İnşallah kendi sancınla hemencecik kucağına alırsın yaBende bugün başka bir doktora kontrole gittim. Şimdi size anlatıyorum durumu.
Açıklık hala 1 cm.
Bebeğin suyu sınırda biraz fazla dedi o yüzden doğduğunda yogunbakim gerekebilir burda bebek yogunbakimi yok ona göre hastane seçmelisin dedi.
Kilosu 3.500 üstü ölçüyorum. Normal doğurabilirsin bence dedi.
1 cm açıklıkla suni sancı tutmaz. Plates topuna otur, hurma ye, merdiven in çık dedi. Çarşambaya kadar açılman olabilir 2 gün az bi zaman değil dedi.
Bnm nst de baya sancılar çıktı ama doktor onlar önemli değil dedi ben şok
Evet canım sebamed kullanıyorum vücudu duştan sonra yağlıyorum güzelce masaj yapıyorum daha rahat uyuyoBebeyağı kullanan var mı?
Toplam 2 gogus 60 cc eder yaklaşık yeter benceBenım hıc cıkmıyor emzırdıkten sonra. Emzırırken dıger gogsumu sagdım 30 cc cıktı yeter mı bılmıyorum bır bucuk ıkı saate emzırıyorum
Sagdigim sütü nasıl vereyim biberon dışındaCanım bebişin güzel çekiyor demekki memeyi boşaltıyor neredeyse. Doyuyordur merak etme çiş kaka oranına bak birde emzirirken yutkunup yutkunmadığını kontrol et
Sebamed iyiyse ben de alıyım. Mustela alıyodum tamEvet canım sebamed kullanıyorum vücudu duştan sonra yağlıyorum güzelce masaj yapıyorum daha rahat uyuyo
canim aynen benimde oyleydi bugun biraz rahatladimelaide cumayi.bulmaz demedi deme
Gencler ayaklarım odemmm fil gibi patlamak.uzere.olannn var mi aranız da dogum sonrası basamıyorum
Allahh darısı benimkinin başına. İnatla veriyorum inatla atıyor. Bakanım kim kazanacakudg06 aslan maslan demedim emzikle uyuttum guc bende artikk hahahah cokur cokur emiyo dunden beri emzigi bi de eliyle tutuyo
Benim büyük de hep öyle uyurdu bir sorun yaşamadım. Hala daha uyurken yüzüstü uyuyor.Kızlar bebeğim 24 günlük oldu. Gaz sorunumuz var çoğu bebek gibi. Reflü yatağı aldım. O yatakta yüzüstü yatınca çok rahat ediyor deliksiz 2 saat falan uyuyabiliyor. Acaba yüzüstü yatmasının bi sakıncası var mıdır? Geceleri hariç tabi
Insallah kuzum, vallahi karnim cok agirlasti. ozellikle üst kismi, sarkiyo ya, kaslar resmen isyanda.Masallah sagligi yerinde herseyi guzel bi de pazartesiye kdr kendi istegiyle gelirse super olurbwn kilosunu cok merak ediyorum valla bakmiyolar dimi hic usg fln
daha erken gelir insallah, cuma dan itibaren her gun her gun hastane de cekilmez kielaide cumayi.bulmaz demedi deme
Masallah gozunuz aydin caniiim12.20de doğum yaptım kızlar mesajları okuyamadım ama şuan çok iyiyim hepinize teşekkürler
bak bu cok daha aciklayici oldu anladim canim sagol. aklimda ki gibi anlatmissin!Şöyle canım ilk hafta sarı süt kolostrum geliyor onun ön sütü son sütü yok. O süt bittikten sonra muhtemelen 1hafta sonra sütün beyaz gelmeye başlayınca ön süt son süt geliyor. Ön süt daha sulu son süt daha besleyici. 15dk emen bebek bir memeyi boşaltır zaten. Boşaltamazsa aynı memeyi vermeye devam. Benim doktorum sarılıktan dolayı bol emzir dedi 15birini 15diğerini doymazsa mama ver dedi. Ama benimki sarılıktan hep uyuduğu için memede 5dk kalıp uyuyordu bırak diyer memeye geçmeyi. Bende boşalmadığı için sağmak zorunda kalıyorum. Her 2saatte bir 60cc/ml içiyor şuan. Sarılık geçmeye başladığı için 15dk memede kalabiliyor artık. Tek memeden 120cc/ml civarı geliyor benim. Oyüzden 15dk emmesi yetiyor sadece birini daha sonra aynı memeyi tekrar. Diğer emzirmede diğer memeyi veriyorum. Umarım anlatabilmişimdir
Hadi bakalim beklemeye devam, haberler guzel sende deBende bugün başka bir doktora kontrole gittim. Şimdi size anlatıyorum durumu.
