2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen ne yaptın canım

Ben de aynıyım canım işte
Karnım ağzımda gibiydi ama 2 gündür birazcık indi gibi geldi anneme felan.
Onun dışında baya ishal ve hafif bel ağrısı var.
Başka da bişi yok
Bakalım son günleri zorlayacak gibiyiz.

elaide Yaaa sabaha karşı sizinki gelecek gibi hissettim nedense ben
Son düzlüktesin bence artık.
Bu gece toplayabildiğin kadar enerji topla inşallah

bebegim 1 bucuk yasini gecek hala kullaniyorum minovit teravit ayina gore verecen canim. her 0 . 3 ay 3 damla sonra 4.5 diye gidiyor vermezsen bingildagi kapanmaz

Kizlar oglum dogdu minnacik bir oglum oldu 2650 gr dogdu dogdugunda nefes almasi bozulmustu ama simdi sukur iyi yanimda sutumde zaten gelmeye baslamisti ins daha cok gelcek ikimizde iyiyiz
masallah, gozunuz aydin caniiim saglik sihhatle buyutun insallah! sanada gecmis olsun hemenceciik toparlarsin insallah!

etmezmiyim tatlim hic, coookcok ederim Allahin izniyle insallah hayirlisiyla sabah guzel haberle gelirim buraya (bide fosur fosur uyuyomuyum sabaha kadar ).

elaide elaide Yaaa sabaha karşı sizinki gelecek gibi hissettim nedense ben
Son düzlüktesin bence artık.
Bu gece toplayabildiğin kadar enerji topla inşallah
insallah canimm! insallah bizi artik daha da cok bekletmez

Ay inşallah sağlıkla yarına kucağında olur minigin sende dinlen bu gece güzel haberlerini beklyrz

Gözün aydın cnm maşallah

Banada yazar mısın canım doktorun dediklerini

snowmotion canım gözünaydın çok sevindim. hayırlısıyla toparlar o sen kiloya takılma. Bol sütlü günlerin olsun
elaide yeni güne sen de bebişle başlayacaksın desene maşallah . Eşin beline masaj yapsın çok iyi geliyor. Allah yardımcın olsun. Bayramı da bitirdin bak tam istediğin gibi oldu valla
Adlinaa canm gözünaydın. Sağlıkla büyüsün inşAllah. Darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…