2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bol süt olsun insallah yuvarlak olanndan mi aldn avent göğüs ucu

Yok bitmedi ama bitmek uzere an itibariyle 45 tane kalmis

Biz de sadece bir paket 92 li almışız.
2-4 kilo yazınca çocuk belki 3700 felan doğar demiştim
Şimdi en fazla 3200 felan görülüyor, bi 92 li daha mı alsak napsak
Anası 37 ye kadar çalıştı para kazandı, mıçsın içine

2018 ocak annesiyim. Hamileyken hemoroid ameliyati oldum ben. Lokal anestezi alirsan bisey olmuyo emzirirken de hamileyken de
Sagol canım bende gıtcem suan aktıf sısken amelyat ederler mı dayanamayacak durumdayım 6 gun oldu dogum yapalı bana ozelden bılgı verır mısın

hahahahhaha 37 nin hakkını versin değil mi?
Bizim bez işlerine eşim bakıyor akşam sordum biz de 2 paket almışız ama 1 tanesi 3-5 kg imiş. 1 numara bile kendi içinde değişiyor arkadaş. Biz de sonradan farkettik.

Sıçar amaci o ye ic sic

Şimdi baktım bizim de 92’li 2-4 kg, 148’li 4-8 kg var.
Kararsız kaldım.
En iyisi doğsun da ona göre bakarız artık

Emzırme donemı zorunlu amelıyet olan var mı. Hemoroıdım tavan yaptı cok zorlanıyorum
Bn oldum bartolin kisti ameliyati. Uzmek istemem seni ama ilaclar sebebiyle sutum yesil renk gelmeye basladi doktor sute zarar vermez demesine ragmen korktum emzirmedim sagdim ama sonrada oglum emmedi. Ikinciside oturamadim oglumu kucagima alamadim bez degisimi gibi islemler bile oyle zordu ki ilacla dayanabildigin kadar dayan

Benim doktorum en iyi mama evolvia demisti oglana kullandik bir kac kutu sonra icmemeye basladi bizde aptamil kullandik sma bazi bebeklerde kabizlik yapar dedi. Eger gaz problemi varsa keci sutlu mama kullanabilirsin golden goat veya töpfer tam emin degilim bu isimden kullanabilursin sadece cok fazla degistirme demisti doktorum

Neyyy neyyy
Ödem falan hiç kalmamıştır sende, hepsi 3 günde kaybolmuştur herhalde

Doktor kontrolumden ciktim kizlar kendi doktorumun baslamama ihtimaline karsi bu hastanedeki islemlerime devam ediyorum. Simdi anestezi ile konusacagim haftaya persembe son nst mi cektirip pazartesi gunu 10:30 a sezeryan randevumu verdiler. Bu doktorda sevimli bir kadin bakalim neler olcak tabi umarim bu ara kendi doktorum baslar

Senin doktor başka hastaneye geçmeyecek miydi? Neden bu kadar ara verdi ki?
İyi yapmışsın kendini garantiye alarak ama doktorunda gebelerini düşünerek işlerini hızlandırması,gebeleri aktarması gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…