Herkese iyi bayramlar
Doğumdan sonra pek bakamadım buralara. Herkes iyidir umarım, doğuranlara hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Doğurmayan annelerede en hayırlı zamanda kolay doğumlar diliyorum
Ben anneliğe alışmaya çalışıyorum, epey yorucu ama muhteşem bir deneyim. Oğluma baktıkça yaşadığım hisleri tarif edebilmem mümkün değil
Ben biraz şanslıyım galiba evde kalabalığım yok bayram sayesinde
annem kardeşim ve eşim dışında kimse yok. Sağolsunlar her konuda yardımcı oluyorlar, bu konuda rahatım. Eşim fazla evhamlı, yani evhamlıymış hastaneden eve geldiğimizde anladım. Adama babalık bir anda yüklendi. Biraz sıkıcı olabiliyor bu durum ama idare etmeye çalışıyorum
Aslında en büyük sıkıntım sezeryan yeri ağrım ve şişen göğüslerimin ağrısı. süt kanallarım tıkalı onunla uğraşıyorum. 4 günlük lohusalık maceramda beni ağlatan tek şey bu oldu. Bin şükür herşeye, herşeye rağmen. Pozitif olmak, herşeyin iyi tarafından bakmak ve şükretmek.. Bunun için çabalıyorum, başaranlardan olursak bu sıkıntılı süreci daha rahat atlatırız diye düşünüyorum
Hepinize Harika hikayeli doğumlar, sağlıklı evlatlar, stressiz huzurlu lohusalıklar diliyorum Canlar