2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
10 gune gececegim dedi ama 2 hafta oldu bence bayramdan sonra baslayacak eee bende bayramdn sonra doguruyorum acaba hastaneyi arasam bilgi verirler mi yani muhtemelen buraada dogum yapacagim pek umudum kalmadi
Doktorun telefonu yok mu sende?
Bu belirsizlik güzel degil, hic mi düşünmüyor ne ayip. Sen kendini saglama al muhakkak.
kapaklarini mi yoksa tamamiyle bosaltican mi? bosalticam deme sakin kendimi berbat hissederim. sandalye cikamam, uzun sure comelmis vaziyette de kalamam yani asagidakileride bosaltamam yapamadigim tek is o valla.
Dolaplarin icine girmeyin kızlar, egil kalk onlari makinaya at dolaplari sil o arada falan, 9 aylikken yapilacak isler degil delirmeyin.
Bakin ben diyorum delirmeyin demek ki yapılacak şey değil

Doktorun telefonuda var evet gercekten hos degil hamile halimle bide bunlari dusunmek istemiyorum ama bu durumu kafama takan tek kisi benim herkes relax nolmus oburu olur modundalar. Canim skliyor gercekten bir sey dedigimdede canimi sıkıyolarlar

O sikanlar cevrendekilerse sanane de geç, siz cikarirken dert etmezsiniz de.
Herkesin her konuda fikri var, çocuğu cikaracak olan biziz allooooo

Ben bavulu açıp kendi pijamalarımı tekrar ütüleyeceğim, salonda sandalyeye asacağım, makina dan çıkmış gibi kırmıştı kesin, giderken alırım doğuma(ameliyat önlüğü ile kalmam umarım)
Hacı şeriften kargo çıkmış bugün gelir ama 9 gün nerde tutarım bilmiyorum ev çatı katı

kapaklarini mi yoksa tamamiyle bosaltican mi? bosalticam deme sakin kendimi berbat hissederim. sandalye cikamam, uzun sure comelmis vaziyette de kalamam yani asagidakileride bosaltamam yapamadigim tek is o valla.
üstlerin kapaklarını sadece eşime bırakırım da altları boşaltıcam oturduğum yerde yaparım çünki çekmeceler falan karıştı baya temizlenmesi lazım.. Yapabildiğim kadar ya çok da özenmicem o kadar da

Yani nasıl muhafaza edicen en serin yer neresi ki bilemedim

Ya anlamadım hıc yoktu dun bır tuvalete gıttım suan cok kotuyum doktora gıtsem de ılacak verecek

Ya anlamadım hıc yoktu dun bır tuvalete gıttım suan cok kotuyum doktora gıtsem de ılacak verecek
Doğum sonrası oluyor ki baskıdan dolayı o geçecektir benim sana tavsiyem sarımsak ve zeytin yağı.. En iyi onlar geldi ben de yaşadım 2 doğumumda da.. İnanki sarımsak fitil gibi kullandığında gece 1 tane yatmadan önce gün gün düzeldiğini göreceksin kullanan herkes olumlu dönüş yaptı çevremde ailemde

Mysonismysun Ne durumdasın? Dün sabahtan beri mesajını göremedim.
Doğum mu yaptın bakiiim yoksa
Aynen oyle ani su gelisi acilma yok ardindan spinal sezeryan yawruma kawustum... Masallah subhanallah yawrumda da bende de binskinti yok.... Kizlar hepiniz sagolun war olun gormedenn kardesim oldunuz canlarim imsallah comezligimi biraz atim hikayeyi anlatirim

cnm bende gogus ucu ile emziriyorum normal sekilde emziremedim, mama olarak doktor sma veya hipp alin dedi.

Ayy maşallah canım ya allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah çok sevindim adına darısı bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…