Tatlim uc gundur iki saat uykuyla ayaktayim inan bakamiyorum nete baya zorlaniyoruz sut hala yeterli degil emmede zorlaniyoruz Allah şükür ama.cok zorlaniyorum annemle esim.kavga etti ortalik karıştı pazartesinden beri tek kv mucadele ediyoruz annem.golu attiSelam güzel anneler,
Efelihayat nerelerdesin
Bizde bugün 8 günlük olduk. Doktor mama başlıyalım demişti kilo kaybı çok olunca ama bu sefer kızım memeyi eliyle itiyor istemiyor mamayı havada kapıyor. Mama vermeyip emzirmeye uğraşımca sesi kısılana kadar ağlıyor
Sütüm 2 gündür tam geliyor, ama emmek istemiyor.
Ne yapabilirim tecrübeli anneler meme reddi yaşayan var mı
Anlat bakayim ne oldu?Tatlim uc gundur iki saat uykuyla ayaktayim inan bakamiyorum nete baya zorlaniyoruz sut hala yeterli degil emmede zorlaniyoruz Allah şükür ama.cok zorlaniyorum annemle esim.kavga etti ortalik karıştı pazartesinden beri tek kv mucadele ediyoruz annem.golu atti
10 kilo verdim canimDoğum yapan arkadaşlar ilk 1 hafta içinde kaç kilo verdiniz
Yavrum yemek yemen lazım, o muhim bir şey. Dinlenmen ve yüksek morale de ihtiyacin var. Aksamlari oyalasa esin de biraz uyusan? Kayinvalidenden de yemek rica etsen veya dışardan söylesen?Kv sorun yok gunduzleri sık sık gelip bakiyor kan alacaklardi annem aldirmayin gerek yok falan kiyamadi esimin bizde düşünüyoruz cocugu annesi babasi olarak senin de dusundugun.kadar dedi annem.dellendi.beni.tersleyemezsin sen nasil.insansin ne.isim var burda babami aramis babam telefonda kufur etti esime beni arayip kv duydu falan durumlar boyle bays zorlaniyorum yemek bile yiyemiyorum.zaten cocuk beslenmede zorlaniyor stresten sut kismi daha da guclesiyor
Emzirmeden önce memelerini yika bi de gogus pedi kullanmiyosan kullan giysilerden tuycukler bulasiyo. Bebisin ellerini de sil hep ellerini emiyosa eger. Ben bunlari yapiyorum bastan beri pamukcuk olmadik daha. Ama dogumdan sonra ben pamukcuk olursa su verin diyolar napiim diye sormustum hastanede bebek hemsiresine. su verme parmaginla agzina su surebilirsin dmisti.Bizimkinin ağzında pamukcuk oldu doktor şu ver dedi ama pek hoşlanmadı sudan sizde durumlar nedir
Hhaha dogurunca vericen iste umut olsun sanaBi gider misin lutfen kız ağlıyor şu anda
Ay kimse bizi dusunmuyo, doguran var doguramayan ve kilo almaya devam eden var
Yemeye calisiyorum.ama.istahim.kesildi esim.bisey yapamıyor adam panik dokunamiyoYavrum yemek yemen lazım, o muhim bir şey. Dinlenmen ve yüksek morale de ihtiyacin var. Aksamlari oyalasa esin de biraz uyusan? Kayinvalidenden de yemek rica etsen veya dışardan söylesen?
İstahim kesildi diye bisi yok, sen iyi olacaksin ki Efe de iyi olsun. Sen kendini toplamazsan kimse yardim edemez. Önce kendini düşün. Yemegini ye, bi banyo yap, bi rahatla.Yemeye calisiyorum.ama.istahim.kesildi esim.bisey yapamıyor adam panik dokunamiyo
Deniyorum iyi olmayi aksam yapicam tekrar Allah herkesin yardimcisi olsunnİstahim kesildi diye bisi yok, sen iyi olacaksin ki Efe de iyi olsun. Sen kendini toplamazsan kimse yardim edemez. Önce kendini düşün. Yemegini ye, bi banyo yap, bi rahatla.
Bugun o konuyu arastirdim sabah.. Mezoterapi varmis ama beyazlamadan gitmek gerekiyomus etki etmesi icin hayatta gitmem ben kesin.. Frei öl de indirim varken dogum sonrasi catlak ve lekeler icin de yag almistm suruyorum ama hic umidim yokKızlar bu çatlaklar ne zaman beyazlayacak ya karnımı açmak istemiyorum görünce moralim bozuluyo beyazlasa bu kadar göze batmaz diye düşünüyorum bide bunun hiç mi tedavisi yok ya bu mankenlerin hiç birimi çatlamamış napmış bunlar ya
İcini ferah tut ben oyle bisey olabilecegine mahal vermiyorum bi sorun ciksa bu zamana cikardiYani son dakikada ne bileyim en son 35 haftalıkken kontrol vardı.. İçime kuşku düşürdü ya nasıl beklicem böyle bilmiyorum.. Doğana kadar..
