2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün emzik magnetlerimi bitirdim oğlumun beşiğinin içine pamuktan yatak yaptım çarşaf ve yastigini da yaptım elimde diktim biraz zaman aldı ama bitti kapı süsünüde bitirmek üzereyim eviminde sadece silinmesi kaldı sanırım işler bitiyor ama şuan yorgunum ve mide bulantim var herkese kolaylıklar diliyorum doğum yapanlara tebrikler bekleyenlere sabırlar

moralim yerlerde. kizimin sariligi siniri asmis. yarin yine bakilacak. yuksekse hala hastanede kalacagiz. ay cok yoruldum bu hastane kalma islerinden ben.
benim kontrolum iyiydi en azindan. Allah yardim etsin...
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bebişlerin sarılığı olabiliyor ya inşallah toparlicak prenses.. O da anneciği de çok güçlü maşallah

elaide buzlukda hazir koften varsa patates kofte benim bugun menum
Dondurucuda haslanmis nohutum vardi, onu yaptim etsiz bi de kemik suyu vardi pilava az ekledim. Hamilelikten önce de öyle ağır şeyler yemezdim paca vs ama hamilelikte iyice etten vs uzaklastim. Yanina da cacik. Kış menusu ama ne yapalım yegen yalana yalana yedi, annesi de teyzen ne verse yiyosun hep burda kal sen dedi insan agirlamayi yedirmeyi cok seviyorum ya.
moralim yerlerde. kizimin sariligi siniri asmis. yarin yine bakilacak. yuksekse hala hastanede kalacagiz. ay cok yoruldum bu hastane kalma islerinden ben.
Fototerapi yapiyorlarmis herhalde ama geciyor sonunda, neler atlatti nazli ceylan sarılık da neymis onun icin.

Ritmik olması düzenli ağrı şeklinde olması sancı belirtisi oluyor belden kasıklara vuran ağrı şeklinde.. Dinlenince geçmiyorsa arayabilirsin
yuruyunce, bir is yapinca basliyor. oturunca agri sizi yok. bu sanci olmadigina gore kendimi yormusum demek oluyo.
benimle beraber herkes sabirsizlaniyo sabahtan beri telefonlara mesajlara yetisemiyorum

alinti yapayimda sonra arayinca hemen bulayim haha sagol canim!

ay tuh. nasil duzeliyo peki bebeklerdeki sarilik? ve neden olusuyomus? hic bilgim yok merak ettim bicok anne ondan muzdarip.
cokkk gecmis olsun insallah bir an once toparlar evladin. biraz daha sabrini zorliicaksin canim, az kaldi..

ellerine saglik e gorelim da

kizlar cogunuz sormus sut artirici sey diye inanin bulgur pilavi birebir sut yapiyor madem suyuda oyle. sarilik eger cok ilerlemisese maleseff onun yontemi fototerabi isik tedavisi . belki cogunuz yapmazsiniZ tuafda gelebilir sarilik icin sekerli su verebilirsiniz ama yapmak isterseniz bol bol dus alin masaj yapin gogsunuze.sutunuz gelzin bol olsun

benimde var nohutum aslinda, ama onu yapacak adam gerek hayir yok benden. ellerine saglik, teyzesi asiri cok sevgide katiyo demekki:)) misafir agirlayan yediren iciren insanin evinden bereket eksik olmazmis

Çok geçmiş olsun ya haklısın yoruldun ama Rabbim dha büyük dert vermesin inşall h onuda atlatırsınız en kısa zamnda

Galactago damla ben aldım bekliyorum

Geçmiş olsun canım.En kısa zman da düşer İnşAllah bebişin sarılığı .
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bebişlerin sarılığı olabiliyor ya inşallah toparlicak prenses.. O da anneciği de çok güçlü maşallah
Çok geçmiş olsun ya haklısın yoruldun ama Rabbim dha büyük dert vermesin inşall h onuda atlatırsınız en kısa zamnda
hepiniz sag olun. tek caresi bol emzirme. bol emdigi halde bu durumda. kandaki biluribin degeri yukseldigi icin oluyor.
evde baska cocugunun da olmasi insani zorluyor. kv kendj capinda yasiyr. annem ben aglarken ciktj gitti kendj evine. oyle iste. zor zamanlar her zaman olabiliyor ne yazik ki... dilerim yarina inise gecer de yine hastane kalmak zorunda kalmayiz. hem maddi hem manevi cok yiprandik.

benimde var nohutum aslinda, ama onu yapacak adam gerek hayir yok benden. ellerine saglik, teyzesi asiri cok sevgide katiyo demekki:)) misafir agirlayan yediren iciren insanin evinden bereket eksik olmazmis ♥
Sogani bile dondurulmus kullandim
"Dertler derya olmuş, ben de insanım.."

Hep birgün geçeceğini, bitecegini ve iyi anlarin hatirlanacagini dusunmekten baska caremiz yok.

Sogani bile dondurulmus kullandim

"Dertler derya olmuş, ben de insanım.."

Hep birgün geçeceğini, bitecegini ve iyi anlarin hatirlanacagini dusunmekten baska caremiz yok.
oyle canim. bazen modum dusuyor benim de ama toparliyorum ..

oh iyi olmaniza cok sevindim.

Simran_ gozun aydin cnm.

ellerine saglik e gorelim da
Sağol canım bu yatak yastık çarşaf üçlüsü iç yüz dış yüz dikimi dolumu tek tek uğraştım bı dikiş makinam olsaymiş süper olacakmış. Magnetlerimi de etiketleri kaldı gelince onları da zimbalicam cikolatayla bir sipariş vermiştim.

Eklentiler

• IMG_20190809_195214.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 62
R Rzg14 kıyamam kuzum Hamileliğin hep bir imtihanla geçti ama bunlar inan son sıkıntılar. Bundan sonra hastaneye inşallah bebişli mebişli hayırlı işler dışında hiiiiç yolunuz düşmez. Çok çok dualarımdasın.

Efelihayat kıııızz kapı süsüm geldi sonunda. Kızımın her şeyi gibi bu da lavantalı. İnşallah kendisi de lavanta kokar.

Eklentiler

• 46ED5C01-693A-4A14-8A07-6FC0F33ADE6B.webp
    28 KB · Görüntüleme: 56
aminnn cnm..
kapi susunde supermis

Çok geçmiş olsun canım. Hastaneler seni çok yordu ama İyi olsun da inşallah

Canım kaç çıktı sarılığı bizimki kanda 18 çıktı 1 gece fototerapi aldık 4 e düşmüştü sonra tekrar 12 ye çıktı mama başladık en hızlı bu şekilde iyileşiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…