2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne kadar doğmuştu? Benim kızım 3350 doğdu 350 gr kadar kilo vermesi çok normal dedi dün kontrolde doktoru. %10 kadar kilo verimini normal karşılıyorlar.

ben bu nst yi napiim simdi.

Eki Görüntüle 2298194
eklemeyi unutmusumm

seyi merak ediyorum, aksam asiri kasilmalarim sancilarim vardi, ama bu sabah yok. e makine dogal olarak olcmuyoda. aksam ki sanci sayilmiyo mu yani ozaman
Sancın olsa bıle onemlı olan duzenlı olması canım duzenlı olurda dogum baslıyor demek

Inş yakın zamanda düzelir bebiş

Inş düzelir bebiş

Doktorun normal muayene ücreti dışında extra bir ücret talep edilmez diye biliyorum
Aynen istemez. Ben muayene oldum mesela. 10 gun içinde 2. Muayene ücretsiz ya ona gıttım heyet raporu verdı. Yanı ücretsiz muayene de bıde heyet vermıs oldu

İnsallah canim benim 2 saate bi kaldirip duruyorum emzirmeye atlatsin diye... Aslinda onu boyle sari gormek moralimi bozuyo ama insallah gececek
cok uyuyor mu sariligi olan bebisi daha cok emzirmeye calis bu evrede biraz uyanik birakmaya calis gidikla burnuyla oyna senin sutun ona sifa gibi gelecek bol bol emzirmek su iki hafta sonrada gaz olaylari cikacak annelik cok zor

Çatı darlığı ancak dogum başlayınca anlaşılır öncesinde anlaşılmaz başka dr a daha git bence ve malesef bizim ülkemizde rutin olmuş cati muayenesi normali dogum başlayınca yapılır.Acil bi durum yoksa sezeryani önermem

3 günde derken doğduğu ilk 3 günde mi genelde şişlik falan oluyor 3 gün sonrası kilo alınıyor Ama sonrası ise meme ,mama ile toparlar geçmiş olsun

Bilmiyorum ki ilk önce muayene etti kemiğinde basıklık var dedi. 5 gün sonra tekrar gittim. Muayene ettiğini unutmuştu. Ben de çaktırmadım. Normal doğum yapacakmışım gibi konuştuk. Sonra karnımda sürekli toplanma olduğunu söyleyince yine muayene etmek istedi. Ve aynı şeyi söyledi. O zaman ben de iyice inandım.

cok uyuyor mu sariligi olan bebisi daha cok emzirmeye calis bu evrede biraz uyanik birakmaya calis gidikla burnuyla oyna senin sutun ona sifa gibi gelecek bol bol emzirmek su iki hafta sonrada gaz olaylari cikacak annelik cok zor
Allah tan cok uyumuyo ilk bikac gun uyku varfi doktorumuz topugunu sık burnunu vs dedi hic uyanmazsa... Oyle oyle toparladik daha iyi olduk canim benim iste boyle evet sonra da gazimiz baslicak onda baya bi zorlanirim gibi geliyo

Geçmiş olsun kızlar öncelikle bizimse sarılığımız çok yüksekti hatta bebekle benim kan uyuşmazlığımız olduğunda dahada riskli gruptaydı 13 olunca durdu çok şükür bol bol emzirdim ama bizden hiç kan almadılar ellerinde ateş ölçer tarzda bi cihazla bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…