2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Lohusa sekerlere sorayim.
ben ilk kez bu sabaha karsi oyle dondum ki. zangir zangir titriyrdum. acayip usudum. sonra yorgan aldim uzerime isinmak icin. bu kez de cok fazla ter doktum. usuttum mu yoksa yasayan var mi ben gibi diye merak ettim.
Canım enfeksıyon olabılır tahlıl yaptır derım bunu herkese soyluyorum bunun ıkı nedenı var ya mastıt ya da enfeksıyon arkadasım gıtmıs ıdraryolu enfeksıyonu varmıs bende yaptırcam tahlıl ılerlemeden

Suanda utopya geliyo ama demekki birgun o gunlerde gelecek insallah gececek insallah

Cok fok gecmis olsun

Lohusa sekerlere sorayim.
ben ilk kez bu sabaha karsi oyle dondum ki. zangir zangir titriyrdum. acayip usudum. sonra yorgan aldim uzerime isinmak icin. bu kez de cok fazla ter doktum. usuttum mu yoksa yasayan var mi ben gibi diye merak ettim.
Ben yorganla yatiyorum ustumde de yaprak dokumundeki leyla gbi hic cikmayan bi hirka war milletin g..den ter damliyo ben devamli usuyorum

Gecmıs olsun canım gercekten ılerleyınce kotu oluyormus bende senın gıbı olacaktım son anda kurtarıldım goguslerım sıstı akıyordu her yer sertlesmıs bebek almak ıstemıyor cunku sut acıyormus ıcerde ateslenınce hemen bır parol attım atesımı dusursun dıye hemen sıcak havlu utu yaptık 45 dk fılan anca bosaltı goruncem baslarına geldıgı ıcın hemen kurtardılar benı dusun kac sıse bosaltı goguslerım resmen bombos olmustu bana da dedı hep bu sekılde olacak yoksa bebekde ememıyormus cenesı yorulurmus ve yara olma olasılıgı artıyormus. Sımdı elımle tutuyorum hafıf cogalınca bebek emerken dıger tarafı bosaltıyorım cunku bebek emerken sut otamatık ınıyor. Aklında olsun sıcak havlu yap hemen acılır.

Emzirdiktan sonra sağıyorum ancak 10 cc çıkıyor

saol cnm. daha dun dr.daydim. ikisi de yok dedi dr.

Şöyle canım ilk hafta sarı süt kolostrum geliyor onun ön sütü son sütü yok. O süt bittikten sonra muhtemelen 1hafta sonra sütün beyaz gelmeye başlayınca ön süt son süt geliyor. Ön süt daha sulu son süt daha besleyici. 15dk emen bebek bir memeyi boşaltır zaten. Boşaltamazsa aynı memeyi vermeye devam. Benim doktorum sarılıktan dolayı bol emzir dedi 15birini 15diğerini doymazsa mama ver dedi. Ama benimki sarılıktan hep uyuduğu için memede 5dk kalıp uyuyordu bırak diyer memeye geçmeyi. Bende boşalmadığı için sağmak zorunda kalıyorum. Her 2saatte bir 60cc/ml içiyor şuan. Sarılık geçmeye başladığı için 15dk memede kalabiliyor artık. Tek memeden 120cc/ml civarı geliyor benim. Oyüzden 15dk emmesi yetiyor sadece birini daha sonra aynı memeyi tekrar. Diğer emzirmede diğer memeyi veriyorum. Umarım anlatabilmişimdir

Tahlıl yaptı mı canım. Belkı dogum terını atamamıs da olabılırsın. Ablam demıstı dogum terı atamayıncada oluyormus.
tahlil temiz cnm.
dogum teri diye okudum ben de bazi yerler de ama bilemedim. belki de usuttum. 11gundur hergun hastanedeyiz sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…