2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bu sezeryanla.dogum yapanlar dikisler alinacak mi yoksa kendi kendine kaynayacak mi bilen war mi

Sağa dön sola dön yine uyuyamıyorum uyuyamayan ekip nasıl gidiyor?
Be yine haddinden fazla sıcak
Allah yardimciniz olsun yine cok sicak Turkiye degil mi. Buralar serinledi, ona ragmen sicaklar basiyo bana..halinizi dusunmek istemiyorum

biraz kestirdim bugun gunduz, gec yatmayi planliyorum. doymuyorum, bi yandan da ne yesem diye dusunuyorum

sana katiliyorum ama alan memnun satan memnun durumunu goruyorum burda, o yuzden cokta seyetmiyorum valla. Allah bana normal ve rahat bi dogum nasil etsin de insallah, o an sancisi agrisi hatta bir iki altta dikisine bile raziyim ♥
kocamaaaannn amiiinnn
Kiz L labfaresi kac tane dogursun istiyorsun?
ahahah ay karismis arayaaa L labfaresi karistirdin hatlari bak
tam ben doğurdum ya diye atar yapacaktım I ikuayko patlattı ortalığı kahkaha attım

elaide zorun ne benle

Yok şekerim yok. Bizimki bence ilkokula falan başladı içerde, mutlu mesut bir yaşam sürüyor. Düğününe çağırır inşş.

Bence daha erken görünün tedbirli olmakta fayda var

Allah yardimciniz olsun yine cok sicak Turkiye degil mi. Buralar serinledi, ona ragmen sicaklar basiyo bana..halinizi dusunmek istemiyorum

biraz kestirdim bugun gunduz, gec yatmayi planliyorum. doymuyorum, bi yandan da ne yesem diye dusunuyorum
Amün canım benim.
Yanıyoruzzzz Fuat abiiiiii
Bayram ateşli geçiyor. Ben de gündüzleri klima altında uyuyup uykumu almayı planlıyorum. Yoksa gecelerde hiç iş yok.

Raporu uzatmak için doktorun henüz doğum olmadı felan mı yazması gerekiyor?
Bir de kaç gün uzayacak bu şekilde?

+ sancı ekle oraya

Kuzum sen de Rzg14 gibi ne çektin sancılardan Allah kolaylık versin.

Aahhhhh yavrum yaa nolacak senin bu sancılar. Allah yardımcın olsun.
Raporu uzatmak için doktorun henüz doğum olmadı felan mı yazması gerekiyor?
Bir de kaç gün uzayacak bu şekilde?

Kuzum sen de Rzg14 gibi ne çektin sancılardan Allah kolaylık versin.
Amin amin yeni beddua seklim Allah dusmanima versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…