O toz ilaç işe yarıyor. Alttan baksada şuan yapabileceği bir şey yok ki antibiyotik verir birde. Umarim tez zamanda geçer tüm dertlerin de alırsın bebeğini kucagina
Aminn canım inşallah. Pişik de oldugumu gorurdu snkı. Hayırlısı bakalım. Persembe kendı dr umla randevum var nasıpse catı muayenesi de olcam. Umarım duzelırım o zamana
Kızlar bugün doguruyom sandım ya çok feci kasiklarima altına sanci vurdu 3 saat fln sürdü bi hafifledi bi şiddetlendi doktra gitcektim dhada siddetlenmesini bekledim ama geçti ya benm bebeğin boynunda kordon var hareketleri var çok şükür ama bi kontrole gitsem mi sizce yoksa perşembe kontrlm var bekleyimmi
gecen banada oldu ama bmmki 15 dk da bir di sonra uyudum o sanci adami uyutmaz eger dinkenince geciyorsa korkma . birax uyu bir kac saat sonra zaten siddrtini artir yada tam tersi gecebilir ama artarsa yavastan haxirlikli.ol
Aynen canim. Valla gitsem mi diye bayagi dusunuyorum ama hep ayni siddette ayni surede olunca bekliyim bari dedim. Ama kac saat surcek boyle bilemiyorum. Yalanci sanci olsa bu kadar duzenli olmazdi heralde ay bilemiyorum
Aynen canim. Valla gitsem mi diye bayagi dusunuyorum ama hep ayni siddette ayni surede olunca bekliyim bari dedim. Ama kac saat surcek boyle bilemiyorum. Yalanci sanci olsa bu kadar duzenli olmazdi heralde ay bilemiyorum
Agri aralarinda uyuyabiliyorum. Ama gelince tek yapabildigim gecmesini beklemek nefes almak. Yani dogum agrisiysa bir an once olsun bitsin istiyorum. Degilse cok uzulucem.
Agri aralarinda uyuyabiliyorum. Ama gelince tek yapabildigim gecmesini beklemek nefes almak. Yani dogum agrisiysa bir an once olsun bitsin istiyorum. Degilse cok uzulucem.
ilk dogum sancilar baslayinca duzenli sancilar yani dogumla sanci arasi 14 saat 2. si 8 satt 3 dogumdan sonralar icin 3 4 yada daha kisa zamnmis ama bu acilmanin hiziymis. zaten altan bakan ebe iki satte bir kontrol eder