Canım aynı durum bizde de var. Çok zorCok asiri gozym korktu valla ne zamana kadar bakalim boyle olacaz
Mama ya da anne sütü fark etmiyor sanırım. Bebeklerin barsakları minik olduğu için gaz sorunu çoğunlukla oluyor 3 aya kadarKızlar mamadan sonra çocuğu uyutuyoruz diyelim 10 dk sonra sanki biyerine bişey olmuş gibi ağrı girmiş gibi ara ara ağlıyo. Elimi karnına koydum karnı gurulduyo ağladığı zamanlar. Bu mamanın kalitesiyle mi alakalı yoksa herkeste mi böyle? Belli bi zaman sonra da kakasını yapıyo kakanın rengi de normal
Her bez kakalı oluyor kimi çok kimi azıcık ama sürekli yapıyor benimki. En az 6 7bez kakalı alıyorumKızlar yeni doğanlar günde kaç kez kak yapmali
Bezler çişli kakalı ise doyuyormuş ama ben hala tam anlayamıyorum mesela benim sütüm çok az yetmediği içim mama takviyesi yapıyorum. Göğüslerimin dolu olduğu zaman doymuştur diye mama vermediğim oldu. Öyle zamanlarda çok ağladığı an mama getirip verdim iştahla yedi sakinleşti demek ki aç olduğu için diye anladım. Bazen de ağlarken mama bile yapsam almıyor o zaman anlıyorum ki gazdan ağlıyor.Kizlar sutun yetip yetmedigi nasil anlasilir bilen var mi?
Bana soğan da aynı etkiyi yediklerimize dikkat etmeliyizKızlae bugün dayanamadım kola içtim ve baharatlı bişey yedim çocuk gazdan çıldırıyo nasıl vicdan azabı çekiyorum anlatamam
Ben de duydum. Vermedim henüz ama. Metsil damla var bir de çok sancılanırsa 3 damla verilebiliyormuş. Ama bu işin tek çözümü zaman öyle gaz için mucizevi etki ne gördüm ne duydum ne yazık kiKızlar ben her yediğim yemeğe bol bol kimyon atıyorum ilk defa kola içince böyle huysuzlandı yavrum netten araştırdım bebeğede kimyon veriyolarmış ılık suyla çay kaşığının ucuyla kimyonu karıştırıp 1 çay kaşığı kadar bebeğe vermişler çok faydası olmuş ne kadar doğru olur veren var mı aranızda
el mahkum, bi hollandali kadina ‘anne olmak nasil bi duygu’ dedigimde ‘rengini begenmedim yada surasini degistirin diyip geri veremiyosun, elindekiyle idare ediyosun iste’ demistiYa hallederiz, yilan burcu olsa yine halledicez. Bizim elimizden kacar mi ayip ediyosun
iku benden önce dogurucak basak yapicak oglani, eli kulaginda gorursunbastan beri diye diye basak yapacak hatun bebeyi
burada Infacol damlasi var, Turkiye de var mi aynisi bilmiyorum? En cok kullanilan ve doktorlarca tavsiye edilen damla o. hazirladim bi kosede zamaninin gelmesini bekliyoBen de duydum. Vermedim henüz ama. Metsil damla var bir de çok sancılanırsa 3 damla verilebiliyormuş. Ama bu işin tek çözümü zaman öyle gaz için mucizevi etki ne gördüm ne duydum ne yazık ki
Gecmis olsun her sey ustuste gelmek zorundadir zatenÇok sağ ol canım gece hap içip uyumuştum uyandığımda devam etti ağrı şimdş tekrsr hap içtim hafifledi ağrısı geçmezde gidecem mecbur çekilecek ağrı değil
Benim korkum 3 ayi da gecerse diye artik hani nasil katlanicaz cunku bu kadar uykusuzluk sutu de etkilerCanım aynı durum bizde de var. Çok zor
Mama ya da anne sütü fark etmiyor sanırım. Bebeklerin barsakları minik olduğu için gaz sorunu çoğunlukla oluyor 3 aya kadar
Her bez kakalı oluyor kimi çok kimi azıcık ama sürekli yapıyor benimki. En az 6 7bez kakalı alıyorum
Bezler çişli kakalı ise doyuyormuş ama ben hala tam anlayamıyorum mesela benim sütüm çok az yetmediği içim mama takviyesi yapıyorum. Göğüslerimin dolu olduğu zaman doymuştur diye mama vermediğim oldu. Öyle zamanlarda çok ağladığı an mama getirip verdim iştahla yedi sakinleşti demek ki aç olduğu için diye anladım. Bazen de ağlarken mama bile yapsam almıyor o zaman anlıyorum ki gazdan ağlıyor.
Bana soğan da aynı etkiyi yediklerimize dikkat etmeliyiz
Ben de duydum. Vermedim henüz ama. Metsil damla var bir de çok sancılanırsa 3 damla verilebiliyormuş. Ama bu işin tek çözümü zaman öyle gaz için mucizevi etki ne gördüm ne duydum ne yazık ki
korkma sutunu etkilemez. olumsuz dusunmek etikiliyor.Benim korkum 3 ayi da gecerse diye artik hani nasil katlanicaz cunku bu kadar uykusuzluk sutu de etkiler
Yaa annem devamli sutun mu az sutun nu az niye uyumuyo deyip duruyo kotu bi olay yasadik... E bakiyorum sut geliyo cizte yapiyo kakada kafama gore mama da vermek istemiyorum doktor bisey demeden bilmiyorum demek 3 ay sonra kesildi.. insallah bizim de oyle olurkorkma sutunu etkilemez. olumsuz dusunmek etikiliyor.
oglum kolikti.gece sanaha kadar evde kucagimda kosardik resmen. tam 99 gun. 99 gun sonra bicak gibi kesildi. sutume vs birsey de olmadi cnm.
not: gunduz de uyumuyrdu sancidan. zombi olmustum resmen.
