2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah canım

Lohusa sekerlere sorayim.
ben ilk kez bu sabaha karsi oyle dondum ki. zangir zangir titriyrdum. acayip usudum. sonra yorgan aldim uzerime isinmak icin. bu kez de cok fazla ter doktum. usuttum mu yoksa yasayan var mi ben gibi diye merak ettim.
Aynı şikayetlerin ardından ertesi gün ateşle yanıyordum mastit oldum, lütfen çok dikkat et kendine canim

Kızlar hamak beşik kullanıyo musunuz bana bi yakınım verdi geçen gece onunla yatırdım baya iyi uyudu acaba faydası oluyo mu ki gaz sancısına kolik bebeklere iyi geliyo yazmışlar ne kadar doğru
Sallandığı için gazına mı iyi geliyormuş yoksa uyumasına mı? Ben sallama taraftarı değilim canım sen bilirsin tabiki doktoruna da danış mutlaka bir bağlantısı varmıymış

saol cnm. takipteyim kendimi.
aksi birsey olursa giderim yine. sen kadin doguma gittin degil mi?
Yok canım kendi hastaneme gittim sordum mastite kim bakıyor diye onlarda nöbetçi kadındoğumcuyu aradılar genel cerrah bakıyor sabah gelsinler dedi. Ateşim 40ı geçince farklı bir hastaneye gittim direk acile girdim akşamdı zaten. resepsiyona mastit oldum diyince acile aldılar hemen ordaki doktor ilgilendi muayne etti soru sordu açıkladı baya ilgilendiler

Hazırlıkları hep kocalar yemiş ya sizde benimki sevmiyor hamur işi hiç

Ne güzel şanslısın sen

Aaaah ahhh sorma valla öyle

Bana da bugün çarşamba gel dedi. Bekliyorum
Lohusa sayfası oldu bura ya doğuracaklar da doğursaydı da şu muhabbete dahil olsaydık biz gelene kadar geçecek sizin bu muhabbetler soru sorucaz ha bire kızıcaksınız bize

O günler gelir de doğurabilirsek tecrübeli anneler bize yardımcı olur ne güzel

12.20de doğum yaptım kızlar mesajları okuyamadım ama şuan çok iyiyim hepinize teşekkürler

Hayırlı olsun canısı maşallah darısı başımıza

Merhaba kızlar bende doktora gittim ve 3 cm açılmam var eve geri geldim ve ağrılarım sıklaşınca geri gidicem ama çok korkuyorum ben doğumdan
Maşallah ne güzel bak korkma biz o duruma gelmek için ne dualar ediyoruz Allahın izniyle kavuşucaksın yavruna ❤

Bende bugün başka bir doktora kontrole gittim. Şimdi size anlatıyorum durumu.
Açıklık hala 1 cm.
Bebeğin suyu sınırda biraz fazla dedi o yüzden doğduğunda yogunbakim gerekebilir burda bebek yogunbakimi yok ona göre hastane seçmelisin dedi.
Kilosu 3.500 üstü ölçüyorum. Normal doğurabilirsin bence dedi.
1 cm açıklıkla suni sancı tutmaz. Plates topuna otur, hurma ye, merdiven in çık dedi. Çarşambaya kadar açılman olabilir 2 gün az bi zaman değil dedi.
Bnm nst de baya sancılar çıktı ama doktor onlar önemli değil dedi ben şok

inşallah canım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…