2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu bebelere bez dayanmiyo surekli got calisiyo bizim paket de azaldi daha haftamiz dolmadi

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan

ay yok bosaltmiicam, icindekilerin yikanmasina zaten gerek yok hepsi temiz. degilse de cokta tin makine yikiyo ben degil. kapaklari silmekte bi numara yok onu her iki uc gunde bir zaten yapiyorum. cam silme sprayi sikip guzel bj cam beziyle siliyorum bes dk da besiktas.

sekerlemelerim normal dolapta ama evdeki butun cikolatalar buzdolabinda, asiri sicaklardan bu tarafa oyle sakliyorum. bebisin cikolatalari da. ama benimkiler sizinki gibi oyle ozel isimli degil tabi

anladim canim, yok karisik degil kirli de degil hafif tozludur belki dolaplarin ici ama ugrasamicam. on taraflari alirim bi bakiim da buzdolaplarimda temiz hala. ben bi dusa girip kurabiye hamurunu bu kez gercekten yoguriim

aaaa gozun aydin kuzum! ay bizim aramizda bisii yoktu bir gun vardiii, ben sabah kocama ‘yapistik artik birbirimize biz kaliriz artik boyle yaa’ diyodum
Allah anali babali guzel saglikli bereketli gunlerde buyutmek nasip etsin!
darisi basimiza iiiiiinsallah Yarabbim! Bugun oglen kurabiyeler tam pistikten sonra suyum gelse aksam 8ede kucagimiza bebegimizi alsak ne guzel olur yarinda herkes gelip bebegimizi sevse hayale bak.

Diye diye getircen vallahi uc gune gelir az.kaldi

Haha kurabiyeler piştiği gibi gelseydi iyiydji

Diye diye getircen vallahi uc gune gelir az.kaldi
bugun anali babali epey trip attik, sen nasil bebeksiiin, insan kendi işedigini icer miii, karanlikta napiyosun ordaaa, cik iste disariii, oh mis oksijen var burdaa, iki buklum yazik cocuuum sanaa, hic bi ozelimiz kalmadi herseyi gorup duyuyosun zateeen

ay insallah bugun gelir ne uc gunu

Haha kurabiyeler piştiği gibi gelseydi iyiydji
benim oglum akilli soz dinler teyzesi bi ara geceleri deli danalar gibi donup uyandiriyodu beni. guzel guzel konustum (sen onu firca attim olarak oku) sonra bidaha yapmadi kurabiye bitsin sogusun oyle patlat suyu emi oglum?

Ah Bengü bile Doğum yapmış benim sıpanın gelesi yok Nst sonra kontrol bakalım ne diyecek doktor
Kiz doğurmuş mu bengu
ayy hadi insallah darisi başına kuzum nst sonrasi doguma insallah o zaman

Ebeveyn banyosu gibi ya da iptal edilen güneş görmeyen , serin bir alanın var ise oraya kaldırabilirsin. Dolapta saklamayın yazıyor. Ben de dün hazır ettim çikolataları ve gelen paketinde (parlak kalın) sakladık.

10 gune gececegim dedi ama 2 hafta oldu bence bayramdan sonra baslayacak eee bende bayramdn sonra doguruyorum acaba hastaneyi arasam bilgi verirler mi yani muhtemelen buraada dogum yapacagim pek umudum kalmadi
İş başı tarihini verebilirler aslında. Kayıtlarındaysa tabi. Randevu vermeye başlayacaksa tarih bellidir.
Doktorun telefonu yok mu sende. Onu arayıp sorsan daha da iyi olur sanki.

Vay soruları sordu sordu gitti sessizce fırt fırt doğurdu
Güle güle büyüt canım bebişini. Gözünüz aydın. İkinizinde iyi olmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…