Gunaydin guzel anneler nasilsiniz mama veren var mı bebeğine hangi mamayı kullanıyorsunuz ? bnm bebislere aptamil prematil aldik yemiyorlar zorla yediriyoruz sevmediler yeni mama arayışına girdim
Kendimi inek gibi hissetmeye başladım sürekli süt sagiyorum minikler memeyi tutamıyor bir iki gundur avent gogus ucu aldım onunla tutmaya başladılar kurtaricim oldu bnm gibi göğüs ucu küçük olan varsa mutlaka alsın başka türlü naptiysam çözüm bulamadım çünkü
Bu arada ozledim muhabbetlerinizi ama girip okumaya vaktim olmuyor hiç anca arada bir bildirimlere bakabiliyorum
Biz de sadece bir paket 92 li almışız.
2-4 kilo yazınca çocuk belki 3700 felan doğar demiştim
Şimdi en fazla 3200 felan görülüyor, bi 92 li daha mı alsak napsak
Anası 37 ye kadar çalıştı para kazandı, mıçsın içine
hahahahhaha 37 nin hakkını versin değil mi?
Bizim bez işlerine eşim bakıyor akşam sordum biz de 2 paket almışız ama 1 tanesi 3-5 kg imiş. 1 numara bile kendi içinde değişiyor arkadaş. Biz de sonradan farkettik.
hahahahhaha 37 nin hakkını versin değil mi?
Bizim bez işlerine eşim bakıyor akşam sordum biz de 2 paket almışız ama 1 tanesi 3-5 kg imiş. 1 numara bile kendi içinde değişiyor arkadaş. Biz de sonradan farkettik.
Bn oldum bartolin kisti ameliyati. Uzmek istemem seni ama ilaclar sebebiyle sutum yesil renk gelmeye basladi doktor sute zarar vermez demesine ragmen korktum emzirmedim sagdim ama sonrada oglum emmedi. Ikinciside oturamadim oglumu kucagima alamadim bez degisimi gibi islemler bile oyle zordu ki ilacla dayanabildigin kadar dayan
Gunaydin guzel anneler nasilsiniz mama veren var mı bebeğine hangi mamayı kullanıyorsunuz ? bnm bebislere aptamil prematil aldik yemiyorlar zorla yediriyoruz sevmediler yeni mama arayışına girdim
Kendimi inek gibi hissetmeye başladım sürekli süt sagiyorum minikler memeyi tutamıyor bir iki gundur avent gogus ucu aldım onunla tutmaya başladılar kurtaricim oldu bnm gibi göğüs ucu küçük olan varsa mutlaka alsın başka türlü naptiysam çözüm bulamadım çünkü
Bu arada ozledim muhabbetlerinizi ama girip okumaya vaktim olmuyor hiç anca arada bir bildirimlere bakabiliyorum
Benim doktorum en iyi mama evolvia demisti oglana kullandik bir kac kutu sonra icmemeye basladi bizde aptamil kullandik sma bazi bebeklerde kabizlik yapar dedi. Eger gaz problemi varsa keci sutlu mama kullanabilirsin golden goat veya töpfer tam emin degilim bu isimden kullanabilursin sadece cok fazla degistirme demisti doktorum
Doktor kontrolumden ciktim kizlar kendi doktorumun baslamama ihtimaline karsi bu hastanedeki islemlerime devam ediyorum. Simdi anestezi ile konusacagim haftaya persembe son nst mi cektirip pazartesi gunu 10:30 a sezeryan randevumu verdiler. Bu doktorda sevimli bir kadin bakalim neler olcak tabi umarim bu ara kendi doktorum baslar
Doktor kontrolumden ciktim kizlar kendi doktorumun baslamama ihtimaline karsi bu hastanedeki islemlerime devam ediyorum. Simdi anestezi ile konusacagim haftaya persembe son nst mi cektirip pazartesi gunu 10:30 a sezeryan randevumu verdiler. Bu doktorda sevimli bir kadin bakalim neler olcak tabi umarim bu ara kendi doktorum baslar
Senin doktor başka hastaneye geçmeyecek miydi? Neden bu kadar ara verdi ki?
İyi yapmışsın kendini garantiye alarak ama doktorunda gebelerini düşünerek işlerini hızlandırması,gebeleri aktarması gerekirdi.