Ben devlette yapacağım o yüzden sanci dogum benimde hep yalnız olacak zor gerçekten ama yasakSenin adina çok sevindim❤ eşimin doğumun her anında yanımda olmasını istiyirum ama hastane kabul etmiyor. Kesinlikle sancı odasına da doğuma da erkek girmesi yasak diyorlar. Tek başıma o anı hayal edince bile korkuyorum. Bu saatten sonra hastane değiştirsem mi diye düşünüyorum. Sonra pişman olur muyum diyorum. Bu stres beni yedi resmen kararsızlık
Gecmis olsun Allah sifa versin gözün aydin Allah anali babali buyutsunKızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim❤ Sağ salim kavuştum oğluma. Babasının göğsünde uyuyor şimdi. Epiduralsiz bool suni sancılı normal doğum yaptım çok az dikişim var. Ama çok zor bir doğum oldu anlatırım inşallah. Sütüm hemen geldi çok şükür ama ağzı okadar küçükki sadece ucunu alıyorBenim olduğuna inanamıyorum hala. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende yapıyorum herşeyi ama yokkk illa suni istiyor bu kızKızlar kendi sancım başlasın diye evde yapmadığım kalmadı herhalde göbek atıyorum çömelip kalkarak dans ediyorum resmen. Eşim karşımda gülüyor beni ne hallere düşürdü bu cadı yahurma ,elma , yürüyüş hepsi var başka yaratıcı önerileriniz varmı yapayım
Senden de şahane bi hikaye bekliyorumŞurada yarina borek vs hazirligi yapmam gerekirken mutfak dolaplarina girmisim ve sen beni aglatiyorsun annecik
Umarim sevgili sevgilim sancı sırasında ona edecegim kufurlere ragmen beni sevmeye devam ederbir kadin bir erkek dogum sahnesi bekliyorum kendimden
Deme şunu işte, inek kısmı beni hala düşündürüyoralışamadım emzirme fikrine
Allah seni ne yapmasin, gözümde yaşla kahkaha attım
Sağol canımYaa çok güzel maşallah
Amin canım hepimizin evladina inşallah ❤Gözünaydın canım,Rabbim evladınla sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip etsin inşallah❤
Seninki daha güzel olur inşallah kuzumMüthişşşşşşş
Pilates topunun üzerinde hafif hafif zipla canım. Youtube da doğumu kolaylaştıran egzersizler var onları yapabilirsin. Merdiven inip çıkabilirsinKızlar kendi sancım başlasın diye evde yapmadığım kalmadı herhalde göbek atıyorum çömelip kalkarak dans ediyorum resmen. Eşim karşımda gülüyor beni ne hallere düşürdü bu cadı yahurma ,elma , yürüyüş hepsi var başka yaratıcı önerileriniz varmı yapayım
❤❤❤Harikasınız ❤❤❤
Masallah canim gozunuz aydin, saglikla guzelliklerle buyutun insallahGünaydın herkese.
Ben de dün sabah normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Evrene gönderdiğim mesajlar cuma gece yarısı nişan gelmesi olarak bana cevap verdi, biraz suni sancı desteğiyle 7 saat sonra kucağımdaydı
Darısı tüm hamilelerin başına
