Ay insaallah. Hemen olsun bitsin artikcok sabırsız bir insanım. Bu arada hep gece olsun istiyodum. Kizim gece sabaha kadar uyurken ben dogururum. Sabah da yanima gelir diye.
mis gibi sancilar kasilmalar basladi bende yine aksam aksam. belime vurdu asagiya vurdu, geliyo mu ne diye bi heyecan yaptim. sancilar 4,5 dk civari surdu iki dakikada bir, 4 kez oldu ama maalesef su an cok sert bir karinla geride birakti beni
sana katiliyorum ama alan memnun satan memnun durumunu goruyorum burda, o yuzden cokta seyetmiyorum valla. Allah bana normal ve rahat bi dogum nasil etsin de insallah, o an sancisi agrisi hatta bir iki altta dikisine bile raziyim ♥
mis gibi sancilar kasilmalar basladi bende yine aksam aksam. belime vurdu asagiya vurdu, geliyo mu ne diye bi heyecan yaptim. sancilar 4,5 dk civari surdu iki dakikada bir, 4 kez oldu ama maalesef su an cok sert bir karinla geride birakti beni
Kızlar bugün doguruyom sandım ya çok feci kasiklarima altına sanci vurdu 3 saat fln sürdü bi hafifledi bi şiddetlendi doktra gitcektim dhada siddetlenmesini bekledim ama geçti ya benm bebeğin boynunda kordon var hareketleri var çok şükür ama bi kontrole gitsem mi sizce yoksa perşembe kontrlm var bekleyimmi
Daha yataga girmedim ki uyuyayim. Bugun esim evdeydi oglana bakti ben uyumusum hic uykum yok valla oturuyorum ohhhh. Ankarada birde guzel ruzgar var ki
Ay insaallah. Hemen olsun bitsin artikcok sabırsız bir insanım. Bu arada hep gece olsun istiyodum. Kizim gece sabaha kadar uyurken ben dogururum. Sabah da yanima gelir diye.
Amün canım benim.
Yanıyoruzzzz Fuat abiiiiii
Bayram ateşli geçiyor. Ben de gündüzleri klima altında uyuyup uykumu almayı planlıyorum. Yoksa gecelerde hiç iş yok.
Daha yataga girmedim ki uyuyayim. Bugun esim evdeydi oglana bakti ben uyumusum hic uykum yok valla oturuyorum ohhhh. Ankarada birde guzel ruzgar var ki
Kızlar benim doğum öncesi raporum cuma günü bitiyo öğün sonuncu günü cumartesi de tatil rapor yazdiramazsam Pazartesiye kalsa sorun olur mu bilgisi olan yazabilir mi çünkü doğum olmazsa raporu uzatmak gerekiyor