Geçmiş olsun canım ya valla diş ağrısı zor ben de hamileliklerimden sonra diş kaybettim dolgu ile halloldu allahtan acısı çok fena sarımsak koy ağrısını alır biraz.. Mecbur müdahale edecdklrer doktor söyler ne yapman gerektiğiniSabaha kadar diş ağrısı çektim bi yandada oğlum durmadı çok kötüyüm emzirdiğim için tedavi ederler mi acaba sanırım dolgu yaptırmam lazımdiş ağrısı kadar zor bişey yok sanırım
Valla mis gibi nst.. Coşkulu inmeli çıkmalı nst ye geçseydi iyiydi bu bebeEki Görüntüle 2299711
yine mi güzeliz, yine mi cicekdoktor muayenesine hic girmesem de olur galiba yaa. ‘hadi ben gidiyom carsamba gorusuruz’ mu desem.
aci cekmek sutunu daha negatif etkiler, kaldi ki dis agrisi insanin tum moralini mahveder. yaptirmakta bi sakinca yok diye biliyorum, kanal tedavisi bile sorunsuz yapiliyo. ayrica cok gecmis olsun canim!Sabaha kadar diş ağrısı çektim bi yandada oğlum durmadı çok kötüyüm emzirdiğim için tedavi ederler mi acaba sanırım dolgu yaptırmam lazımdiş ağrısı kadar zor bişey yok sanırım
sorma. doktorun klinigindeki asistan kizlar her geldigimde ‘yine mi dogurmadin!’ diyorlarValla mis gibi nst.. Coşkulu inmeli çıkmalı nst ye geçseydi iyiydi bu bebe
Dışardan müdahale var yine ya annecim yapma moralim bozuluyor deYaa annem devamli sutun mu az sutun nu az niye uyumuyo deyip duruyo kotu bi olay yasadik... E bakiyorum sut geliyo cizte yapiyo kakada kafama gore mama da vermek istemiyorum doktor bisey demeden bilmiyorum demek 3 ay sonra kesildi.. insallah bizim de oyle olur
Doktorum cisten anlarsin dedi dolu dolu 4 5 kez cis yapiyorsa doyuyordur diyorKizlar sutun yetip yetmedigi nasil anlasilir bilen var mi?
Eczacının dediği gaz damlaları arasında en faydasızı metsilmişCanım aynı durum bizde de var. Çok zor
Mama ya da anne sütü fark etmiyor sanırım. Bebeklerin barsakları minik olduğu için gaz sorunu çoğunlukla oluyor 3 aya kadar
Her bez kakalı oluyor kimi çok kimi azıcık ama sürekli yapıyor benimki. En az 6 7bez kakalı alıyorum
Bezler çişli kakalı ise doyuyormuş ama ben hala tam anlayamıyorum mesela benim sütüm çok az yetmediği içim mama takviyesi yapıyorum. Göğüslerimin dolu olduğu zaman doymuştur diye mama vermediğim oldu. Öyle zamanlarda çok ağladığı an mama getirip verdim iştahla yedi sakinleşti demek ki aç olduğu için diye anladım. Bazen de ağlarken mama bile yapsam almıyor o zaman anlıyorum ki gazdan ağlıyor.
Bana soğan da aynı etkiyi yediklerimize dikkat etmeliyiz
Ben de duydum. Vermedim henüz ama. Metsil damla var bir de çok sancılanırsa 3 damla verilebiliyormuş. Ama bu işin tek çözümü zaman öyle gaz için mucizevi etki ne gördüm ne duydum ne yazık ki
Çok sağ ol canım aynen öyleGecmis olsun her sey ustuste gelmek zorundadir zaten
Sağ olcanım çok zor çok çocuk gibi ağlayacam nerdeyse uyudum uyandım tekrar başladı ağrısı anneme gidecem bugün çocuğu bırakıp gidecem doktora artıkGeçmiş olsun canım ya valla diş ağrısı zor ben de hamileliklerimden sonra diş kaybettim dolgu ile halloldu allahtan acısı çok fena sarımsak koy ağrısını alır biraz.. Mecbur müdahale edecdklrer doktor söyler ne yapman gerektiğini
Bugun ayni soruyu ben doktora sordum aynen aktariyorum yenidoganda ilk 15 gun kaka hic birsey ifade etmez dedi sivida olabilir kivamlida rengi siyahta olur sarida yesilde gunde 3 kerede yapar 10 kerede belki 3 gun hic yapmaz dedi onemli olan cisidir dolu dolu 4 5 kez cis yapmasi gerekiyor bu doydugunu gosterir dediKızlar yeni doğanlar günde kaç kez kak yapmali
Durumun nasıl canım sağlıkla kucağına al inşallah minnoşunuHastanedeyim yatisim yapıldı sancılar çok fena dualarınızı eksik etmeyin
Çok sağ ol canımaci cekmek sutunu daha negatif etkiler, kaldi ki dis agrisi insanin tum moralini mahveder. yaptirmakta bi sakinca yok diye biliyorum, kanal tedavisi bile sorunsuz yapiliyo. ayrica cok gecmis olsun canim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?