2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay sakın öyle düşünme canım maşallah bak bu bir fırsat normal doğması için kendi gelir belki kuzu Çarşambaya ne kaldı bugun bitti bile 2gün bekleyiversinler

Canım maşallah niye takiyorsun kaynananları bebişin normal gelme ihtimali varsa bekleyin ne güzel onlarda bunu anlayacaklardır takma hiç çok sevindim canım sağlıkla gelsin bekleyin bakalım tam yoluna girer normal gelmek isterse normal olur dönmezse de sezeryanla oluverir rabbim hayırlısını versin inşallah

Hadi inşallah kendi kendine gelsin bebişin

ktphncanne [IMG alt="Twicee"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/920/920854.jpg?1550240339[/IMG] Twicee [IMG alt="Portakallicilek"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/697/697258.jpg?1564264893[/IMG] Portakallicilek G gece_85 sağlıkla gelsin bebişleriniz
Kızlar benim kocaman 11 yaşında oğlum var ben bile aynı duyguları yaşıyorum. Sanki ona haksızlık ya da ihmal etmek gibi. Bebiş de biraz bana yapışık hiç ayrılmıyor tabi ilk günleri ya. Sanırım Hormon kafası. Geçecek inşallah çabuk geçer.

Sağlıkla kucağına al inşallah..

Bu kusma dönemlerimde annemin kullandığı lanet bi deterjan vardı öğüre öğüre canım çıkıyordu kokusunu duydukça. Şimdi gitmiş yine onu almış yine öğürmeye başladım . E geçmemişmiydi bunlar ya Doğumdan sonrada mı kalıcak bu allahım nasıl nefretlikkkkkk Aklıma o günler geliyo

Gençlik selamm öncelikle dogurmadim şükür daha kalsin
Gece damla damla taze kanama geldi acile gittim nst 100 ustu ritmik geliyordu serum takildi rahme bakildi kapali dendi oglen kendi doktoruma gittim nst 100 6 dk da ritmik rahim kapali uzunlugu.kisalmis erken gelicek kesin dedi ama ne zaman suyun gelirse aninda taze kanama aninda ve dayanılmaz sanci bel agrisi kasik agrisi.kıvrandiran ve 1 saatten uzun suren ritmik hemen gel dedi cati muayenm musait normale dedi normal.bekleriz olmazsa olmaz bebege bagli dedi hayirlisi artik beklicez haftaya perşembe kontrol Allah herkese şifa versin

Yaa dikkat et kendine sağlıkla gelsin inşallah merak ettik kızz

Bizimkiler bekleyecek canım inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza banada 20sine kadar haftada bir gelmeye devam et dedi. Bizi tedirgin ediyorlar ama zamanından önce gelmeyecek gibiler

haberler güzel canım çok şükür olumsuz bi durum yok hayırlısıyla gelsin efe beyimiz haftaya falan zamanı gayet normal

Canım zaten bebişler doğunca kilo kaybederlermiş %20 civarlarında endişe etme hemen toparlayıp o kiloları alıcaktır annesi merak etme Öp kokla bebişini bizim için

Bayram şekeri olacak gibime geliyor benim

Evet doldu, takvimim bile gitti
Doktor sorun görmüyorsa 42. haftaya kadar bekleme taraftarı, artık 3 günde bir kontrol olacak.
İnşallah birkaç güne doğar
Ahaaaa bir takvimi dolan dahaaaa
Bebiko içeride bacak bacak üstüne atmış sizi izliyor sanırım
İnşallah duan kabul olur, gönlüne göre bir doğum yaparsın canım.

zeynepaligndz mavilibalik hayirlisi olsun en.azindan donanimli gelismis gelicekler sağlıkla kolaylikla gelsinler
Adlinaa gamze3587 diye diye bebisleri getiriyorsunuz gözünüz aydin bir avazda ınşallah saglikla kolaylikla gelsinler
B Bluemom44 ben beklerim ya raziyim kalsin azcik daha artik son ana kadar gitmem.dedigi seyleri beklicez sağlıkla gelsinler.de biz bekleriz
Arwien bir hafya sonraya atsak
Bu arada herkese.soran merak.eden herkese.cok.ama.cok tesekkur ederim.kafam yerinde degil tek tek alintilayamadim kusura bakmayin Allah razi.olsun hepinizi.seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…