Allahim saglikla gelsinay kizlar dua edin nisanim geldi Allahim nasil.mitluyum minigime kavusucam insallah bemde artik dua edin
minik sancilar var henuz
insalalh canim dua edinAllahim saglikla gelsin
Bi avazda inşallahay kizlar dua edin nisanim geldi Allahim nasil.mitluyum minigime kavusucam insallah bemde artik dua edin
minik sancilar var henuz
ay kizlar dua edin nisanim geldi Allahim nasil.mitluyum minigime kavusucam insallah bemde artik dua edin
minik sancilar var henuz
amincanim.insalalh henuz hastaneye gitmedim rritmik sancim pek yok insalalh hemen gelirYaaa çok sevindiiimmm
İple doğumu çeken annelerimizin doğumları da başladı maşallah hepinize
İnşallah kolaycacık bir doğum olsun
Ortalama kilosu 3200-3300 arası demişti 2900 dogdu3300 g 50-51cm dedi..
3180 g 50 cm digdu.
ah be kuzum valla fosur fosur uyudum. bikac kez bel agrisiyla sizlanip tekrar uyudumAy inşallah sağlıkla yarına kucağında olur minigin sende dinlen bu gece güzel haberlerini beklyrz
masallahh gozunuz aydin olsuunKızlar saat 9u 10geçe 17saat sancıdan sonra kızımı epidural destekli normal doğumla kucağıma aldm,şükür.Çok zor ama sonu mükemmeldi.Kilosu 3600 boyu 51 cm doğdu. Herşey yolunda şükür. Allah hepinizden razı olsun.❤
bayrami bitirdik te artik gelsin dimi, sancilar girip cikarak bizide sasirtip durmasin
ay dimi yaaSağlıkla kucağına al inşallah de vaktidir artık gelsin yahu hayırlısıyla
ah kuzum bel agrim (kalca agrilarim) fena, cok fena hemde. sanci hic hissetmedim. az once inceden bitanecik girdi okadar.
dua nin gucu, ede ede getirdin ya kiz nisaniay kizlar dua edin nisanim geldi Allahim nasil.mitluyum minigime kavusucam insallah bemde artik dua edin
minik sancilar var henuz
Selam canlarim ben bugün 09.50 gibi normal dogumla bebegime kavuştum. Zor bi doğum oldu benim için, aslinda cok hızlı ilerledi ama ishalin etkisiyle cok güçsüz kalmıştım zorlandim.. şükür dikis agrilarim haric bisyim yok. Bebiş az az emmeye başladı, şükür sağlıklı. Darısı hepinize olsun inşallah, çok dua ettim hala da ediyorum sanci çekenlere dogum yapacak herkese. Bu aksam eve gecebilirmisiz, ayakta duş alabilirsin dedi doktorum. Hepinizi öpüyorum
Geçmiş olsun, bir avazda gelsin yavrucak.kizlar naber:)) ben dogurmadim valla. false alarm gibi oldu ama tamda oyle olmadi.
sancilarim var, ama acilmam henuz hic yok. dun rahim acilmasi (rahim boyu yani) 2 cm mis (hamileraporumda yaziyomus), ama dunden bugune 1,5 cm daha acilmis ve 0,5 cm kalmis. ondan sonra bebek icin olan acilma basliicak. bu surece girmisiz. sancilarim bu yuzdenmis. ebelerin kontrolunden sonra (ogrenci hastanesi oldugundan iki ebe guzeeel guzel kurcaladi) doktor ultrasondan kontrol etti bebegi. suyu plasentasi hepsi normal. bebek 3600 mus bu arada onuda ogrenmis oldum:) rahat cikarirsin korkma dedi doktor hanimciim:)
hastane de acilmani bekleyebilirsin yada eve gidebilirsin dedi, evi tercih ettim. bide fitil verdi, icinde agri kesici var ama sanciyi kesinlikle etkilemiyormus. asiri derecede belim agriyor, cok asiri hemde, hafifler insallah. ayrica rahmi yumusatiyor yani acilmayi kolaylastiriyor.
bu gece de olabilir, yarinda. bikac gun bekletme ihtimali kucuk olsada varmis. suyun gelme ihtimaline karsi yatak koruyucusu filan verdi. gerektigi anda gel hemen dediler.
fitili alip, dusa girip, uyumaya calisicam. belimin agrisiyla sanci beni cok yordu, biraz enerji toplamaya calisicam.
gece uzun, hayirlisiyla insallah bikac saat uykudan sonra bi bastirirda bizim minik sabaha kucagimizda olur insallah ♥
Kizlar oglum dogdu minnacik bir oglum oldu 2650 gr dogdu dogdugunda nefes almasi bozulmustu ama simdi sukur iyi yanimda sutumde zaten gelmeye baslamisti ins daha cok gelcek ikimizde iyiyiz
Gözünüz aydın.. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün kızınız.. Darısı bize :)Kızlar saat 9u 10geçe 17saat sancıdan sonra kızımı epidural destekli normal doğumla kucağıma aldm,şükür.Çok zor ama sonu mükemmeldi.Kilosu 3600 boyu 51 cm doğdu. Herşey yolunda şükür. Allah hepinizden razı olsun.❤
Dualarımız sizinle.. Ben de şu mesajı yazmak için sabırsızlanıyorum :)ay kizlar dua edin nisanim geldi Allahim nasil.mitluyum minigime kavusucam insallah bemde artik dua edin
minik sancilar var henuz
amim canim dua et insallqh sqg salim normal dogimla kavusayim bebegimeah be kuzum valla fosur fosur uyudum. bikac kez bel agrisiyla sizlanip tekrar uyudum
masallahh gozunuz aydin olsuuncoook cok tebrik ederim Allah guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin kizini hemen toparlarsin sende insallah lohusalik stresleri uzak kalir sizden
bayrami bitirdik te artik gelsin dimi, sancilar girip cikarak bizide sasirtip durmasinkeske kucagimda olsaydi, oda anasi gibi karnimda fosur fosur uyumayi tercih etti
ay dimi yaayok, buda gol degil.
ah kuzum bel agrim (kalca agrilarim) fena, cok fena hemde. sanci hic hissetmedim. az once inceden bitanecik girdi okadar.
dua nin gucu, ede ede getirdin ya kiz nisaniinsallah cokkk hizli ilerler herseyde hemencecik alirsin bebegini kucagina canim
insallah sag salim hepimiz kavusalim bebislerimizeGözünüz aydın, mutlulukla büyüsün yavrunuz, darısı bize.
Geçmiş olsun, bir avazda gelsin yavrucak.
Bizimkiler de tabi.
Gözünüz aydın, sağlıkla, huzurla büyüsün oğlunuz..
Gözünüz aydın.. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün kızınız.. Darısı bize :)
Dualarımız sizinle.. Ben de şu mesajı yazmak için sabırsızlanıyorum :)
Son gün 3430 gibi birşey söyledi, 3350 doğdu.Doğuranlar size bir sorum var;
Dogum oncesi doktorun tahmin ettigi kilo boy neydi ve bebeklerinizin dogum kilo boyu neydi?
Masallah superKızlar saat 9u 10geçe 17saat sancıdan sonra kızımı epidural destekli normal doğumla kucağıma aldm,şükür.Çok zor ama sonu mükemmeldi.Kilosu 3600 boyu 51 cm doğdu. Herşey yolunda şükür. Allah hepinizden razı olsun.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?