran olsu mu
Tedirginlik yasadigin koniyu tam anlayamadjm 3200 bebegin kilosu yazmisin ilginc geldi bana

Yüreğime o kadar işledi ki yazdıkların.. Şuan yanında olup sımsıkı sarılmak istedim sana. Keşke gerçekten yakınlarında bir yerlerde olabilsek, yanına gelebilsek istedim.
Burada hepimiz başından sonuna kadar tüm süreçlerimizi beraber yaşadık. Korku, endişe, heyecan, mutluluk hamileliğe dair ne kadar duygu varsa beraber hissettik, paylaştık. Bu yüzden de birbirini anlayan ve destek olan bir aile olduk burda. Belki şu noktada yaşadıklarını anlayabilmem zor ama üzüntünü ve çaresizliğini derinden hissediyorum ve paylaşıyorum.. Kolay değil ama lütfen güçlü olmaya çalış ki sen zaten güçlü bir annesin.. Dualarım seninle ve güzel kızınla. İnanıyorum kalpten inanıyorum savaşçı kızın toparlayacak en kısa zamanda ve birlikte eve dönmenin mutluluğunu yaşayacaksınız Rabbim yâr ve yardımcınız olsun kuzum

Kızlar bebeğin haraketlerin 2-3 gündür yok denecek kadar az. Bir iki kez oynuyor onuda zar zor hissediyorum nstde kalp normal çıkıyor ama haraket yok. Bugun gideceğim doktora bakalım en son geçen hafta gitmiştim
Suan aciklikla bekliyosun dimi canim rahimde sancinin gelmesini

İlerde çocuklarına nasıl güzel birer mucize olduklarını anlattığın zaman bu günleri unutmuş olacaksın inşallah.. İnan buna sen güçlüsün çok hem de Allah bunu biliyor bu senin için bi süreç ve zor ama inşallah geçecek evladını kucağına alıp evine döndüğünde bitti şükür diyeceksin inanıyorum.. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah.. Dua ile prensesin de güç kuvvet versin o rabbim in mucizesi ve onu korusun inşallah.. Güzel haberlerle dön bize.. Amin

Son 2 hafta sireklu nst ye mi aldilar seni de yoksa normal.gidisati mi bekledin canim
Yok nst ye kontrolden kontrole gittim işte en son haftada 1 nst çekindim sonuncuda sancı çıktı ama açılma yoktu eve gönderdi yine 4 gün sonra gel dedi o 3 gün sancım oldu o da 3 cm açabildi sonra suni ile destekledi

Canım dualarımız seninle ve bebeklerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…