Beklemedıgım an geldı benımdr hazırlıksız yakalandk@onigirichan Beklemezsek gelecek gibi ansızın ama bakalım :)) vakti zamanı var sağlıkla gelsinler inşallah..
Kaçıncı haftada nasıl olmuştuBeklemedıgım an geldı benımdr hazırlıksız yakalandk
Yok artik yumruk ha halay cekiyor valla insanlari korkutmak icin neler diyorlar neler hayirlisi olsun bebis vaktinde gelsin insallahSlm kızlar
Bizimde bugun catı muayenemiz vardı(korkulck bisey yokmus)
Hanımın gelmeye niyeti yok
Dr bas asagı ama kanala girmemis dedi
Nts de sancı mancı yok
40 a kadr beklicz
Gelmezse sezeryan
Hayırlısı
Bide catı muayenesinde eli yumruk yapıyor icerde flan dediler bende öyle bisy olmadı
Oyle mi oluyor sahiden
Soyle oldu canm ben 38 de hastaneye gıttım doktor yokmus nts sancı cıktı dıye altan muayne yaptı ebe ben ılcedeyım ılde dogum yapcam arastırmada 1 cm acıklık var dedı gıt dedı deneyımlı gorumcem kv fılan daha erken bekle gıtme dedıler neyse ertesı gun yıne nst gırmeye gıttım 3 cm dedıler sen nıye gıtmedın dıye kızdılar sonra bızde gıttık doktor 2 cm hastaneye alamayız daha erken dedıler eve geldık neyse ben umıdı kestım tabı doktor haftaya muayneye gel dedı. Ertesı gun geceye dogru benım agrım var ama tavı gıt gel yıne bostur dıye kımseye demedım camasır fılan kırlıler var tabı esım banyo yapmayı bırak tuvalete bıle gıtmeye usendıgı ıcın yatakda yatıyorduk agrıda yasıyoruz dogum ıcın erzuruma gelmıstık. Bırden benım suyum geldı tabı ılk dogum endıselendık be bulursak gıyındık yola cıktık gece 2 gıbı hastaneye vardık tam türk fılmlerındekı gıbı benım sancım yolda artmaya basladı ama esıme yansıtmadım bırde kaza fılan yapar o benden once dogurdu zatenKaçıncı haftada nasıl olmuştubenim onu beklemediğim an yokki artık ya son hafta olunca
Hergün 2 saat arayla alarm kuruyorum canım genelde saat başı emiyo ama 2 saati geçirmemeye çalışıyorumkac saatte bır emzırıyosunuz kızlar
Canım 3 saat biraz fazla değil mi eğer bide sarılık varsa çok fazla 3 saatgule gule buyut cnm.
ne zaman isterse. eger uyursa mutlaka 3saate kaldiriyorum.
Bizim emme islemi 45 dakkayi buluyor memeyi bulamadigindacfalan cok sinirleniyo agresiflesiyo... Buldugunda da uzun suruyobyorula yorula memede uyuyo beyfendi... Dolayisiyla benim sezeryan kesigi yorgubluk uykusuzluk ustumden atabilmek icin nerden baksan bi 2 bucuk saate ihtuyacim oluyo... Velhasil boyle ama kendi kalkarsa emziriyorumuyanik oldugu zaman yarim saatte bir de emdigi oluyor. ama uyuyorsa 2-3 saatte bir.
3 gundur cocuk doktorundayiz maglum. bugun yine sordum. 2-3 saatte bir emzirmek idealdir. ama bebek istiyorsa daha kisa surede de emzirilebilir dedi yine...