yine cok guzel bi dogum hikayesi, gozunuz aydin olsun Allah onu size sizi de ona bagislasin insallahEveeet ben geldim. Benim miniğin dünyaya bizim de iki çocuklu hayata alışma çabaları derken anca yazmaya vakit bulabildim. Benim ilk doğumum bazı sağlık sorunları nedeniyle sezeryan olmuştu. 37 haftalık rutin kontrole gittiğimde 2 cm açıklık ve doğum başlamıştı. Ameliyata alınana kadar 7-8 cm açıklık olmuştu. Kötü bi sezeryan tecrübesi oldu hem o an hem sonrası..Ne anlatmak isterim ne de kimseyi etkilemek..Neyse 5 sene sonra ikinci bebeğe karar verdik ve yine tatlı bir maceraya başladıkhamileligim ilkine göre çoook rahat geçti (ilkinde riskli gebeydim) çok hareketli ve çok pozitif bir süreçti. Bunların doğumu etkilediğine inaniyorum. 37 haftadan sonra her yataktan kalktığımda suyum gelecekmiş gibi hissettim 38 de tam da hissettiğim gibi ayağa kalktim bacaklarımdan sıcak bişey aktı (düşüne düşüne çağırdım heralde ) idrar mı bebeğin suyu mu emin olamamakla beraber su olduğunu düşündüm ama biraz daha bekleyeyim dedim saat 06.30 falandı. Eşimi uyandırdım sakince ama o bi telaş yaptı daha çikolata siparisi verecektim ben bugün napcaz diye ben de bi yandan ortalığı topluyorum bi yandan doktoru arıyorum derken bu arada biseyler daha aktı bacaklarımdan tamam artık dedik gidiyoruz. Kızımızı öptük uyandırmadık cantamızı alıp hastaneye geçtik. Açıklığa baktılar 1 cm sancı yok denecek kadar azdı doktorum ne zaman kesiyoruz seni dedi ben normal doğum istediğim için bana hep bu şakayı yapıyordu. Neyse risklerinden falan bahsetti bir kez daha en fazla 24 saat beklerim ondan sonra mecbur sezeryan dedi. Tamam dedik. 2 saat sonra nst sonucuna göre yatışa karar veririz dedi. Nst de yarım saatte 2 sancı çıktı beğenmedi istersen yatış vereyim istersen eve geç rahat edersin dedi. Karar verin diye bize bıraktı. Eşimle napsak diye konuşurken elinde bi hapla geldi tekrar yanımıza al bunu iç dedi. Hiç sorgulamadan attım ağzıma. İlaçtan yarım saat sonra 2 dk da bir 1 dk süren sancılar başladı. Karından toplanıp vajina kemiklerine baskı yapiyordu. Açılma hızlı ilerledi 2 saatte 6 cm oldu sonra doktoruma kurtarın beni dedim. Burda kastettiğim sezeryandı anladi o da çok az kaldı az daha dayan dedi. Bugüne kadar hep sezeryan yapicam seni diyen doktorumun beni bu sekilde yönlendirmesi guc verdi bana epidural takicam ama agriyi tamamen kesmiycem dedi öyle de yaptılar. Sancı geldikçe eşime sarıldım azcık ısırdım tırmaladim hep senin yüzünden diye carladım. Hiç sesini çıkarmadı seni rahatlatacak herseyi yap bana dedi sevgilim ❤ saat 4 gibi ebeye dayanamıyorum artık dedim gel bi bakalım dedi baktı tam açıklık hemen dogumhaneye geçtik eşim de geldi orda olması bana müthiş bi güç verdi. 4-5 ıkınmada kucagimdaydı bebeğim. Hemen çıkarıp karnıma koydular. Allahim sıcacık yumuşacık o kadar tatlı ki ağlamaya başladım başardık oğlum dedim. Sonra bebeğin eşini çıkardı doktor. Oğlum temizlenirken benim dikişlerim atıldı ve oğlum kucağımda eşim yanimda çıktık dogumhaneden. Benim hikayem böyle inşallah bekleyen arkadaşlarım benimkinden daha kolay bi doğum gecirirsiniz ❤❤❤ O gün bana yazdığınız yorumlar güç oldu bana hepinize tekrar teşekkür ederim
Gozunuz aydin canim masallahKızlar ben de doğurdum sabah 11de:) yatıyoz kızımla
ben h&m’den aldim, cift olarak satiliyor. dogurmadim henuz ama icinden sutyenli, simdiden giymeye basladim valla komforluEmzirme atleti ariyorum ben de. Hosuma giden bi sey bulamadim. Siz hangi markadan aldiniz?
