2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bebeğin haraketlerin 2-3 gündür yok denecek kadar az. Bir iki kez oynuyor onuda zar zor hissediyorum nstde kalp normal çıkıyor ama haraket yok. Bugun gideceğim doktora bakalım en son geçen hafta gitmiştim
Artık yeri daraldı ya ondandır canım. Normal çıkıyorsa nst'de endişelenme. Bugün ki haberlerini bekliyoruz.

Vallahi ne diim oyle filmlerdeki gbi olmadigini cok iyi anladim bu dogum isinin

Vallahi ne diim oyle filmlerdeki gbi olmadigini cok iyi anladim bu dogum isinin
İşte değişiyor her bebiş nasibi ile geliyor benim oğlan tam istikrarlı bir doğum hikayesiyle geldi kız ise zorla getirttik resmen bu da nasip gerçekten ama gelecekler öyle böyle gelecekler.. Dua et kendin için Bebişin için.. Sağlıkla kucağına al hafif güzel bir doğumla inşallah

Yaa bisey daha sorsam senincok mu bogucam 3 gun sanci cektim yazmisin ya o sanci adet gbi miydi hani olur ya binturlu adet olamazsin karnin agrir yoksa farkli miydi... Evet canim devamli dua ediyorum zaten dua etmesem catlarim ben

Kızlar daha önce suyu gelenler beni bi aydınlatsın doktor sancım sık olmazsa eve yollayabilirim istersen kal ama evde rahat edersin dedi suyum hala akmaya devam ediyor napsam ya bilemedim
Su geldigi icin kalirdim ben olsam canim baska bisey olsa giderim de su olunca ayri

Yaa bisey daha sorsam senincok mu bogucam 3 gun sanci cektim yazmisin ya o sanci adet gbi miydi hani olur ya binturlu adet olamazsin karnin agrir yoksa farkli miydi... Evet canim devamli dua ediyorum zaten dua etmesem catlarim ben
Sor tabi ya ne olcak kız . Adet sancısının biraz daha şiddetlisiydi ama kasılmalar la beraber geliyordu karnım kasılıp sertleşip ağrı giriyordu belime kasığıma sonra kasılma geçince geçiyordu

Gece vardiyasinda
Kızlar bebeğin haraketlerin 2-3 gündür yok denecek kadar az. Bir iki kez oynuyor onuda zar zor hissediyorum nstde kalp normal çıkıyor ama haraket yok. Bugun gideceğim doktora bakalım en son geçen hafta gitmiştim
Doguma yakin hareketleri azaliyor diyolar haber ver bize de

Boğazımda tuttuğum düğümle ağlattın beni. İnan bana bu duyguları yaşadığın için beceriksizlik şöyle dursun, dünyanın en mükemmel annesi sensin. Yaşadıkların çok ağır ve sen bunu çok iyi sırtlamışsın , Rabbim en kısa zamanda da feraha çıkartacak inşaallah. Seni senin gibi erken Doğum yapmış kişiler anlayabilir. Ben eşim dahil kimsenin kafamdakileri hissettiklerimi hiç bir şekilde anlamadığını düşünüyorum. Hastanede yoğun bakım ünitesi kapısında görüş saatini beklerken ordaki annelerle konuşuyorum. Aynı dili konuşuyoruz. Benim annem de uzakta ve senin annenin dediği şeyleri söyledi, hatta başka örnekler de verdi. Tamam anne ya bana üzülme geçecek demen gereken yerde şu söylediklerine bak dedim kapattım sonra daha çok üzüldüm böyle yaptığım için. Çevredeki insanların boş konuşmaları nedeniyle telefonların bir kısmına cevap vermedim, verdiklerime sonradan pişman oldum çünkü. Doktorlar en ufak ihtimalleri düşünüp olumlu konuşmaz, ben irem Güney’in 700gr doğan Mert bebeği ve hikayesini izledikçe güç buldum. Ne büyük mücadele ve güç örneği dedim.
Sen ve ikizlerinle Harika bir hayat var önünüzde , hepsi gelip geçecek. Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemezmiş. Eskiler ahir dünyada büyük imtihanlar yaşamadıklarında Allah’ın kendilerini unuttuğunu düşünüp üzülürlermiş. Hamdolsun dermansız derdimiz yok, sadece biraz sabır güzel anne.

Kızlar daha önce suyu gelenler beni bi aydınlatsın doktor sancım sık olmazsa eve yollayabilirim istersen kal ama evde rahat edersin dedi suyum hala akmaya devam ediyor napsam ya bilemedim
Yani su gelince bi tehlike olmasın sonuçta kendi kendine sancın artmazsa ne olacak kontrol altında olman daha iyi değil mi.. Gerçi doktor gidebilirsin dediğine göre bi bildiği vardır ama senin için içini yer rahat olacak mısın sanki

Sor tabi ya ne olcak kız . Adet sancısının biraz daha şiddetlisiydi ama kasılmalar la beraber geliyordu karnım kasılıp sertleşip ağrı giriyordu belime kasığıma sonra kasılma geçince geçiyordu
Anladim canim saholasin benim belimde suanda agri yok demekki acilma degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…