Ben mama da veriyorum ne kadar içtiği belli doyduğu kesin yine de 15 dakika yarım saat bir saat sonrA uyanıp aranıyor. Hatta süt gelince kızıyor. Bazen de kusuyor. Yine de aranıyor. Gszı olunca ve duygusal olarak meme sürekli arıyor bu minikler böyle. Ağustos sıcağında yapışıp kalıyor mememde. Soymadığından olsa benimki yapmazOfff ne bilim 1 saat sonra araniyo mesrla 1 saat sonra neden uyandi sutun gelmiyo demekki diyo fazla ben de arrik oyle dusunmeye basladim
Hayır canım normal burun aspiretörü ile genizden tıkalı olmuyor burnunda sümük oluyor. Hava ile çekiyorumCanım fizyolojik serum sıkıp öyle mi temizliyosun
Çok geçmiş olsun canımKızlar dün gece ateşim 40.2 dereceyi bulunca acile gittim. Antibiyotik hap verdiler bebeğe zararı olmayan. Doktor muayne etti çok ilerlememiş iyiki gelmişsin dedi. Gece çok terledim sabah uyandığımda çok şükür hersey hafiflemişti. 7gün kullanacağım hapı. Hep emzirdim ve sağdım hiç içinde bırakmadım nasıl oldu diye sorunca meme ucunda yara varmıydı o yüzden de oluyor dedi doktor. Vardı gerçekten. Geçecek inşallah
cahil denir...Bize doktor sarılık için 15 gün kullan dedi canım 2 gün sonra 1 aylık oluyoruz kontrole gidecez mamayı bırakacaz doktor dediği için kullandım sütün yetiyorsa mama verme taraftarı değilim bizim komşu ben kilolu çocuk severim diyo hem sütünü sağıp veriyo hemde mama veriyo çocuk baya iri tercih meselesi mi denir ne denir bilemiyorum
yok yavrum. bebegin istedikce emzir sen. sut yetmemezligi degil o. bebek seni ozledikce meme ister. gazi gelir meme ister. acikir meme ister...Allah Allahh o zaman bosa ben kasiyorum kendimi ayyy zormus valla bu isler comezlik zor
ha ha... aglama annem. ayni midelden bende de var. bi de diger yaninda da oglum uyuyor. arada ustume cikiyor. ortalarinda tost oluyorum.uyku mu o ne kibebe kucagimda uyuyo yatagina yatırıyorum gözler cam gibi aciliyor agliyoo ..kucaga alinca tekrar susuyor
gecmis olsunm gittigin cok iyi olmus.Kızlar dün gece ateşim 40.2 dereceyi bulunca acile gittim. Antibiyotik hap verdiler bebeğe zararı olmayan. Doktor muayne etti çok ilerlememiş iyiki gelmişsin dedi. Gece çok terledim sabah uyandığımda çok şükür hersey hafiflemişti. 7gün kullanacağım hapı. Hep emzirdim ve sağdım hiç içinde bırakmadım nasıl oldu diye sorunca meme ucunda yara varmıydı o yüzden de oluyor dedi doktor. Vardı gerçekten. Geçecek inşallah
Bende otribebenin aspiratörüyle çekiyorum ama çok zor geliyo yaHayır canım normal burun aspiretörü ile genizden tıkalı olmuyor burnunda sümük oluyor. Hava ile çekiyorum
Bazi anneler hayvanlardan örnek veriyorum diye sey edebilir ama ne yapalım bizim de deneyimli oldugumuz konu ouyku mu o ne kibebe kucagimda uyuyo yatagina yatırıyorum gözler cam gibi aciliyor agliyoo ..kucaga alinca tekrar susuyor
Vallahi haklisin canim iste buyuklerin biraz abartisi bugunler gececek ama bakalim nasil.... Yani her parmak kondugunda oraya gidince onlara ac geliyo zaten sicak suutun gelmiyo sutun gelmiyo delirecemBen mama da veriyorum ne kadar içtiği belli doyduğu kesin yine de 15 dakika yarım saat bir saat sonrA uyanıp aranıyor. Hatta süt gelince kızıyor. Bazen de kusuyor. Yine de aranıyor. Gszı olunca ve duygusal olarak meme sürekli arıyor bu minikler böyle. Ağustos sıcağında yapışıp kalıyor mememde. Soymadığından olsa benimki yapmaz
Bazen karnı tok olmasıma rağmen gazdan sancıdan ağlıyo sakinleşmesi için emziriyorum göğsümde melekleri görüyo gülmeye başlıyo ya dünyalar benim oluyocahil denir...
yok yavrum. bebegin istedikce emzir sen. sut yetmemezligi degil o. bebek seni ozledikce meme ister. gazi gelir meme ister. acikir meme ister...
daha duzene girmelerine var.
ha ha... aglama annem. ayni midelden bende de var. bi de diger yaninda da oglum uyuyor. arada ustume cikiyor. ortalarinda tost oluyorum.
kendjmi hep uykusuzum diye uzmuyorum. pozitif bakmaya calisiyrm mutlu oluyorum. yoksa lohusalik zor gecer...
gecmis olsunm gittigin cok iyi olmus.
