2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlar
Bizimde bugun catı muayenemiz vardı(korkulck bisey yokmus)
Hanımın gelmeye niyeti yok
Dr bas asagı ama kanala girmemis dedi
Nts de sancı mancı yok
40 a kadr beklicz
Gelmezse sezeryan
Hayırlısı
Bide catı muayenesinde eli yumruk yapıyor icerde flan dediler bende öyle bisy olmadı
Oyle mi oluyor sahiden

Yok artik yumruk ha halay cekiyor valla insanlari korkutmak icin neler diyorlar neler hayirlisi olsun bebis vaktinde gelsin insallah

Kaçıncı haftada nasıl olmuştu benim onu beklemediğim an yokki artık ya son hafta olunca
Soyle oldu canm ben 38 de hastaneye gıttım doktor yokmus nts sancı cıktı dıye altan muayne yaptı ebe ben ılcedeyım ılde dogum yapcam arastırmada 1 cm acıklık var dedı gıt dedı deneyımlı gorumcem kv fılan daha erken bekle gıtme dedıler neyse ertesı gun yıne nst gırmeye gıttım 3 cm dedıler sen nıye gıtmedın dıye kızdılar sonra bızde gıttık doktor 2 cm hastaneye alamayız daha erken dedıler eve geldık neyse ben umıdı kestım tabı doktor haftaya muayneye gel dedı. Ertesı gun geceye dogru benım agrım var ama tavı gıt gel yıne bostur dıye kımseye demedım camasır fılan kırlıler var tabı esım banyo yapmayı bırak tuvalete bıle gıtmeye usendıgı ıcın yatakda yatıyorduk agrıda yasıyoruz dogum ıcın erzuruma gelmıstık. Bırden benım suyum geldı tabı ılk dogum endıselendık be bulursak gıyındık yola cıktık gece 2 gıbı hastaneye vardık tam türk fılmlerındekı gıbı benım sancım yolda artmaya basladı ama esıme yansıtmadım bırde kaza fılan yapar o benden once dogurdu zaten yanı bebısın ne zaman gelcegı bellı degıl normal dogumda.

uyanik oldugu zaman yarim saatte bir de emdigi oluyor. ama uyuyorsa 2-3 saatte bir.

3 gundur cocuk doktorundayiz maglum. bugun yine sordum. 2-3 saatte bir emzirmek idealdir. ama bebek istiyorsa daha kisa surede de emzirilebilir dedi yine...
Bizim emme islemi 45 dakkayi buluyor memeyi bulamadigindacfalan cok sinirleniyo agresiflesiyo... Buldugunda da uzun suruyobyorula yorula memede uyuyo beyfendi... Dolayisiyla benim sezeryan kesigi yorgubluk uykusuzluk ustumden atabilmek icin nerden baksan bi 2 bucuk saate ihtuyacim oluyo... Velhasil boyle ama kendi kalkarsa emziriyorum

Nasıl oldu kuzu bebisss
iyiye gidiyr teyzesi. gobegimiz dustu demin de

Canım 3 saat biraz fazla değil mi eğer bide sarılık varsa çok fazla 3 saat
cnm gunduz ne zaman isterse emiyor. sadece uyuyorsa maksimum 3 saat bekleme suresi. dr.a yine sordum bugun 2-3 saatte emzirmek idealdir ama bebek isterse emsin dedi.

sinirlenince kundakmis gibi sariyorum kollarini. o zaman memeye tutturmak daha kolay oluyor.

Teşekkürler size de

Evet kundaksiz durmuyolar zaten kafa goz daliyolar kendileeine

Ay ço heyecanlı olmuş gerçekten ne güzel sağlıkla kavuşmuşsun bebişine darısı bize innnşallah

Hanimlar 1. Sezeryan olup ikinci de sezeryan olunca ayni yerden mi dikis aciliyo tam olarak nasil oluyo ve daha mi cok agri oluyo ikinci de

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim❤ Sağ salim kavuştum oğluma. Babasının göğsünde uyuyor şimdi. Epiduralsiz bool suni sancılı normal doğum yaptım çok az dikişim var. Ama çok zor bir doğum oldu anlatırım inşallah. Sütüm hemen geldi çok şükür ama ağzı okadar küçükki sadece ucunu alıyor Benim olduğuna inanamıyorum hala. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan
Leonocean...erkek sezeryan
Derya0.....erkek sezeryan
Yez84....sezeryan
Simran_.....erkek sezeryan
Zeynepaligndz....erkek sezeryan
Tekprenses....kiz normal.dogum
Mademoiselle90.....kiz normal dogum
Mavilibalik....kiz normal dogum
Sewils88......kiz sezeryan
Babylionmother...erkek normal dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…