2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağlıkla kucağına al inşallah .. Ya yoluna girmiş işte hayırlısıyla vaktinde gelir bebiş.. Ya senin ne suçun var doktora göre hareket ediyorsun sen de sonuçta siz iyi olun da gerisini düşünme lütfen
[/QUOTE]

Aminn inşallah önemli olan bebeğin sağlıkla ve en hayırlı şekilde olması tabi ama insan ister istemez geriliyo

Çok ama çok teşekkür ederim ❤

Senin icin ne hayirlisiysa o olsun canim benim de muhtemelen senin hesap olacak bu arada sorabildinmi doktora o agriyi

7 kilonun neresi çok az ben de onu anlamadım. Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz galiba. Burada bu sabah bebeğinin hayatından endişe eden bir annenin yazısını okuduktan sonra sizin yazdıklarınız dalga geçmek gibi geliyor kusura bakmayın

slm kizlar..bugun dogum sonrasi bebek kontrolümüz vardi. bebitom 3 kilo dogdu ama 2680 grama düşmüş 2 saatte bir emzir dedi max 3 saat. Once emzir sonra sagilan sütü ver dedi. mama yazdi ek besin olarak sma önerdi. gunde 6 7 kere kaka yapmaliymis. butun işimiz gücümüz kaka, emzirme, sut sagma, gaz alma, bok temizleme

Hiç üzülme canım, doğumdan sonra kilo kaybı yaşayan bebekler çok duydum ben. Ödemini şişliğini atıyorlar sonradan toparlıyorlar. Gerekliyse mamaya da başlanır. Hiç canını sıkma. Ah ne güzel dertler ne mutlu sana.

hic stres yapma canim ilk dogumun yanlis bilmiyorsam biraz daha bekle insallah dogum pozisyonunu alir ben demistim
bende hergun okuyacam bundan sonra yolunu bulsum bebisler gelsinler

canim zaten hangi buzdolap olsn yiyecekleri biraz kokututo
en iyisi dondurucu
ben fasulyeyi domatesle biraz hasliyorum kisik atrste kemdi suyu cikiyo sonra soguyunca posete koyup atiyirum
domates ol. icim koku olmuyo

2 saati bekleme bile canim emzirmeye bol.bol emzur
send3 besleyici gidalar ye
sütün sifa olsum bebisine

İlk basta kilo verirler demisti bize ebe normal demislerdi canim senin tatli bebisin de demekki ondan verdi sen naailsin kendini nasil hissediyosun

Canım bizde akşam yemeğe gittik gündüz bi turladık falan ama belim koptuuuuu nasıl uyuduğumu bilmiyorum valla bakalım nasıl geçicek eğer açılma olmazsa sezeryan mı yapacak doktorun bayramı beklicek misin?

Dualarım seninle ve minik meleklerinle

canim zaten hangi buzdolap olsn yiyecekleri biraz kokututo
en iyisi dondurucu
ben fasulyeyi domatesle biraz hasliyorum kisik atrste kemdi suyu cikiyo sonra soguyunca posete koyup atiyirum
domates ol. icim koku olmuyo
Saol canm, tabi dondurucu farklı olur buzdolabında etler, hepsi birarada

Benimki de canım az. hiçkirik var sabah kalkarkn aksama doğru oynuyo derken eskiye göre azaldı hareketleri
Şimdi çıktık doktordan bizim oğlan nstde coştu, nasıl tekmeler atıyor anlatamam anasını yalancı çıkarttı yine. Çok şükür birşey yokmuş kalp atışları gayet normal. Sancılarım hala düzenli fakat artık 20-40-70-20 civarı çıkıyor oldukça düşükler. 3.750kg olmuş kafası büyümeye devam ediyor. 9.70cm ölçtü her hafta 0.20 büyüyor. Haftaya 9.90 civarı olur 10olmadan doğurman lazım dedi doktor. 10u geçerse sezeryana alacakmış. Haftaya gelse fena olmaz yani

Biz de istiyoruz komşusu gibi 10 dk da doğurmayı öpüyoruz tatlı halanı

Yaa kıyamam minnoşa bol bol emzir annesi toparlicak inşallah annesi.. Kaka çok mühim kaka ihmale gelmez bol bol çıkartmalı alttan. Üstten de takviye böylece sistem düzene girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…