Valla kizlar hepiniz farkli seyler yapiyonuz emzirme konusunda. Uzaktan okuyorum bi sekilde aklimda yer ediyoda, babylionmotherciim senin dedigin yine error yapti kafamda?Bebeğini emzir iyice 15dk bir göğüs 15dk diğer göğüs. Gerçi benimki 5.dakikada uyuyakalıyordu sarılıktan. Eğer göğüsünde ki doluluk gitmemişse sağabilirsin her emzirme sonrası. Ne kadar emzirip sağıp memeyi boşaltırsan okadar süt üretirsin canım
Anamm benim kız da öyleO şuan olmaz bence ileriki zamanlarda olabilir misal ben annemin baş örtüsü koklayarak uyurmuşum.Evleneceğim gün baş örtüsünü aldım sabaha kadar hem kokladım hem ağladım... Hala içim sıkılsa sakinleşmek istesem gider çekmecisini açar koklarım anne kokusu çok başka...
Balayına giderkene yanıma almadığıma pişman oldum hahahahahAnamm benim kız da öylebaş örtüsü var onunla dolanıyor her an uyurken uyanıkken.. Yıkadığım zaman da kızıyo anne kokusu gitti neden yıkadın sen kokuyor diye desene evlenince çeyizine koyucam bununkini de
Hadi sağlıkla inşallah canım iyi olması yeterli o güne kalmadan kendi sancısıyla gelir inşallah paşaBu arada doktordan ciktim; yumusama tamamiyle tamammis bende. Acilma hic yok. Sancilar cokta önemli bisey gostermiyomus. Bebegin hareketleri kalp atislari guzel hamdolsun. Suyu azalmis tabiki ama oda normalmis. Plasenta da bi sorun yok gayet normal diyor. Carsamba yeniden kontrol. Cuma cumartesi pazar hastanede kontrol altinda olacagimi soyledi, doktorumun klinigine gelmiicem. Ve eger hala dogmamis olursa pazartesi suni sanciya gecis yapacagimizi soyledi. Istemiyorum ama dur bakalim pazartesine kadar ne olacak dedi.
Bende kuzu kuzu hepsine okey okey tamam tamam dedim ciktim. Kahvemi ictim bisiler yedim. Geziniyorum carsida bos bos. Bu arada +19 kilodayim. 20yi buluruz kesin bu gidisle. Saldim onuda artik napiim
Başkası ne diyor takma sen. Doktor derse ya da senin içine sinmiyorsa dolmadığını düşünüyorsan analık iç güdüsü olarak vermek istersen ver mama ama süt varsa gerek de yok yani. Evet canım bu günler geçecek nasıl geçecek dersen işte bana da kolay geçmiyor ikinci olduğu halde çok zorlanıyorum. Dün kv diyor ki nesi zor şuncacık bebeğin sana ne zorluğu varVallahi haklisin canim iste buyuklerin biraz abartisi bugunler gececek ama bakalim nasil.... Yani her parmak kondugunda oraya gidince onlara ac geliyo zaten sicak suutun gelmiyo sutun gelmiyo delirecem
Rica ederim canım ne demek, doktor dedi ki zaten vücut kendini doğuma göre ayarlıyor yani sen hiçbirşey yapmasan da rahim ağzı genişliyor ama yaparsan da iyi olur dedi :) vazelinin kıvamı yoğun olduğu için hem uzun süre kalıyor hem de gerçekten yumuşacık yapıyor canım tavsiye ederim, normalde ben de çatlaklar için hep hindistancevizi yağı kullandım, ama o çabuk emildiği için hadi dedim perineyi doktorun dediği gibi vazelinle yapayım :)ay içimi rahatlattın. ne kadar denesem de o videolardaki gibi olmuyordu. ama her yapışımda hafif yanma hissediyorum genişletirken. bu normalmiş zaten o dokuyu yağ ile genişletsem yeterli bana. vazelin de kullanabilirim aslında yumuşatır. çok sağol
Bana da oldu 2 gece önce canım. Gece tir tir titredim üstümü örttüm baya öyle uyudum sabaha geçmişti. Bir daha da olmadıLohusa sekerlere sorayim.
ben ilk kez bu sabaha karsi oyle dondum ki. zangir zangir titriyrdum. acayip usudum. sonra yorgan aldim uzerime isinmak icin. bu kez de cok fazla ter doktum. usuttum mu yoksa yasayan var mi ben gibi diye merak ettim.