Masallah gozunuz aydin canim, Allah saglik sihhatle buyutmeyi nasip etsinKızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim❤ Sağ salim kavuştum oğluma. Babasının göğsünde uyuyor şimdi. Epiduralsiz bool suni sancılı normal doğum yaptım çok az dikişim var. Ama çok zor bir doğum oldu anlatırım inşallah. Sütüm hemen geldi çok şükür ama ağzı okadar küçükki sadece ucunu alıyorBenim olduğuna inanamıyorum hala. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sahane olmus ellerine saglikkızlaar kapı süsümüzü yaptıknasıl olmus
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün isallah. Allahim bekleyen tüm gebelere hayırlı doğumlar nasip etsin aminKızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim❤ Sağ salim kavuştum oğluma. Babasının göğsünde uyuyor şimdi. Epiduralsiz bool suni sancılı normal doğum yaptım çok az dikişim var. Ama çok zor bir doğum oldu anlatırım inşallah. Sütüm hemen geldi çok şükür ama ağzı okadar küçükki sadece ucunu alıyorBenim olduğuna inanamıyorum hala. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
evet uyku arkadası. zarar görmesin diye slikonla değil de minik çift taraflı bantlarla tutturdum. teşekkürlermorcivertkedi çok.guzel.olmus uyku arkadaşı mi o degerlendirmissin saglikla gelsin minik
Kadin herseyini yaptı üstüne 39.haftada yaptiKızlarrrr nasılsınız.ben yorulmaya devam ediyorumkapı süsümü de bugün bitiyorum inşallah Eki Görüntüle 2297684
Kim elini yumruk yapiyor? Ellerini sokuyorlar manasindaysa hazir oraya kadar gelmisken bebegi de ceksin çıkarsın bari tövbe tövbeSlm kızlar
Bizimde bugun catı muayenemiz vardı(korkulck bisey yokmus)
Hanımın gelmeye niyeti yok
Dr bas asagı ama kanala girmemis dedi
Nts de sancı mancı yok
40 a kadr beklicz
Gelmezse sezeryan
Hayırlısı
Bide catı muayenesinde eli yumruk yapıyor icerde flan dediler bende öyle bisy olmadı
Oyle mi oluyor sahiden
Ay bu kadinlar yemiyor içmiyor iş yapiyor anacimkızlaar kapı süsümüzü yaptıknasıl olmus
ay tövbe yumruğun girdiği yerden çocuk çıkar yaSlm kızlar
Bizimde bugun catı muayenemiz vardı(korkulck bisey yokmus)
Hanımın gelmeye niyeti yok
Dr bas asagı ama kanala girmemis dedi
Nts de sancı mancı yok
40 a kadr beklicz
Gelmezse sezeryan
Hayırlısı
Bide catı muayenesinde eli yumruk yapıyor icerde flan dediler bende öyle bisy olmadı
Oyle mi oluyor sahiden
neden merak ettim seker.Hanimlar 1. Sezeryan olup ikinci de sezeryan olunca ayni yerden mi dikis aciliyo tam olarak nasil oluyo ve daha mi cok agri oluyo ikinci de
saol cnm.Geçmiş olsun canim
Kadin herseyini yaptı üstüne 39.haftada yapti
Biz de kadin miyiz beaaa
Kim elini yumruk yapiyor? Ellerini sokuyorlar manasindaysa hazir oraya kadar gelmisken bebegi de ceksin çıkarsın bari tövbe tövbe
Ay bu kadinlar yemiyor içmiyor iş yapiyor anacim
ya ikinize gulecegim diye dikislerim aci he. yapmayin komik yorumay tövbe yumruğun girdiği yerden çocuk çıkar ya
iki parmakla muayene ediyolar bu insanlar iyice korku filmi gibi anlatıyor he
HAhah aynen valla vercez suniyi az kaldıBende yapıyorum herşeyi ama yokkk illa suni istiyor bu kız
Canım bana hemşire az emer uyursa ayaklarının altını gıdıkla uyandır demiştiÇok teşekkürler herkese. Yalnız uykucu çıktı bu ya 6-7 fırt çekiyo sonra uyumaya başlıyo. Normal mi bu
Kardeş düşünüyordurneden merak ettim seker.
ayni yerde kesi benim yine. sanirim az daha buyuk bir oncekinden. ama bunda kizimin ters durmasinin da etkisi var bence. popodan cikardilar cunku. Allah bin sukur ikinci sezeryanim ilkinden cok daha iyi. nazar degmesin
saol cnm.
ya ikinize gulecegim diye dikislerim aci he. yapmayin komik yorum..
oy senin dikişlerini sevsinlerneden merak ettim seker.
ayni yerde kesi benim yine. sanirim az daha buyuk bir oncekinden. ama bunda kizimin ters durmasinin da etkisi var bence. popodan cikardilar cunku. Allah bin sukur ikinci sezeryanim ilkinden cok daha iyi. nazar degmesin
saol cnm.
Yaa simdi sezeryan oldum ya bibdaha farkli yerden olmasin diye dikis izineden merak ettim seker.
saol cnm.
Ya maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallahKızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim❤ Sağ salim kavuştum oğluma. Babasının göğsünde uyuyor şimdi. Epiduralsiz bool suni sancılı normal doğum yaptım çok az dikişim var. Ama çok zor bir doğum oldu anlatırım inşallah. Sütüm hemen geldi çok şükür ama ağzı okadar küçükki sadece ucunu alıyorBenim olduğuna inanamıyorum hala. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?