kizlar naber:)) ben dogurmadim valla. false alarm gibi oldu ama tamda oyle olmadi.
sancilarim var, ama acilmam henuz hic yok. dun rahim acilmasi (rahim boyu yani) 2 cm mis (hamileraporumda yaziyomus), ama dunden bugune 1,5 cm daha acilmis ve 0,5 cm kalmis. ondan sonra bebek icin olan acilma basliicak. bu surece girmisiz. sancilarim bu yuzdenmis. ebelerin kontrolunden sonra (ogrenci hastanesi oldugundan iki ebe guzeeel guzel kurcaladi) doktor ultrasondan kontrol etti bebegi. suyu plasentasi hepsi normal. bebek 3600 mus bu arada onuda ogrenmis oldum:) rahat cikarirsin korkma dedi doktor hanimciim:)
hastane de acilmani bekleyebilirsin yada eve gidebilirsin dedi, evi tercih ettim. bide fitil verdi, icinde agri kesici var ama sanciyi kesinlikle etkilemiyormus. asiri derecede belim agriyor, cok asiri hemde, hafifler insallah. ayrica rahmi yumusatiyor yani acilmayi kolaylastiriyor.
bu gece de olabilir, yarinda. bikac gun bekletme ihtimali kucuk olsada varmis. suyun gelme ihtimaline karsi yatak koruyucusu filan verdi. gerektigi anda gel hemen dediler.
fitili alip, dusa girip, uyumaya calisicam. belimin agrisiyla sanci beni cok yordu, biraz enerji toplamaya calisicam.
gece uzun, hayirlisiyla insallah bikac saat uykudan sonra bi bastirirda bizim minik sabaha kucagimizda olur insallah ♥