Hayirli olsun canim saglikla buyusunKızlar ben de doğurdum sabah 11de:) yatıyoz kızımla
iyiye gidiyr teyzesi. gobegimiz dustu demin deNasıl oldu kuzu bebisss
cnm gunduz ne zaman isterse emiyor. sadece uyuyorsa maksimum 3 saat bekleme suresi. dr.a yine sordum bugun 2-3 saatte emzirmek idealdir ama bebek isterse emsin dedi.Canım 3 saat biraz fazla değil mi eğer bide sarılık varsa çok fazla 3 saat
sinirlenince kundakmis gibi sariyorum kollarini. o zaman memeye tutturmak daha kolay oluyor.Bizim emme islemi 45 dakkayi buluyor memeyi bulamadigindacfalan cok sinirleniyo agresiflesiyo... Buldugunda da uzun suruyobyorula yorula memede uyuyo beyfendi... Dolayisiyla benim sezeryan kesigi yorgubluk uykusuzluk ustumden atabilmek icin nerden baksan bi 2 bucuk saate ihtuyacim oluyo... Velhasil boyle ama kendi kalkarsa emziriyorum
Ben hastaneye ne goturduysem kullandm. Tabı ben eve uzaktm o yuzden hersey aldm yanıma. Suyum geldıgı ıcın evde hasta bezı can kurtardı dıyebılırım gıydım gıttım sabaha kadar yurudugum ıcın doguma kadar ustumdeydı dıyebılırım. Sonra atlet kılot 3 er tane aldım ped aldım on tane bebıse uc tane alt ust elbıse 10 bez onuda kullandm ertesı gun cıkmama ragmen. Gecelık al sureklı kontrol oluyor ıkı tane pıjama aldm. Sütün hemen gelmez dersen bıberon koy benım sarılık tehlıkesı oldugu ıcın doktor hemen basladı kasıkla mama hastaneden cıkana kadar verdım. Kendı yastıgımı goturmustum ıyı oldu bana destek oldu hırka al corap al cunku sancı gelınce ne kadar cok sıcak tutarsan o kadar ıyı ben gıttım gecelık gıydım ayagıma corap hırkamı da aldm sırtıma dogumdan once fazlacada terledım zaten o yuzden dogumdan sonra ne tıtreme geldı ne üsüme hatta corapla gıttım doguma gecelıgımleıkı canta yaptm bebege ve bana cantanın en ustune ayrı posete bebege ne verılecekse ılk gıyeceklerını koydum bı tanede bez koydum. Benden bu kadar
Evet kundaksiz durmuyolar zaten kafa goz daliyolar kendileeineiyiye gidiyr teyzesi. gobegimiz dustu demin de
cnm gunduz ne zaman isterse emiyor. sadece uyuyorsa maksimum 3 saat bekleme suresi. dr.a yine sordum bugun 2-3 saatte emzirmek idealdir ama bebek isterse emsin dedi.
sinirlenince kundakmis gibi sariyorum kollarini. o zaman memeye tutturmak daha kolay oluyor.
Ay ço heyecanlı olmuş gerçektenSoyle oldu canm ben 38 de hastaneye gıttım doktor yokmus nts sancı cıktı dıye altan muayne yaptı ebe ben ılcedeyım ılde dogum yapcam arastırmada 1 cm acıklık var dedı gıt dedı deneyımlı gorumcem kv fılan daha erken bekle gıtme dedıler neyse ertesı gun yıne nst gırmeye gıttım 3 cm dedıler sen nıye gıtmedın dıye kızdılar sonra bızde gıttık doktor 2 cm hastaneye alamayız daha erken dedıler eve geldık neyse ben umıdı kestım tabı doktor haftaya muayneye gel dedı. Ertesı gun geceye dogru benım agrım var ama tavı gıt gel yıne bostur dıye kımseye demedım camasır fılan kırlıler var tabı esım banyo yapmayı bırak tuvalete bıle gıtmeye usendıgı ıcın yatakda yatıyorduk agrıda yasıyoruz dogum ıcın erzuruma gelmıstık. Bırden benım suyum geldı tabı ılk dogum endıselendık be bulursak gıyındık yola cıktık gece 2 gıbı hastaneye vardık tam türk fılmlerındekı gıbı benım sancım yolda artmaya basladı ama esıme yansıtmadım bırde kaza fılan yapar o benden once dogurdu zatenyanı bebısın ne zaman gelcegı bellı degıl normal dogumda.
dogurmak mi doyurmak mi ? memeler isyandaValla canım bende can atıyordum dogurmaya sımdı de gece uyuyabılecek mıyım dıye dusunuyorum montıfon ınegı gıbı saat bası memeler fora gezıyom ortada sarılık olmasın dıye
Geçmiş olsun canimevet cnm. benim ilk kontrolum var. gitmisken kizimi da dr.a gosterecegim sarilik durumu icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?