Ay sakın öyle düşünme canım maşallah bak bu bir fırsat normal doğması için kendi gelir belki kuzuHepinizin duaları için Allah razı olsun diyorum. Hastaneye gittik doktor sezeryan öncesi tekrar muayene edeceğini söylemişti ve şokkk bebek yine dönmüş baş tam aşağıda değil ama sağ alt köşede. Suyum da yeterince varmış istersen biraz daha bekleyelim normal için dedi. Bence normal olmaz ama beklemek istiyosan da risk yok dedi. Çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Bende bekleyelim dedim.
İnşikak suresini soyleyen arkadaştan Allah razı olsun. Youtube dan o süreyi açıp hep secde pozisyonunda ileri geri yaptım kalçamı bence bu döndürdü. Yine ara ara sureyi açıp hareketi yapıyorum inşallah bebek yola da girer sağlıkla normal doğar.
Bu arasa kasıklarımda özellikle sağ tarafta kesik acisi gibi sancı var. Bu doğum sancısı mı yoksa yalancı mı sürede tutmuyorum akışına bıraktım artık.
Herkese de haber vermiştik doğum olucak diye kaynanamlar yazliktan geldiler mahcup oldum sanki kötü hissettim yalan söylemiş gibi ama doktor pazartesi kesin doğum olucak demişti. Offff zaten stresliyim
Canım maşallah niye takiyorsun kaynananları bebişin normal gelme ihtimali varsa bekleyin ne güzel onlarda bunu anlayacaklardır takma hiç çok sevindim canım sağlıkla gelsin bekleyin bakalım tam yoluna girer normal gelmek isterse normal olur dönmezse de sezeryanla oluverir rabbim hayırlısını versin inşallahHepinizin duaları için Allah razı olsun diyorum. Hastaneye gittik doktor sezeryan öncesi tekrar muayene edeceğini söylemişti ve şokkk bebek yine dönmüş baş tam aşağıda değil ama sağ alt köşede. Suyum da yeterince varmış istersen biraz daha bekleyelim normal için dedi. Bence normal olmaz ama beklemek istiyosan da risk yok dedi. Çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Bende bekleyelim dedim.
İnşikak suresini soyleyen arkadaştan Allah razı olsun. Youtube dan o süreyi açıp hep secde pozisyonunda ileri geri yaptım kalçamı bence bu döndürdü. Yine ara ara sureyi açıp hareketi yapıyorum inşallah bebek yola da girer sağlıkla normal doğar.
Bu arasa kasıklarımda özellikle sağ tarafta kesik acisi gibi sancı var. Bu doğum sancısı mı yoksa yalancı mı sürede tutmuyorum akışına bıraktım artık.
Herkese de haber vermiştik doğum olucak diye kaynanamlar yazliktan geldiler mahcup oldum sanki kötü hissettim yalan söylemiş gibi ama doktor pazartesi kesin doğum olucak demişti. Offff zaten stresliyim
Hadi inşallah kendi kendine gelsin bebişinKızlar doktordan biraz önce geldik. Çatı muayenem yapıldı fena değilmiş catım1parmak açılma var dedi.Bebekte iri olmadığı için ayın 17sine kdr bekleyelim.Kendi sancınla gelmezse,suni deneriz olmazsa sezeryana alırım dedi.40ı geçirmeyelim bebek kakasını yapabilir dedi.En geç ayın 17sinde doğum yapmış olacağım.Hakkımız da hayırlısı artık.
Kizlar selam doğum yapalı 8 gün oldu. Sanırım lohusa depresyonu denilen şeyi yaşıyorum. Sürekli bir ağlama hali, evde kimseyi istemiyorum, büyük oğlum 4 yaşında onu gördükçe ağlıyorum sanki benden uzaklaşıyor diye. Ona yetemiyor gibi hissediyorum
Kızlar benim kocaman 11 yaşında oğlum var ben bile aynı duyguları yaşıyorum. Sanki ona haksızlık ya da ihmal etmek gibi. Bebiş de biraz bana yapışık hiç ayrılmıyor tabi ilk günleri ya. Sanırım Hormon kafası. Geçecek inşallah çabuk geçer.Kıyamam yaaa..aynisi bende de oluyor o durumun.4.5 yaşında oğlum ilgilenmeye çalışıyorum herşeyiyle ama.tam.anlamiyla eskisi gibi olmuyor diye benden uzaklaşacak diye bende üzülüyorumama bir an önce toparlanıp düzgün bir düzen oturtucaz illaki az sabır diyorum
Sağlıkla kucağına al inşallah..Şimdi çıktık doktordan bizim oğlan nstde coştu, nasıl tekmeler atıyor anlatamamanasını yalancı çıkarttı yine. Çok şükür birşey yokmuş kalp atışları gayet normal. Sancılarım hala düzenli fakat artık 20-40-70-20 civarı çıkıyor oldukça düşükler. 3.750kg olmuş kafası büyümeye devam ediyor. 9.70cm ölçtü her hafta 0.20 büyüyor. Haftaya 9.90 civarı olur 10olmadan doğurman lazım dedi doktor. 10u geçerse sezeryana alacakmış. Haftaya gelse fena olmaz yani
Amin canım hepimiz inşallahSağlıkla kucağına al inşallah..