Açıklık hala 1 cm.
Bebeğin suyu sınırda biraz fazla dedi o yüzden doğduğunda yogunbakim gerekebilir burda bebek yogunbakimi yok ona göre hastane seçmelisin dedi.
Kilosu 3.500 üstü ölçüyorum. Normal doğurabilirsin bence dedi.
1 cm açıklıkla suni sancı tutmaz. Plates topuna otur, hurma ye, merdiven in çık dedi. Çarşambaya kadar açılman olabilir 2 gün az bi zaman değil dedi.
Bnm nst de baya sancılar çıktı ama doktor onlar önemli değil dedi ben şok
azmeden kazanir, ha gayretAllahh darısı benimkinin başına. İnatla veriyorum inatla atıyor. Bakanım kim kazanacak
Sana guveniyorum ona patronun kim oldugunu gosterAllahh darısı benimkinin başına. İnatla veriyorum inatla atıyor. Bakanım kim kazanacak
cnm epidural odem yapiyor. bol su ic.elaide cumayi.bulmaz demedi deme
Gencler ayaklarım odemmm fil gibi patlamak.uzere.olannn var mi aranız da dogum sonrası basamıyorum
Maşallah canım hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah12.20de doğum yaptım kızlar mesajları okuyamadım ama şuan çok iyiyim hepinize teşekkürler
gozunu korkitma caanim insallah kenxi sancin gelir ama ben ilk dogumu sadece hic acilmam yokken sumiyle yaptimInsallah kuzum, vallahi karnim cok agirlasti. ozellikle üst kismi, sarkiyo ya, kaslar resmen isyanda.
gecen hafta carsamba 3600 idi, ben kesin 4000 olmustur diyorum kendimce. bugun ultrasondan bakti ama kilosuna bakmadi kadin. hakkaten neden bakmadiysa. dogurmaz bu diyo kendince herhalde, carsamba kiloyu sorayim özellikle.
hayir bana bide 50 beden trilyon tane sey aldirdilar. benimki birak 50yi, 56yi bile gecip direk 62 giycek diye korkuyorumbanane gunde uc kez kiyafet degistiririm giydiremedim demeyeyim diye
daha erken gelir insallah, cuma dan itibaren her gun her gun hastane de cekilmez ki
suni sanci konusunda doktor zaten gozumu korkuttu. bosuna guc kaybi, yine sezeryana donecek diyip duruyo. Allah korusun cok korkuyorum sezeryandan..
Ayaklarin ödemi icinde tuzlu su! ve nasil yapican mumkun mu bilemem ama heppp yuksek tut. ödemi iki hafta sonrasinda anca atarsin dogumdan (doktorum bana oyle dedi).
Masallah gozunuz aydin caniiimAllah saglik sihhat bereket ve guzellikler icinde buyutmeyi nasip etsin!
bak bu cok daha aciklayici oldu anladim canim sagol. aklimda ki gibi anlatmissin!
Hadi bakalim beklemeye devam, haberler guzel sende degununu gecmedin, korkma. Ben 3 gun gectim, hafif bi bebegim iyidir insallah korkusu var icimde ama doktor bu sabah rahatlatti sorun yok yani. Allahin izniyle bikac gune kucagimizdalar
Maşallah maşallah sağlıkla büyüsün yarasın..saglik ocagi kontrolunden geldik. burun tikanikligi icin anne sütü sıkın burna dediler. bizimkinin burnu surekli tıkanıyor. burun aspiratoru ve deniz suyu ile acmaya calisiyorduk. bebito 19 gunde 2 cm uzamis 1 kilo almis. Beni saatlerce somurmesinin sonucunu gördük.
Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.12.20de doğum yaptım kızlar mesajları okuyamadım ama şuan çok iyiyim hepinize teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?