2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O toz ilaç işe yarıyor. Alttan baksada şuan yapabileceği bir şey yok ki antibiyotik verir birde. Umarim tez zamanda geçer tüm dertlerin de alırsın bebeğini kucagina

Herkese iyi bayramlar Doğumdan sonra pek bakamadım buralara. Herkes iyidir umarım, doğuranlara hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Doğurmayan annelerede en hayırlı zamanda kolay doğumlar diliyorum Ben anneliğe alışmaya çalışıyorum, epey yorucu ama muhteşem bir deneyim. Oğluma baktıkça yaşadığım hisleri tarif edebilmem mümkün değil Ben biraz şanslıyım galiba evde kalabalığım yok bayram sayesinde annem kardeşim ve eşim dışında kimse yok. Sağolsunlar her konuda yardımcı oluyorlar, bu konuda rahatım. Eşim fazla evhamlı, yani evhamlıymış hastaneden eve geldiğimizde anladım. Adama babalık bir anda yüklendi. Biraz sıkıcı olabiliyor bu durum ama idare etmeye çalışıyorum
Aslında en büyük sıkıntım sezeryan yeri ağrım ve şişen göğüslerimin ağrısı. süt kanallarım tıkalı onunla uğraşıyorum. 4 günlük lohusalık maceramda beni ağlatan tek şey bu oldu. Bin şükür herşeye, herşeye rağmen. Pozitif olmak, herşeyin iyi tarafından bakmak ve şükretmek.. Bunun için çabalıyorum, başaranlardan olursak bu sıkıntılı süreci daha rahat atlatırız diye düşünüyorum Hepinize Harika hikayeli doğumlar, sağlıklı evlatlar, stressiz huzurlu lohusalıklar diliyorum Canlar

Sen böyle dedin ya kesin doğurur bu şimdi o günlerde..iç sesin yaniltmiyor senin
ay insallah insallah insallahhh

Heryerimize hersey giriyor artık normali anormali kalmadı
arabayla bes dk biyere ugradik araba salladikca artik ciddi rahatsiz oluyo karnim. arabadan inerken asagilara ve kasigima giren krampin agrinin haddi hesabi yok, ustune senin yorumu gorunce kahkaha attim neye guluyosun diyo kocam; bizim agustos annelerine dedim. e hepsi dogurdu bi sen kalmamis miydin dedi, yooo bisuruyuz dedim sevine sevine o bile sevindi

Güzel dogum yapan arkadaslar bızıde cesaretlendırsın lutfen persembe catı muayenem var tombık bir oglusum var bakalım dr amcası ne Dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…