Ya masallah şaka maka aslan yapcgz çocuklarıŞimdi çıktık doktordan bizim oğlan nstde coştu, nasıl tekmeler atıyor anlatamamanasını yalancı çıkarttı yine. Çok şükür birşey yokmuş kalp atışları gayet normal. Sancılarım hala düzenli fakat artık 20-40-70-20 civarı çıkıyor oldukça düşükler. 3.750kg olmuş kafası büyümeye devam ediyor. 9.70cm ölçtü her hafta 0.20 büyüyor. Haftaya 9.90 civarı olur 10olmadan doğurman lazım dedi doktor. 10u geçerse sezeryana alacakmış. Haftaya gelse fena olmaz yani
Evet canım gitti takvimler öyleyse gelsin bebişlerEvet doldu, takvimim bile gitti
Doktor sorun görmüyorsa 42. haftaya kadar bekleme taraftarı, artık 3 günde bir kontrol olacak.
İnşallah birkaç güne doğar
Çok sağolzeynepaligndz mavilibalik hayirlisi olsun en.azindan donanimli gelismis gelicekler sağlıkla kolaylikla gelsinler
@Adlinaagamze3587 diye diye bebisleri getiriyorsunuz gözünüz aydin bir avazda ınşallah saglikla kolaylikla gelsinler
B Bluemom44 ben beklerim ya raziyim kalsin azcik daha artik son ana kadar gitmem.dedigi seyleri beklicez sağlıkla gelsinler.de biz bekleriz
@Arwien bir hafya sonraya atsak
Bu arada herkese.soran merak.eden herkese.cok.ama.cok tesekkur ederim.kafam yerinde degil tek tek alintilayamadim kusura bakmayin Allah razi.olsunhepinizi.seviyorum
Son zamanlarda 3100-3200 arası ölçüyor ama ölçümler çok sağlıklı değil bence bu haftalarda. Çünkü geçen hafta 3200 çıkmıştı bu hafta 3150 çıktı ama karnım çok büyüdü doktor bile karnın çok büyümüş dedi, o yüzden ben daha kilolu olur diye bekliyorum. Bana kalsa daha da kilo almasın. Bunun bir de çıkışı varEvet canım gitti takvimler öyleyse gelsin bebişler
Bizim de öyle 3 gün sonraya kontrol verdi yarın gidiceğiz bakalım ne diyecek sizin bebiş kaç kilo bu arada
Vallahi öyle.Ahaaaa bir takvimi dolan dahaaaa
Bebiko içeride bacak bacak üstüne atmış sizi izliyor sanırım
İnşallah duan kabul olur, gönlüne göre bir doğum yaparsın canım.
Liste gözümü kamaştırıyorUmut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Evet geçecek de isallah tez zamanda geçerktphncanneTwicee Twicee [IMG alt="Portakallicilek"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/697/697258.jpg?1564264893[/IMG] Portakallicilek G gece_85 sağlıkla gelsin bebişleriniz
Kızlar benim kocaman 11 yaşında oğlum var ben bile aynı duyguları yaşıyorum. Sanki ona haksızlık ya da ihmal etmek gibi. Bebiş de biraz bana yapışık hiç ayrılmıyor tabi ilk günleri ya. Sanırım Hormon kafası. Geçecek inşallah çabuk geçer.
aynen ayaga kalktiktan yurudukten sonra rahatliyo insan biraz. ama gunum kotu gecmeye devam ediyor ocaga yemegi zor koydum. karnimda sanki 20 kilo tasiyorum. adet agrisi da basladi. keske dogum habercisi olsa bu agrilar, hep yalanci bu agrilar hep yalanci en cokta ona gicik oluyorumKalça ağrısının aynısı bende de haftlardır var canım,kalkınca tutunarak zor yürüyorum .Yürüdükçe azalıyor ağrım.
hahah ayyy insallah 10 dk da!!! sagol tatlimBiz de istiyoruz komşusu gibi 10 dk da doğurmayıöpüyoruz tatlı halanı
Hocam paramiza micsin istiyosan acik acik soyle deseydin. Dunde 6-7 kaka nedir kardesim!slm kizlar..bugun dogum sonrasi bebek kontrolümüz vardi. bebitom 3 kilo dogdu ama 2680 grama düşmüş2 saatte bir emzir dedi max 3 saat. Once emzir sonra sagilan sütü ver dedi. mama yazdi ek besin olarak sma önerdi. gunde 6 7 kere kaka yapmaliymis. butun işimiz gücümüz kaka, emzirme, sut sagma, gaz alma, bok temizleme
Canım bebeler zaten önce doğum kilolarının altına düşüp sonra kilo alıyorlar..bebişin sarılık felan olmadığına göre guzel besleniyordur..ben olsam mama vermek için 1 kontrol daha beklerdimslm kizlar..bugun dogum sonrasi bebek kontrolümüz vardi. bebitom 3 kilo dogdu ama 2680 grama düşmüş2 saatte bir emzir dedi max 3 saat. Once emzir sonra sagilan sütü ver dedi. mama yazdi ek besin olarak sma önerdi. gunde 6 7 kere kaka yapmaliymis. butun işimiz gücümüz kaka, emzirme, sut sagma, gaz alma, bok temizleme
8 sene önceki hamileligimde banyoda kullandığımız el sabunu hala nerde karşıma çıksa midem kalkıyorBu kusma dönemlerimde annemin kullandığı lanet bi deterjan vardı öğüre öğüre canım çıkıyordu kokusunu duydukça. Şimdi gitmiş yine onu almış yine öğürmeye başladım . E geçmemişmiydi bunlar ya Doğumdan sonrada mı kalıcak bu allahım nasıl nefretlikkkkkk Aklıma o günler geliyo
Seninkinin kafası ne durumda canım?Ya masallah şaka maka aslan yapcgz çocuklarıçatı muayne perşembe gitmeyi dusunyrm bende bakalim normal demezse 21inde tatile çıkıyor ondan önce olacak benim ki de nasipse
Bizde seni seviyoruzzeynepaligndz mavilibalik hayirlisi olsun en.azindan donanimli gelismis gelicekler sağlıkla kolaylikla gelsinler
@Adlinaagamze3587 diye diye bebisleri getiriyorsunuz gözünüz aydin bir avazda ınşallah saglikla kolaylikla gelsinler
B Bluemom44 ben beklerim ya raziyim kalsin azcik daha artik son ana kadar gitmem.dedigi seyleri beklicez sağlıkla gelsinler.de biz bekleriz
@Arwien bir hafya sonraya atsak
Bu arada herkese.soran merak.eden herkese.cok.ama.cok tesekkur ederim.kafam yerinde degil tek tek alintilayamadim kusura bakmayin Allah razi.olsunhepinizi.seviyorum
Ne istiyonBende isteremm
Amin hepimiz inşallahSağlıkla kucağına al inşallah yavrunu canım ❤
Bu zamana kadar doktorlar hiç kafası için bisey demedi canim daha doğrusu hiç bir uzvu için farklı yorum yapmadlr her şey normal deyp duruyrlarSeninkinin kafası ne durumda canım?benimki gitgide büyüyor suni ile başlatsammı diye düşünüyorum bende bu perşembe. erken olur ama normal olur
Olsun canım ya vücudunu dinle sen yapası yoksa yapmaZeytinliii bebegim evde unum kalmamis. uc adimlik markete gitmeyi gozum kesmedi inanir misin. kaldi kurabiye hayallerim ay iyide oldu hic enerjim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?