Insallah kuzum, vallahi karnim cok agirlasti. ozellikle üst kismi, sarkiyo ya, kaslar resmen isyanda.
gecen hafta carsamba 3600 idi, ben kesin 4000 olmustur diyorum kendimce. bugun ultrasondan bakti ama kilosuna bakmadi kadin. hakkaten neden bakmadiysa. dogurmaz bu diyo kendince herhalde
, carsamba kiloyu sorayim özellikle.
hayir bana bide 50 beden trilyon tane sey aldirdilar. benimki birak 50yi, 56yi bile gecip direk 62 giycek diye korkuyorum
banane gunde uc kez kiyafet degistiririm giydiremedim demeyeyim diye
daha erken gelir insallah, cuma dan itibaren her gun her gun hastane de cekilmez ki
suni sanci konusunda doktor zaten gozumu korkuttu. bosuna guc kaybi, yine sezeryana donecek diyip duruyo. Allah korusun cok korkuyorum sezeryandan..
Ayaklarin ödemi icinde tuzlu su! ve nasil yapican mumkun mu bilemem ama heppp yuksek tut. ödemi iki hafta sonrasinda anca atarsin dogumdan (doktorum bana oyle dedi).
Masallah gozunuz aydin caniiim ♥
Allah saglik sihhat bereket ve guzellikler icinde buyutmeyi nasip etsin!
bak bu cok daha aciklayici oldu anladim canim sagol. aklimda ki gibi anlatmissin!
Hadi bakalim beklemeye devam, haberler guzel sende de ♥
gununu gecmedin, korkma. Ben 3 gun gectim, hafif bi bebegim iyidir insallah korkusu var icimde ama doktor bu sabah rahatlatti sorun yok yani. Allahin izniyle bikac gune kucagimizdalar ♥