2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben devlette yapacağım o yüzden sanci dogum benimde hep yalnız olacak zor gerçekten ama yasak

Gecmis olsun Allah sifa versin gözün aydin Allah anali babali buyutsun

Bende yapıyorum herşeyi ama yokkk illa suni istiyor bu kız

Senden de şahane bi hikaye bekliyorum
Yaa çok güzel maşallah
Sağol canım sen yazmıştın hangisi diye tabi ki normal doğum diyorum
Gözünaydın canım,Rabbim evladınla sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip etsin inşallah❤
Amin canım hepimizin evladina inşallah ❤
Müthişşşşşşş
Seninki daha güzel olur inşallah kuzum
Pilates topunun üzerinde hafif hafif zipla canım. Youtube da doğumu kolaylaştıran egzersizler var onları yapabilirsin. Merdiven inip çıkabilirsin
Harikasınız ❤❤❤
❤❤❤

Masallah canim gozunuz aydin, saglikla guzelliklerle buyutun insallah

yine cok guzel bi dogum hikayesi, gozunuz aydin olsun Allah onu size sizi de ona bagislasin insallah Guzellikler icinde buyutun evladinizi

Kızlar ben de doğurdum sabah 11de:) yatıyoz kızımla
Gozunuz aydin canim masallah

Emzirme atleti ariyorum ben de. Hosuma giden bi sey bulamadim. Siz hangi markadan aldiniz?
ben h&m’den aldim, cift olarak satiliyor. dogurmadim henuz ama icinden sutyenli, simdiden giymeye basladim valla komforlu

Masallah gozunuz aydin canim, Allah saglik sihhatle buyutmeyi nasip etsin Hikayeni dort gozle bekliyoruz!

kızlaar kapı süsümüzü yaptık nasıl olmus
Sahane olmus ellerine saglik

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün isallah. Allahim bekleyen tüm gebelere hayırlı doğumlar nasip etsin amin

Kızlarrrr nasılsınız.ben yorulmaya devam ediyorum kapı süsümü de bugün bitiyorum inşallah Eki Görüntüle 2297684
Kadin herseyini yaptı üstüne 39.haftada yapti
Biz de kadin miyiz beaaa
Kim elini yumruk yapiyor? Ellerini sokuyorlar manasindaysa hazir oraya kadar gelmisken bebegi de ceksin çıkarsın bari tövbe tövbe
kızlaar kapı süsümüzü yaptık nasıl olmus
Ay bu kadinlar yemiyor içmiyor iş yapiyor anacim

ay tövbe yumruğun girdiği yerden çocuk çıkar ya
iki parmakla muayene ediyolar bu insanlar iyice korku filmi gibi anlatıyor he

Hanimlar 1. Sezeryan olup ikinci de sezeryan olunca ayni yerden mi dikis aciliyo tam olarak nasil oluyo ve daha mi cok agri oluyo ikinci de
neden merak ettim seker.
ayni yerde kesi benim yine. sanirim az daha buyuk bir oncekinden. ama bunda kizimin ters durmasinin da etkisi var bence. popodan cikardilar cunku. Allah bin sukur ikinci sezeryanim ilkinden cok daha iyi. nazar degmesin
Geçmiş olsun canim
saol cnm.

ay tövbe yumruğun girdiği yerden çocuk çıkar ya
iki parmakla muayene ediyolar bu insanlar iyice korku filmi gibi anlatıyor he
ya ikinize gulecegim diye dikislerim aci he. yapmayin komik yorum ..

Kardeş düşünüyordur

oy senin dikişlerini sevsinler

Yaa simdi sezeryan oldum ya bibdaha farkli yerden olmasin diye dikis izi

Ya maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah .. Bundan sonra toparlanma süreci artık daha da güzel olacak herşey.. Darısı bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…