2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkesler dogurdu yaaaaa dogurmayanlar parmak kaldirsin. Sanirim en son ben kalcam
Ben de beklemedeyim..

.
hergün bir saat yürüyorum, temizlik yapıyorum, yerleri elimle siliyorum, çömelip kalkıyorum... Uyuyorum, uyanıyorum.. tık yok

Sevgili Ağustos anneleri en taze annecikler siz olduğunuz için size sormak istedimm. Bayram dönüşü hastane çantasını hazırlayacağım. Keşke alsaydım dediğiniz ya da iyi ki almışım dediğiniz neler var?

Teşekkürler şimdiden

Ama sarılık olur ben uc saate hıc bırakmıyorum uyanıksa hep uyursa ıkı saate bır
Kimi 2 saat diyo ama 2 saatte kaldirinca cok agresiflesiyo 2.5 3 anca geliyo

uyanik oldugu zaman yarim saatte bir de emdigi oluyor. ama uyuyorsa 2-3 saatte bir.

3 gundur cocuk doktorundayiz maglum. bugun yine sordum. 2-3 saatte bir emzirmek idealdir. ama bebek istiyorsa daha kisa surede de emzirilebilir dedi yine...

saglikla kavusun...

sirf canta degil de genel olacak azcik.

mutlaka penye battaniye koyun bebeginize...
kendiniz icin 2 gecelik...
ikinci cocugum. ikisinde de en cok emzirme atletinden memnunum ben. enzirmek icin gogus acilinca, karin ve sirt usumuyor.
gogus kalkani vs almadim ben iyiki de almamisim ihtiyacim olmadi.
sut pompasini dogumdan sonra gerektigi icin aldim ama bence kiralanmasi yeterli. medelac ti sanirim markasi. hastane tipi olan kiralanirsa daha iyi sonuc aliniyor.
hasta bezini bosuna almisim. hic kullanmadim. hastanenin verdigi ped yeterli oldu. sonra da orkid 3no yeterli oldu.
bir de ben sezeryan oldum. lohusa kulotlari cok isime yariyor. dikissiz ve yuksek bel olduklari icin kesi yerimi acitmiyorlar.
evde reflu yastigi cok isimi goruyor. gece kusarsa diye huzursuz uyumuyorum bu sayede. hem de evde koltuklarda o yatakla geziyor.

hastanede yuregim agzimdq bekledim. degeri sukur dususe gecmis 16 kusur. ama onemli olan dusmeye baslamasiymis. %99 yukselmez artik ama 2 gun sonra bir daha bakalim dedi dr sarilik icin.

bu arada 8.ci gunumuz. ben korse giymeye basladim..sezeryan ama normal korsemi giydim.

Emzirme atleti ariyorum ben de. Hosuma giden bi sey bulamadim. Siz hangi markadan aldiniz?

Çok yararlı olmuş teşekkür ederimmm iyi ki varsınız siz anneler

Gözünüz aydın analı babalı büyütsün insallah❤

Dun 14 e 9 cikti doktor kontrolunde 3 gunluk takip verdi ve idrar tahlili istedi idrar temiz cikti tansiyonumda iyi su an ama ellerim ayaklarim toftik tofrik kofte parmakli oldum
Tansiyonu sürekli takibe al bu değerlerin üstünü normal.karsilamiyorlar..benim artik son zamanlarda ellerimde uyuşma baslamisti

Harikasınız ❤❤❤

Ben hastaneye ne goturduysem kullandm. Tabı ben eve uzaktm o yuzden hersey aldm yanıma. Suyum geldıgı ıcın evde hasta bezı can kurtardı dıyebılırım gıydım gıttım sabaha kadar yurudugum ıcın doguma kadar ustumdeydı dıyebılırım. Sonra atlet kılot 3 er tane aldım ped aldım on tane bebıse uc tane alt ust elbıse 10 bez onuda kullandm ertesı gun cıkmama ragmen. Gecelık al sureklı kontrol oluyor ıkı tane pıjama aldm. Sütün hemen gelmez dersen bıberon koy benım sarılık tehlıkesı oldugu ıcın doktor hemen basladı kasıkla mama hastaneden cıkana kadar verdım. Kendı yastıgımı goturmustum ıyı oldu bana destek oldu hırka al corap al cunku sancı gelınce ne kadar cok sıcak tutarsan o kadar ıyı ben gıttım gecelık gıydım ayagıma corap hırkamı da aldm sırtıma dogumdan once fazlacada terledım zaten o yuzden dogumdan sonra ne tıtreme geldı ne üsüme hatta corapla gıttım doguma gecelıgımle ıkı canta yaptm bebege ve bana cantanın en ustune ayrı posete bebege ne verılecekse ılk gıyeceklerını koydum bı tanede bez koydum. Benden bu kadar

Şimdi gördüm cevabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…