Yaa dikkat et kendine sağlıkla gelsin inşallah merak ettik kızzGençlik selamm öncelikle dogurmadim şükür daha kalsin
Gece damla damla taze kanama geldi acile gittim nst 100 ustu ritmik geliyordu serum takildi rahme bakildi kapali dendi oglen kendi doktoruma gittim nst 100 6 dk da ritmik rahim kapali uzunlugu.kisalmis erken gelicek kesin dedi ama ne zaman suyun gelirse aninda taze kanama aninda ve dayanılmaz sanci bel agrisi kasik agrisi.kıvrandiran ve 1 saatten uzun suren ritmik hemen gel dedi cati muayenm musait normale dedi normal.bekleriz olmazsa olmaz bebege bagli dedi hayirlisi artik beklicez haftaya perşembe kontrol Allah herkese şifa versin
Bizimkiler bekleyecek canım inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza banada 20sine kadar haftada bir gelmeye devam et dedi. Bizi tedirgin ediyorlar ama zamanından önce gelmeyecek gibilerGençlik selamm öncelikle dogurmadim şükür daha kalsin
Gece damla damla taze kanama geldi acile gittim nst 100 ustu ritmik geliyordu serum takildi rahme bakildi kapali dendi oglen kendi doktoruma gittim nst 100 6 dk da ritmik rahim kapali uzunlugu.kisalmis erken gelicek kesin dedi ama ne zaman suyun gelirse aninda taze kanama aninda ve dayanılmaz sanci bel agrisi kasik agrisi.kıvrandiran ve 1 saatten uzun suren ritmik hemen gel dedi cati muayenm musait normale dedi normal.bekleriz olmazsa olmaz bebege bagli dedi hayirlisi artik beklicez haftaya perşembe kontrol Allah herkese şifa versin
Amin inşallahAyy sağlıkla kucağına al tez vakitte inşallah canım ya
haberler güzel canım çok şükür olumsuz bi durum yok hayırlısıyla gelsin efe beyimiz haftaya falan zamanı gayet normalGençlik selamm öncelikle dogurmadim şükür daha kalsin
Amin inşAllah,hayırlısı canım.Hadi inşallah kendi kendine gelsin bebişin
Canım zaten bebişler doğunca kilo kaybederlermiş %20 civarlarında endişe etme hemen toparlayıp o kiloları alıcaktır annesi merak etmeslm kizlar..bugun dogum sonrasi bebek kontrolümüz vardi. bebitom 3 kilo dogdu ama 2680 grama düşmüş2 saatte bir emzir dedi max 3 saat. Once emzir sonra sagilan sütü ver dedi. mama yazdi ek besin olarak sma önerdi. gunde 6 7 kere kaka yapmaliymis. butun işimiz gücümüz kaka, emzirme, sut sagma, gaz alma, bok temizleme
Evet doldu, takvimim bile gittiCanım doktorun ne diyor senin de kırk haftan doldu galiba dimi
Bayram şekeri olacak gibime geliyor benimGençlik selamm öncelikle dogurmadim şükür daha kalsin
Ahaaaa bir takvimi dolan dahaaaaEvet doldu, takvimim bile gitti
Doktor sorun görmüyorsa 42. haftaya kadar bekleme taraftarı, artık 3 günde bir kontrol olacak.
İnşallah birkaç güne doğar
Aynen benim ki de öyle ama sezeryan dan önce suni sanci denenir heralde bende perşembe bakalım ne diyecekHeryerleri herkeslere yazıyorum artık doğurmak istiyorum diye bi bu cimcime duymuyor beni 40 olduk artık ya amaa olmaz böyle ille sezeryan yaptırıcan yani miniğimm
Ben suni istemiyorum kendi sancımla gelirse gelir gelmezse sezeryanAynen benim ki de öyle ama sezeryan dan önce suni sanci denenir heralde bende perşembe bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?