2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay kizlar dua edin nisanim geldi Allahim nasil.mitluyum minigime kavusucam insallah bemde artik dua edin
minik sancilar var henuz

Yaaa çok sevindiiimmm
İple doğumu çeken annelerimizin doğumları da başladı maşallah hepinize
İnşallah kolaycacık bir doğum olsun

dua et insallah canim sag salim kavuslaim hepimiz bebislerimize insallah

Ay inşallah sağlıkla yarına kucağında olur minigin sende dinlen bu gece güzel haberlerini beklyrz
ah be kuzum valla fosur fosur uyudum. bikac kez bel agrisiyla sizlanip tekrar uyudum

masallahh gozunuz aydin olsuun coook cok tebrik ederim Allah guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin kizini hemen toparlarsin sende insallah lohusalik stresleri uzak kalir sizden

elaide elaide yeni güne sen de bebişle başlayacaksın desene maşallah . Eşin beline masaj yapsın çok iyi geliyor. Allah yardımcın olsun. Bayramı da bitirdin bak tam istediğin gibi oldu valla
bayrami bitirdik te artik gelsin dimi, sancilar girip cikarak bizide sasirtip durmasin keske kucagimda olsaydi, oda anasi gibi karnimda fosur fosur uyumayi tercih etti

Sağlıkla kucağına al inşallah de vaktidir artık gelsin yahu hayırlısıyla
ay dimi yaa yok, buda gol degil.

elaide yokmu sqnci kizz sen doguraydin bari bu gece
ah kuzum bel agrim (kalca agrilarim) fena, cok fena hemde. sanci hic hissetmedim. az once inceden bitanecik girdi okadar.

ay kizlar dua edin nisanim geldi Allahim nasil.mitluyum minigime kavusucam insallah bemde artik dua edin
minik sancilar var henuz
dua nin gucu, ede ede getirdin ya kiz nisani insallah cokkk hizli ilerler herseyde hemencecik alirsin bebegini kucagina canim

Gözünüz aydın, mutlulukla büyüsün yavrunuz, darısı bize.

Geçmiş olsun, bir avazda gelsin yavrucak.
Bizimkiler de tabi.
Kizlar oglum dogdu minnacik bir oglum oldu 2650 gr dogdu dogdugunda nefes almasi bozulmustu ama simdi sukur iyi yanimda sutumde zaten gelmeye baslamisti ins daha cok gelcek ikimizde iyiyiz

Gözünüz aydın, sağlıkla, huzurla büyüsün oğlunuz..
Gözünüz aydın.. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün kızınız.. Darısı bize :)
minik sancilar var henuz
Dualarımız sizinle.. Ben de şu mesajı yazmak için sabırsızlanıyorum :)

amim canim dua et insallqh sqg salim normal dogimla kavusayim bebegime

insallah sag salim hepimiz kavusalim bebislerimize

Doğuranlar size bir sorum var;
Dogum oncesi doktorun tahmin ettigi kilo boy neydi ve bebeklerinizin dogum kilo boyu neydi?
Son gün 3430 gibi birşey söyledi, 3350 doğdu.
Boyu son 1 ay hiç söylememişti, çünkü bacak boyunu 1 aydır bayağı geriden ölçüyordu.
51 cm doğdu.

Ben çok stres oldum 40+2 ama hiçbir belirti yok devlette asıl gittiğim doktor uzun süre yok izinde. Pazartesi acilde ki doktor 42 ye kadar bekleriz demisti. Bugün devlette farklı bir doktorla görüşecem oda öyle derse beklemek istemiyorum hiç aklımda yoktu ama özele gidip sezeryan olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…