2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sagdigim sütü nasıl vereyim biberon dışında
Kauçuk kaşık alabilirsin ben d vitaminini öyle veriyorum ağzını dilini acıtmıyor e bebekten aldım. Şırınga alabilirsin en büyük boy ama çekermi bilmiyorum benimki hayatta tenezzül etmez internette var başka yöntemlerde canım bakabilirsşn daha doğru anlatırlar

ne rafmış arkadas ücüncü kez düzenledim artik bunda stop. yanliz ayiciklar cok tatli degil miii, zara home da indirimden kaptim

Kızlar ben mama verirkene bunu kullanıyorum çok şükür bi sorun yaşamadık zaten çok az akıyo anne göğsü formunda çok rahat ettik tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_20190819_165714_com.pozitron.hepsiburada.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 44
Benim aldigim 50 lerin bile cogu buyuk geliyor kuzuma. Cuval gibi oluyorlar bir suru elbise aldim giydirebildigim 3 5 parca

elaide senin doktordaki rahatliga gel 4 te olsa 5te olsa dogurtacak o yuzden bakmaya gerek duymuyo suni niye illa sezaryene donsun canm cok doguran var suni sanciyla niye oyle diyo ki alla alla.
Belki de siz işin çokunu cikarttiginiz icin ben hic bulasmiym bari diyodur

İnşallah kendi sancınla hemencecik kucağına alırsın ya
Şuan sana nasıl ciğerden aminnnn diyorum bilemezsin ❤❤❤

Bu arada bi arkadaş labneli açmanın tarifini istemişti. Telefondan görüntü ekleyemiyorum neden anlamadım. Instagramda lezzetmezzet diye bi hesap var onun tariflerini uyguluyorum. Birebir tutuyor ordan bakabilirsiniz.

Elektrikli pompa var üstüne de manuelle sağıyorum bir damla bile gelmeyecek şekilde. Ama geçmiyor göğüs uçlarım çok acıyor artık hastane makinesine dayanamam ki @labfaresi
Canım geçen arkds bir video paylasmti bir ebe vardı o anlatyrdu masajı ondan yaptın mi? Ilerlemedn doktoruna danış bence ilerlerse daha zor olablr geçmiş olsn

2 saat uyumusum terden siril siklam oldum. Bugün de dogmayacak o belli oldu.
Bende bugun Bim, A101,Şok evin etrafinda ne market varsa gezdim sonrada evin camlarını sildim bi enerji var ustumde dahada silerdimde bizim koca efendi saolsun ne siler ne sildirir ona yakalanmamak için bıraktım yarın kalan yerleride halledeyim@afroditi temizlik yaptıgı gün dogurmustu bende dogurayım bu gece Allam lütfen

gozunu korkitma caanim insallah kenxi sancin gelir ama ben ilk dogumu sadece hic acilmam yokken sumiyle yaptim
bu dogumda da kendi sancim vardi
suniyle desteklesiler
illa suniden sezeryana dönecek diye dusunme
Canısı senin ilk doğumunda bebeğin kafası yola girmiş miydi ? Bugün bana doktor suni tutmaz sende dedi

Dogumdan once geliyor dedikleri kuvvet mi bu acaba bana bin kere geldi de Mutlu gelmedi malum
Canısı senin ilk doğumunda bebeğin kafası yola girmiş miydi ? Bugün bana doktor suni tutmaz sende dedi
Ya o kanala girme falan artık hic birine inanmıyorum. Ters duran bebek dogum sancisiyla dönüyor doguyor diyen de var. Hepsi şans işi.

elaide elaide senin doktordaki rahatliga gel 4 te olsa 5te olsa dogurtacak o yuzden bakmaya gerek duymuyo suni niye illa sezaryene donsun canm cok doguran var suni sanciyla niye oyle diyo ki alla alla.
ya iste doktorun sacmaligi. bos bos beni geriyo. ama suniye ihtimal vermiyorum sancim basliicakta nezaman..

2 saat uyumusum terden siril siklam oldum. Bugün de dogmayacak o belli oldu.
vucudun enerjiye ihtiyaci varmis, iyi olmus.
ay sorma 10.30 dan 13.30 a kadar gezdim, arada bi yarim saat dinlendim. eve geldim karnimin alt kisminda agrilarim var ama sancim yok.

agirligindan agriyo karnimin ustu alti sagi solu (gelip giden bisii degil hani sanci degil hep bi sizlama). agirlasti bu cocuk biraz daha diye bosuna demiyorum.

masallah ellerine saglik! gonlunce olsun insallah tutar sancinda dogurursun

Benim aldigim 50 lerin bile cogu buyuk geliyor kuzuma. Cuval gibi oluyorlar bir suru elbise aldim giydirebildigim 3 5 parca
ay nebilim bebegim buyudukce buyuyo icimde, o guzelim 50leri bende giydireyim yaa en az bir iki hafta 50 ve 56 dan en az 14/15 takimi var yikayip hazirladigim, yikamadiklarimda var ne olur ne olmaz diye (kiza ve erkege uygun olanlarin bazilarinin etiketini cikarmadim, hediye veririm veya ikinciye saklarim gerekirse diye).
dogacak ta giyecek mi bu bebek onlari

Slmm canlar
Kontrolumuz vardı bugun
Benim kız 4 kilo olmus
Dr dedi gününde doldu,kanaala girmiyor yarın alıyoruz dedi
İns yarın kavusuyoruz kuzumla
Apar topar cikolata aldım,eksikleri tmmladık sükür bugun☺
40 haftalık hamile halimle carsılarda kosturdu beni bugun sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…