Evet canim oyle yapicam zaten demekki bu is boylecahil denir...
yok yavrum. bebegin istedikce emzir sen. sut yetmemezligi degil o. bebek seni ozledikce meme ister. gazi gelir meme ister. acikir meme ister...
daha duzene girmelerine var.
ha ha... aglama annem. ayni midelden bende de var. bi de diger yaninda da oglum uyuyor. arada ustume cikiyor. ortalarinda tost oluyorum.
kendjmi hep uykusuzum diye uzmuyorum. pozitif bakmaya calisiyrm mutlu oluyorum. yoksa lohusalik zor gecer...
gecmis olsunm gittigin cok iyi olmus.
inqn denedim. ama yokkkm jlle de ten temasj jstiyor.Bazi anneler hayvanlardan örnek veriyorum diye sey edebilir ama ne yapalım bizim de deneyimli oldugumuz konu o
Madem anne sut meme kokusu bunlarin aradigi ve anneler dinlenemiyor, "biz" kokan kiyafeti yataklarina koysak işe yaramaz mi?
Yavrularda sicak su torbasi, tiktak eden saat (kalp atisi niyetine) ve kokan şeyler ise yarar.
Onu ben de duymustum kiyafetinizi koyun diye ama ise yarar mi bilmiyomBazi anneler hayvanlardan örnek veriyorum diye sey edebilir ama ne yapalım bizim de deneyimli oldugumuz konu o
Madem anne sut meme kokusu bunlarin aradigi ve anneler dinlenemiyor, "biz" kokan kiyafeti yataklarina koysak işe yaramaz mi?
Yavrularda sicak su torbasi, tiktak eden saat (kalp atisi niyetine) ve kokan şeyler ise yarar.
O şuan olmaz bence ileriki zamanlarda olabilir misal ben annemin baş örtüsü koklayarak uyurmuşum.Evleneceğim gün baş örtüsünü aldım sabaha kadar hem kokladım hem ağladım... Hala içim sıkılsa sakinleşmek istesem gider çekmecisini açar koklarım anne kokusu çok başka...Bazi anneler hayvanlardan örnek veriyorum diye sey edebilir ama ne yapalım bizim de deneyimli oldugumuz konu o
Canim 9da emzirdim 10a kdr memedeydi düşün uyudu 11bucuga dogru yine uyandi deli gibi araniyo meme istiyo altini zor aldim ellerinj emiyo sinjrleniyo falan sanirsin 3 gundur acAllah Allahh o zaman bosa ben kasiyorum kendimi ayyy zormus valla bu isler comezlik zor
Sonucta ben manyak degilim yaniinqn denedim. ama yokkkm jlle de ten temasj jstiyor.
Ben denerdim, unutursam hatirlatinOnu ben de duymustum kiyafetinizi koyun diye ama ise yarar mi bilmiyom
Bana o kadar uzak ki anne kokusuyla rahatlamak falan. Anca aklin baki olmadığını donemlerde işe yarar gibi geliyorO şuan olmaz bence ileriki zamanlarda olabilir misal ben annemin baş örtüsü koklayarak uyurmuşum.Evleneceğim gün baş örtüsünü aldım sabaha kadar hem kokladım hem ağladım... Hala içim sıkılsa sakinleşmek istesem gider çekmecisini açar koklarım anne kokusu çok başka...
Gecmis olsun umarim cabucak iyileşirsin iyi ki gitmissin hastaneye yaKızlar dün gece ateşim 40.2 dereceyi bulunca acile gittim. Antibiyotik hap verdiler bebeğe zararı olmayan. Doktor muayne etti çok ilerlememiş iyiki gelmişsin dedi. Gece çok terledim sabah uyandığımda çok şükür hersey hafiflemişti. 7gün kullanacağım hapı. Hep emzirdim ve sağdım hiç içinde bırakmadım nasıl oldu diye sorunca meme ucunda yara varmıydı o yüzden de oluyor dedi doktor. Vardı gerçekten. Geçecek inşallah
3 ay çok uzun yaYaa annem devamli sutun mu az sutun nu az niye uyumuyo deyip duruyo kotu bi olay yasadik... E bakiyorum sut geliyo cizte yapiyo kakada kafama gore mama da vermek istemiyorum doktor bisey demeden bilmiyorum demek 3 ay sonra kesildi.. insallah bizim de oyle olur
yok cnm. manyak degilsinSonucta ben manyak degilim yaniiyi sevindim valla
Ben denerdim, unutursam hatirlatin
Bana o kadar uzak ki anne kokusuyla rahatlamak falan. Anca aklin baki olmadığını donemlerde işe yarar gibi geliyor
Son derece ilkel varliklariz aslındayok cnm. manyak degilsin..
hemsire dedigi icin denedim. iki sipamda da işe yaramadi. zombi olmaya devam ettim.
kiz da simdi kolumda yatiyor gece. yatagimin icundeki reflu yatagina koyunca uyumuyor. vizikkk kalkiyor. oyuncak ördek gibi ses cikariyor. sonra koluma alirsam uyuyr eleman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?