2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İlk zamanlar kakası siyahtı sonradan sarı oldu buda sütün yaradığını gösteriyomuş

Eki Görüntüle 2299711
yine mi güzeliz, yine mi cicek doktor muayenesine hic girmesem de olur galiba yaa. ‘hadi ben gidiyom carsamba gorusuruz’ mu desem.
minacik bisiler var o kadar
ufff.. neden yetmesin sutun cnm. annen seni yormasa keske. kapat kulaklarini.

Sağ olcanım çok zor çok çocuk gibi ağlayacam nerdeyse uyudum uyandım tekrar başladı ağrısı anneme gidecem bugün çocuğu bırakıp gidecem doktora artık
sut sagip birakmayi unutma canim.

minacik bisiler var o kadar
ufff.. neden yetmesin sutun cnm. annen seni yormasa keske. kapat kulaklarini.

sut sagip birakmayi unutma canim.
Kuzum nette biraz baktımda hiç bi zararı yok çocuğa sorun olmuyo yazıyo birisine doktoru çocuğun uyumuyosa gidince emzir hemen uyur falan demiş ne kadar doğru acaba

Anladım canım benim 3. Günüm bugün göğüslere sislik olmaya başladı günde kaç kez ne kadar süre sagmaliyim
Bebeğini emzir iyice 15dk bir göğüs 15dk diğer göğüs. Gerçi benimki 5.dakikada uyuyakalıyordu sarılıktan. Eğer göğüsünde ki doluluk gitmemişse sağabilirsin her emzirme sonrası. Ne kadar emzirip sağıp memeyi boşaltırsan okadar süt üretirsin canım

Offf ne bilim 1 saat sonra araniyo mesrla 1 saat sonra neden uyandi sutun gelmiyo demekki diyo fazla ben de arrik oyle dusunmeye basladim
Ne alakası var canım ya ben ilk emziriyorım
90 ml mama veriyorun doymuyo tekrar emziriyorum uyuyo 1 saat sonra uyanıyo bizimki aç kurt o zaman ama bizim kv de öyle diyo emziriyorum kucağına veriyorum ağzına bişey deyince aranıyo aç bu çocuk doymamış mama yap diyo

Cocuklar demekji balina gibi de olsa agzina dokunuldugunda gayri ihtiyari o tarafa yoneliuolar ya drvamli ac olarak goruyolar... Sen neden mama kullaniyosunn canim iste henim kafamdaki o acaba benim de mi mama kullanmam lazim

Kuzum nette biraz baktımda hiç bi zararı yok çocuğa sorun olmuyo yazıyo birisine doktoru çocuğun uyumuyosa gidince emzir hemen uyur falan demiş ne kadar doğru acaba
kuzen dis hekimi cnm. o bana oyle dedigi icin net yazabilidim canim.

Offf ne bilim 1 saat sonra araniyo mesrla 1 saat sonra neden uyandi sutun gelmiyo demekki diyo fazla ben de arrik oyle dusunmeye basladim
cokkk normal. birak saat basi uyanikken 20dkk da 30 dakk da bir emiyor benim kiz.

Cocuklar demekji balina gibi de olsa agzina dokunuldugunda gayri ihtiyari o tarafa yoneliuolar ya drvamli ac olarak goruyolar... Sen neden mama kullaniyosunn canim iste henim kafamdaki o acaba benim de mi mama kullanmam lazim
Bize doktor sarılık için 15 gün kullan dedi canım 2 gün sonra 1 aylık oluyoruz kontrole gidecez mamayı bırakacaz doktor dediği için kullandım sütün yetiyorsa mama verme taraftarı değilim bizim komşu ben kilolu çocuk severim diyo hem sütünü sağıp veriyo hemde mama veriyo çocuk baya iri tercih meselesi mi denir ne denir bilemiyorum

Benim korkum 3 ayi da gecerse diye artik hani nasil katlanicaz cunku bu kadar uykusuzluk sutu de etkiler
Yok kuzum bu şiddette 3 ayı geçmez korkma. Günü gününü tutmaz daha birkaç gün öyle bir kaç gün bakmışsın mışıl mışıl uyur sonra yine uyumaz tüh dersin düzen bozuldu vs vs geçer. 3 Aydan sonrA kolik devam eden çok az sayıda bebekler bile bir tık rahatlar bu kadar olmaz. Allah gücünü sabrını verecek katlanılıyor zaten ne yapacaksın katlnmayıp. Sen şimdi 3 ay sonrayı düşünme günü kurtar olabildiğince. Yoksa psikolojin bozulur. Geçici bir süreç ve rahatlayacaksın sadece bunu bil

Anladimncanim bizde sarilik var ama normal yenidogan sariligi dedi vermedi mama falan ben de o zamwn fazlq gerilmim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…