2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
patatesli yemegi dun yedik, ama bak kofte iyi olurdu aslinda. buzlugumda koftem yok, ama bi dakka buzlukta frikadellerim var. kizartma yiyelim bugunde nolcak. ya su kocam bir gunde erken gelip yemek derdimi devralmiyo anacim.
Onlar işin yeme kısmına dahil olmayı tercih ediyorlar

Paspasi bitiriim, dusa girip cikiim kendimi iyice bi yoklayim. doktoru arayim yinede yahu nedir ne degildir anlamiyorumki.
Ritmik olması düzenli ağrı şeklinde olması sancı belirtisi oluyor belden kasıklara vuran ağrı şeklinde.. Dinlenince geçmiyorsa arayabilirsin

Kızlar süt artırıcı olarak tavsiyeleriniz var mı? Bol su ve uyku harici. Jokerde satılan multimalt varmış sanırım, rezene çayı, dereotu, humana marka çay varmış komposto öneriliyor herhalde, kullanıp memnun kalan tecrübeli annelerimiz var mı yada bunu mutlaka dene dediğiniz?

Sutu en cok su artiriyor. Bulgur pilavi maydonoz haric yesillikler ozellikle dereotu. Malt icecekleri ise yariyor ama kalorileri yuksek kilo yapar. Humana anne sutunu artirici cay cok ise yariyor. Birde bir damla vardi adi gelmiyor aklima internete yazarsan cikar suya damlatip iciliyor. Veeee en artirici sey uyku ne kadar mumkunse

Hatirladim galactago damla yanlis hatirlamiyorsam bir bardak suya 10 damla damlatip iciyordun sutu artiriyor

Ozaman bugun humana çay ve damlayı alayım mutlaka. Sabahta hastaneye dereotlu omlet yer giderim çok teşekkür ederim canım bulgur pilavını ilk kez duyuyorum ve malt içecekler konusunda çok haklısın maalesef şeker miktarları yüksek

moralim yerlerde. kizimin sariligi siniri asmis. yarin yine bakilacak. yuksekse hala hastanede kalacagiz. ay cok yoruldum bu hastane kalma islerinden ben.
benim kontrolum iyiydi en azindan. Allah yardim etsin...
Allah yardımcınız olsun canım sarılık mevzusunu hiç bilmiyorum kandaki şeker düşüyordu sanırım. Doktorun tavsiye ettiği birşeyler yokmu acaba sarılık için neler öneriliyor bilen anneler varsa yazsınlar. Herşey geçecek inşallah canım moralini yüksek tut

Süt istiyorlar fakat anne oteline sadece emziren anneler kalıyor galiba mecbur 2 saatlik yolu çekeceğim 2 günde bir

Beş on kişi varız yoğuz maşallah listeyi gördün mü aldı başını gitti en son kim doğuracak acaba
Bakalm kapanışı kim yapacakBenim en geç 17si,benden sonra doğuran olur mutlaka.Bayram şekeri niyetine gelen olacak mı bakalmBelki benim kızım da bayram şekerimiz olablr❤

Son düzenleme:
moralim yerlerde. kizimin sariligi siniri asmis. yarin yine bakilacak. yuksekse hala hastanede kalacagiz. ay cok yoruldum bu hastane kalma islerinden ben.
benim kontrolum iyiydi en azindan. Allah yardim etsin...

Geçmiş olsun canım.En kısa zman da düşer İnşAllah bebişin sarılığı .

sende demir kan ilacini kullan bisey olmaz allahin izniyle

Ebebekte satılan promalt i çok övdüler bana. Bir de Bulgur süt artırıyor özellikle bulgur pilavı (tereyağlı tercihtir) dereotu ve su tabiki de

muyane oldum kizlar hersey cok yolunda yanlis sancilarim aktiflesmis bir heycanla dogumahaneye aldilar acilmam yokmus sadece nisan gelisi var dediler bakalim her han hersey olabilir persempeye kadar bekleyebilriz dediler:)

Ne güzel sancıların gelmiş canım,Allah bir avazda kurtarsın.Allah yardımcın olsun,evladını sağ salim kucağına al İnşAllah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…