2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah bu yataktaki takımı hepsni elinle mi diktin? Valla Evde makina varken ben üşeniyorum utandım

senimde mi.kizdi canim erkk kalmis aklimda buyuk kizimim adasi geliyormis
zeynepler cok akilli ve konuskan oluyir

Kizlar herkese iyi akşamlar sabah saat 10.05 te oglum dünyaya geldi. Sezaryen oldum ağrım biraz fazla toparlandigim zaman hikayemi paylasicam.
Tek tek alintilayamadim herkese çok teşekkür ederim ♥
Gözün aydın cnm en kısa zamanda toparlarsın inşallah

Gözüm aydın ve geçmiş olsn cnm Rabbim hepimize sağlıkla kucagmza almayı nasip etsin

Gözünüz aydın allah analı babalı büyümesini nasip etsin insallah

Maşallah allah analı babalı büyütsün

İyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı gittik nst de sancı yok açılmaya bakmadı en son 1 cmdi sancı olursa açılma olur zaten diyerekten tekrar kurcalamadı :) bebeğin suyu azalmış bu haftada normal dedi ama kafasının büyüklüğü sınırda 99 100ü geçerse ve suyu bu şekilde olup dahada azalırsa normal zor dedi 41 haftada suni sancı deneyecek olmazsa sezeryan diye yol çizdik inşallah kendi sancılarımla başlarda gelir kızım biraz canım sıkıldı kızlar ya

Tarif verir misin?
Yapacagimdan degil ya ama bileyim

Son eksiklerimide aldım çok şükür. Göğüs kalkanında ucuz olanı tercih ettim iyiki de öyle yapmışım hiç böyle hayal etmemiştim ben direk cilde yapışıyor sanmıştım ama öylece koyuyorsun sütyensiz kullanmak imkansız cahillik böyle birşey herhalde iyiki fazla para vermemişim. Acı elma yağı almamın sebebi şu, annem göbek düşmeden banyoya başlamadan yağ süremezsin vucuduna, bir hafta birikicek o yağ silmeklede çıkmayacak dedi. Gaz için elma yağını ısıtıp bir damla sürüp ayak tabanına masaj yaparsın diyince aldım. İnternetten baktım çok faydalıymış. Humana da aynı şekilde bu akşam bir bardak içeceğim malum yarın bebiş geliyor Birazdan da masa süslemesi provası yapıp fotosunu çekeceğim ki hastanede direk yerli yerine koyabilsinler herşeyi sizede atarım fikir olur. Çenem düştü kusura bakmayın çok heyecanlıyım

Benimkinin kafadan dolayı normali zorlar bile demedi direk sezeryana alırım çocuğun kanalda sıkışıp nefes alamamasını göze alamam vakum yapmam gerekir oda çok sakıncalı dedi. Oyüzden 10olmadan suni ile deniycez bakalım herkesin dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum bazıları hiç sormamış bile malesef sıkma canını birşekilde doğacaklar canım

Hadi gözün aydın Allah bağışlasın inşallah

Heyecan dorukta sağlıkla inşallah herşey çok güzel geçer

İnşAllah kendi sancınla gelir sağlıkla hafif bir doğumla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…