2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebis dogunca alirsin bi paket daha bnde 100luk almismtm molfix 2 5kg baktik bitmeye basladi bi paket daha ekledik acele etme duruma gore alinir usg de yanilma payi var doguma girerken usgde 2800du 3090 cikti cocuk

Bebis dogunca alirsin bi paket daha bnde 100luk almismtm molfix 2 5kg baktik bitmeye basladi bi paket daha ekledik acele etme duruma gore alinir usg de yanilma payi var doguma girerken usgde 2800du 3090 cikti cocuk
Hep eksik çıktığını duymuştum, senin ki fazla çıkmış
Bende 1 paket bez aldım doğunca ilave ederim artık

Hepimize nazar degdi yahu agrilar gazlar sancılar gecmis olsun cumleten herkese
kiz ne nazari dokuz aylik hamileyiz, durum vaziyet bu

Eveeet alemin uyuyan ama nasilsa gram dinlenmeden kalkan delikanlisi geldi uleyn!

Bugün ne yapıyoruz kızlar? Temizlik, kışlık vs planlar ne?
camasir sepeti doluyo ufaktan bide nevresim degiscek yine. ay nevresim hastaligi oldu bende 5/6 gune bir degisiyorum (1 haftaya birakamiyorum), hadi dogum yaparsam suna bak nevresimine carsafina kac gunluk demesinler diye diyecek olan kimse sanki eve ebe gelecek ya hastaneden ciktiktan sonra, ben o kadindan cekiniyorum sanirim

dun niyet ettigim tuzlu kurabiyeyi bugun kesinlikle yapicam. aksam aksam un almaya ciktik kocamla.
masmavimutfaktanin tarifini mi yapsam nefisyemektariflerinin tarifini mi yapsam bilemedim. nefisinkini yapcam galiba, daha cok cikar diye malzemeler ayni. ikiside youtube bu arada tabikide.

Ben de bi girsem dolaplara ne iyi olur. Yardima gelenler bir açacak ne pis gelin bu diye sonra holdeki dolabin da dışı silinmeli.
Kesin yapamam

Bavulu kapadik da icindeki esyalar kokmustur bea, erken mi kapadik acaba

Ben cikolata bakayim bugun cocuguma, o da hazir olsun. Alanlar nerede sakladi?

Senin doktor başka hastaneye geçmeyecek miydi? Neden bu kadar ara verdi ki?
İyi yapmışsın kendini garantiye alarak ama doktorunda gebelerini düşünerek işlerini hızlandırması,gebeleri aktarması gerekirdi.
10 gune gececegim dedi ama 2 hafta oldu bence bayramdan sonra baslayacak eee bende bayramdn sonra doguruyorum acaba hastaneyi arasam bilgi verirler mi yani muhtemelen buraada dogum yapacagim pek umudum kalmadi

Ben bugün mutfaktayım dolaplar beni bekler zaten zaman da geçmiyo
kapaklarini mi yoksa tamamiyle bosaltican mi? bosalticam deme sakin kendimi berbat hissederim. sandalye cikamam, uzun sure comelmis vaziyette de kalamam yani asagidakileride bosaltamam yapamadigim tek is o valla.

Yada bosver iniyim garaja iki wd40 konuşurum kafam açılır
Gecen gelen ebe de motorcuydu ya, biz motor konusuyoruz arkadaslar ayagina hizmet getirdik bebek islerini sorsana diyor. Kocam da dedi ki 8 aydir bebek konuşuyor daralmistir bırakın

Cocuk odasinda dolabin icinde dun oglum test etti gayet saglam duruyor cocugumun cikosunu once abisi yedi eee olsun o kadar abi oluyo minnak yasina bakmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…