Belki geçen haftaki ultrason kağıdında vardır canım bakabilir misin? Benim doktorummu böyle yapıyor anlamadım ki haftaya kesin sezeryan dedi bu perşembeya kadar karar ver illa normal diyorsan suni diyor. Kendimi kaç gündür yürüyüşe merdiven çıkmaya adadım belki kendi doğar diye ama sancı düzeylerimde düştü artık gelen giden yokBu zamana kadar doktorlar hiç kafası için bisey demedi canim daha doğrusu hiç bir uzvu için farklı yorum yapmadlr her şey normal deyp duruyrlarama sanırım çatı muaynmde soylerler perşembe bakalm heyecanlı olck sanrm. Annemnde hiç sancisi olmzms hep suni ile normal doğum yapmış
nisan geldikten sonra acilma oluyor ama senin zaten zamanin gel.is canm hayirli haberini bekliyorzCanim insallah dedigin gni olur ama yok yani ne gelen waaar ne giden nisani gelip 2 hafta sonra falan doguranlar var sanirim benim oyle olacak cok agdalandi benim isimtabii Allah saglikli dogum versin aceleye gerek yokta sabirsizlasiyo insan
Hafta olarak ne kadar önde acaba benim ki kafa bir hafta önde bu son haftamız acaba sorun olur mu santim olarak perşembe günü sorayım yineKızlar bebişin kafası 10cm olup normal doğuran varmı? Grupta normal doğuranda çok az gerçi
Belki geçen haftaki ultrason kağıdında vardır canım bakabilir misin? Benim doktorummu böyle yapıyor anlamadım ki haftaya kesin sezeryan dedi bu perşembeya kadar karar ver illa normal diyorsan suni diyor. Kendimi kaç gündür yürüyüşe merdiven çıkmaya adadım belki kendi doğar diye ama sancı düzeylerimde düştü artık gelen giden yok
Özelden arıyorum sana canımKızlar bebişin kafası 10cm olup normal doğuran varmı? Grupta normal doğuranda çok az gerçi
Belki geçen haftaki ultrason kağıdında vardır canım bakabilir misin? Benim doktorummu böyle yapıyor anlamadım ki haftaya kesin sezeryan dedi bu perşembeya kadar karar ver illa normal diyorsan suni diyor. Kendimi kaç gündür yürüyüşe merdiven çıkmaya adadım belki kendi doğar diye ama sancı düzeylerimde düştü artık gelen giden yok
Kafası 40haftalık çıkıyor canim 2hafta önde. tek derdim normal doğurmak sezeryandan çook korkuyorumHafta olarak ne kadar önde acaba benim ki kafa bir hafta önde bu son haftamız acaba sorun olur mu santim olarak perşembe günü sorayım yine
İmsallah canim.ne diimnisan geldikten sonra acilma oluyor ama senin zaten zamanin gel.is canm hayirli haberini bekliyorz
canim suni ile Allahim izniyoe dogum yaparsin hem acilman baslamistiKızlar bebişin kafası 10cm olup normal doğuran varmı? Grupta normal doğuranda çok az gerçi
Masallah masallah gozunuz aydin tatlimmm.gecmis olsun Allah anali.babali buyutsunDua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum
Bende çıkıp alışveriş bahanesiyle yürüyeceğim birazdan canım bakayım bu ürünlere deNisani suyu gelip bekleyenlere minikaslanin anasi ve bir arkadas daha vardi, cumleten hepinize hayirlisiyla dogumlar (o kadar hizlandi ki grup takip edemiyorum)
3-4 saattir carsidaydim. Toplamda 1kmden az fazla falan yurumusumdur aslinda ama gel bir de bana sor. Bu doktorlar manyak mi bize yuruyun diyorlar? Rossman da makyaj kismindaki sandalyede oturdum. Lcwde sira beklerken kasanin orda. Tamam hareket edelim de nasil edicez arkadasim?!?!
Lcwden iki emzirme sütyeni aldım, linklerim. Onden dugmeli yada fermuarli emzirmeye uygun bisiler bakayim dedim, zaten alisveris sevmem bulamadim da bişi cok da aranamadim. 30 liraya terlik aldim onu da linklerim. Hastanede kullansam yeter.
Terlik - LC WAIKIKI - 44,99 TL
Nane Terlik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9SK378Z8-CT0www.lcwaikiki.com
Sutyenleri bulamadim, gri ve pembe altlari dantelli acilma ozelligi yok 20tl
Maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahDua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum
Hayırlısı canım inşallah güzel olacak hurmaya yüklenelim dualarımızı edelim yapacak başka bişey yok. 9 aydır hiç yatmadım hep hareketliyim ama girmedi kanala benim de hiç belirti yokKafası 40haftalık çıkıyor canim 2hafta önde. tek derdim normal doğurmak sezeryandan çook korkuyorum
Ayy merak ettim şimdi normal mi sezaryen mi sence diye sorabileceğim biri olduDua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum
Bunların keyfine bakıyo bu doğum işi bebeler ne zaman isterse o zman geliyo sağlıkla gelsinler inşallahHayırlısı canım inşallah güzel olacak hurmaya yüklenelim dualarımızı edelim yapacak başka bişey yok. 9 aydır hiç yatmadım hep hareketliyim ama girmedi kanala benim de hiç belirti yok
Süpersin, bak gönlüne göre olmuş doğumun, çok sevindimDua eden iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. 16 gibi ssvd ile doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. Detayları sonra yazıcam. Darısı bekleyenlere kolaycacık doğumlar diliyorum
Hadi sağlıkla inşallahBenim gobek bugun dustu ya. Resmen asagidacok surer mi boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?