Ayy kıyamam yaaBalayına giderkene yanıma almadığıma pişman oldum hahahahahçok özledim napimmm
9 aydır hamileyiz ya bak nasıl geçiverdi3 ay çok uzun yabizde aynıyız doktora geldik doğum sonrası ilk kontrol bakalım ne diyecek doktor
cnm herkesin emzirme hemsiresi farkli birsey demistir belki de. ben benimkinin dedigini yazdimValla kizlar hepiniz farkli seyler yapiyonuz emzirme konusunda. Uzaktan okuyorum bi sekilde aklimda yer ediyoda, babylionmotherciim senin dedigin yine error yapti kafamda?
Hani tek gogusu tamamen emzirip bitiriyoduk bebek uyusa bile 1 saat icinde kalkarsa ayni gogusle devam ediyoduk? R Rzg14 oyle dedi trilyon kez?
Onsutu de sonraki sutude almis oluyo bebis ozaman mantigi bana daha cok uyuyordu. 15 dk biri 15 dk oburu ile arka sute gecilebiliyomu acaba?
Bana gecen gece oldu o üşüme. 3te emzirdim falan yataga girdigimde bi titreme usume geldi. Havalar da serinledi bikac gecedir ondan olabilir bilemedim bndeLohusa sekerlere sorayim.
ben ilk kez bu sabaha karsi oyle dondum ki. zangir zangir titriyrdum. acayip usudum. sonra yorgan aldim uzerime isinmak icin. bu kez de cok fazla ter doktum. usuttum mu yoksa yasayan var mi ben gibi diye merak ettim.
Ay geçen banada oldu ev çok sıcaktı pencereyi açmıyoruz bende sadece iç çamaşırlarımla yattım gece bi titreme bi üşüme bacaklarım buz kesilmiş sanki yataktan kalkamadım eşimi uyandırdım kalk hemen bana kalın bişeyler ver dedim kalktı verdi sabah bi kızıyo hanfendi tarzan gibi yatıyo sonra vay efendim kalk bana pijama ver diyo diye söylendi bende kızdım lohusayım ben sus diyeLohusa sekerlere sorayim.
saol cnm. insallah olmasin bir daha hicbirimize.Bana da oldu 2 gece önce canım. Gece tir tir titredim üstümü örttüm baya öyle uyudum sabaha geçmişti. Bir daha da olmadı
onu bilmiurm da tiny love mi neydi. titresimli bisi vardi. o kolik bebege iyi geliyr diyrlardu.Kızlar hamak beşik kullanıyo musunuz bana bi yakınım verdi geçen gece onunla yatırdım baya iyi uyudu acaba faydası oluyo mu ki gaz sancısına kolik bebeklere iyi geliyo yazmışlar ne kadar doğru
sag ol cnm.Bana gecen gece oldu o üşüme. 3te emzirdim falan yataga girdigimde bi titreme usume geldi. Havalar da serinledi bikac gecedir ondan olabilir bilemedim bnde
Emzirme parası sgkya başvurulup ptt den alınıyor digeride aile ve sosyal politikalar başvurulup yine ptt den alınıyor. O is yerine başvurulan asgari geçim indirimindeki cocuk parasıdır benceCanm ben rapor parasını toplu almıyorum, maaş yatmaya devam ediyor. Devlet memuruyum. Çocuk parası için de internette iş yerine başvulur gibi bir şey yazıyor.
senin dedigin sekilde okudum, ablamda o sekilde anlatti zaten. mantigima o yatiyo oyle deniicem insallah, bi dogsaydicnm herkesin emzirme hemsiresi farkli birsey demistir belki de. ben benimkinin dedigini yazdim
bence suniye gerek kalmayacak sen de.
Masallah sagligi yerinde herseyi guzel bi de pazartesiye kdr kendi istegiyle gelirse super olurBu arada doktordan ciktim; yumusama tamamiyle tamammis bende. Acilma hic yok. Sancilar cokta önemli bisey gostermiyomus. Bebegin hareketleri kalp atislari guzel hamdolsun. Suyu azalmis tabiki ama oda normalmis. Plasenta da bi sorun yok gayet normal diyor. Carsamba yeniden kontrol. Cuma cumartesi pazar hastanede kontrol altinda olacagimi soyledi, doktorumun klinigine gelmiicem. Ve eger hala dogmamis olursa pazartesi suni sanciya gecis yapacagimizi soyledi. Istemiyorum ama dur bakalim pazartesine kadar ne olacak dedi.
Bende kuzu kuzu hepsine okey okey tamam tamam dedim ciktim. Kahvemi ictim bisiler yedim. Geziniyorum carsida bos bos. Bu arada +19 kilodayim. 20yi buluruz kesin bu gidisle. Saldim onuda artik napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?