Vay arkadas lohusa kadinin yaninda olmamasi gereken gerginliklerKv sorun yok gunduzleri sık sık gelip bakiyor kan alacaklardi annem aldirmayin gerek yok falan kiyamadi esimin bizde düşünüyoruz cocugu annesi babasi olarak senin de dusundugun.kadar dedi annem.dellendi.beni.tersleyemezsin sen nasil.insansin ne.isim var burda babami aramis babam telefonda kufur etti esime beni arayip kv duydu falan durumlar boyle bays zorlaniyorum yemek bile yiyemiyorum.zaten cocuk beslenmede zorlaniyor stresten sut kismi daha da guclesiyor
Canim maalesef lohusa evlerinde seytan kol geziyo aileler esler vs millet birbrine dalacak yer ariyo stresten eve yeni bi bireyin gelmesi buyuklerin eve gelmesi vs her sey birbirne giriyo yememwzlik kesinlikle yapma ben o hatayi yaptim gucsuzlestim cocuga da yetemedim baslarda kendimden gectim cocuk aglayinca bana resmen basiyolardi napacagimi bilemiyodum beyin resmen sifirlanmisti anca anca toparlandim cocuk bi sekilde beslenir kwndin ixin yiyeceksin baska turlu olmuyor... Etrafta isi kolaylastirmaktan ziyade bazen zorlastiruyo yahuYemeye calisiyorum.ama.istahim.kesildi esim.bisey yapamıyor adam panik dokunamiyo
14 cıktı bugün hiç düşmemiş bide kilo alimi cok olnus tiroidlerinde sorun olabilir dedi kilo alsa suc almasa sucKaç çıkıyo canım sarılığı? Bizimkinin de elleri mosmor oldu
4. Gün kontrolunde sarılığı vardıKaçıncı gün başladı
Kaçıncı gün başladı
E bizimkinin de 14. Bizim doktor ölçmeye gerek yok diyo 14le düşer o diyor14 cıktı bugün hiç düşmemiş bide kilo alimi cok olnus tiroidlerinde sorun olabilir dedi kilo alsa suc almasa suc
vallah kuzum bu dogum belirtisi bence tam nst ye girfim bir gun oncesi midem fena surekli kusuyoruyom bebek iki 3 gun once gobek deligimde kendi kendime bebek geliyor dur bakalim dedim nstye baglayan ebe rahim agzi acildikca mide bulantisi kusma cok oluyor dedi korkma dedi hattaAhhh ahhh bel kalça kemiklerim küt küt ediyo artık çok iyi bilirim o acıyı
Valla bana da ablam söyledi ilk kez koyucam. Ama bence durur. Pişirip iyice soğuduktan sonra streçleyip buzluğa atıcam cnm. Sonea misafire fırında tazeleyip ikram edicem. Yeni pişmiş gibi oluyo diyolllaaaa
Bu gerçek mi ? Benim hep karnımıntam ortasında toplaniyo ve kaç gündür midem bulanıyor sürekli ne yesem
Yani bnm 2-3 gün mü kaldı
Çatlamayan bir noktam kalmamış olabilir. Beyazlasa bile bebek doğduktan sonra nasıl toparlanacak o göbek bilmiyorumvalla en kötü gerdiririm diyorum napiyim
Eğer bebeğin nstsinde, suyunda, plasentasında sorun yoksa neden normal doğum planlanır anlayamıyorum. Zaten daha 40 haftan bile dolmamış acelesi neymiş doktorun. Kendi sancını bekle bence. Yolunda giden bi duruma neden müdehale edilsin ki. Planlı normal doğum dediği suni sancı verecekler bebeği doğmaya zorlayacaklar. Sonra olmazsa hoop sezeryan diyolar. Neyse senin ve bebeğin için hayırlı ve sağlıklısı olsun inşallah. Kontrollü ve dikkatli beklemeni tavsiye ederim. Mutlaka başka doktorlara da gitm ben 3 farklı doktora gidiyorum.
aynen hatta cok bilmisler bu bebek ac buna mama ver deyip senin psikolojini bile bozabilirAaa öyle mibende diyorum hırslı hırslı kızarmış ıkınıp niye bir yandan elini emiyor
Valla mide bulantım çok ama dün daha kontrole gittim açılma hiç ilerlemiyovallah kuzum bu dogum belirtisi bence tam nst ye girfim bir gun oncesi midem fena surekli kusuyoruyom bebek iki 3 gun once gobek deligimde kendi kendime bebek geliyor dur bakalim dedim nstye baglayan ebe rahim agzi acildikca mide bulantisi kusma cok oluyor dedi korkma dedi hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?