2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tatlim uc gundur iki saat uykuyla ayaktayim inan bakamiyorum nete baya zorlaniyoruz sut hala yeterli degil emmede zorlaniyoruz Allah şükür ama.cok zorlaniyorum annemle esim.kavga etti ortalik karıştı pazartesinden beri tek kv mucadele ediyoruz annem.golu atti

Anlat bakayim ne oldu?
Kv ile aran iyi inşallah ise yariyor mu evde?

Kv sorun yok gunduzleri sık sık gelip bakiyor kan alacaklardi annem aldirmayin gerek yok falan kiyamadi esimin bizde düşünüyoruz cocugu annesi babasi olarak senin de dusundugun.kadar dedi annem.dellendi.beni.tersleyemezsin sen nasil.insansin ne.isim var burda babami aramis babam telefonda kufur etti esime beni arayip kv duydu falan durumlar boyle bays zorlaniyorum yemek bile yiyemiyorum.zaten cocuk beslenmede zorlaniyor stresten sut kismi daha da guclesiyor

Yavrum yemek yemen lazım, o muhim bir şey. Dinlenmen ve yüksek morale de ihtiyacin var. Aksamlari oyalasa esin de biraz uyusan? Kayinvalidenden de yemek rica etsen veya dışardan söylesen?

Bizimkinin ağzında pamukcuk oldu doktor şu ver dedi ama pek hoşlanmadı sudan sizde durumlar nedir
Emzirmeden önce memelerini yika bi de gogus pedi kullanmiyosan kullan giysilerden tuycukler bulasiyo. Bebisin ellerini de sil hep ellerini emiyosa eger. Ben bunlari yapiyorum bastan beri pamukcuk olmadik daha. Ama dogumdan sonra ben pamukcuk olursa su verin diyolar napiim diye sormustum hastanede bebek hemsiresine. su verme parmaginla agzina su surebilirsin dmisti.

Yavrum yemek yemen lazım, o muhim bir şey. Dinlenmen ve yüksek morale de ihtiyacin var. Aksamlari oyalasa esin de biraz uyusan? Kayinvalidenden de yemek rica etsen veya dışardan söylesen?
Yemeye calisiyorum.ama.istahim.kesildi esim.bisey yapamıyor adam panik dokunamiyo

Yemeye calisiyorum.ama.istahim.kesildi esim.bisey yapamıyor adam panik dokunamiyo
İstahim kesildi diye bisi yok, sen iyi olacaksin ki Efe de iyi olsun. Sen kendini toplamazsan kimse yardim edemez. Önce kendini düşün. Yemegini ye, bi banyo yap, bi rahatla.

İstahim kesildi diye bisi yok, sen iyi olacaksin ki Efe de iyi olsun. Sen kendini toplamazsan kimse yardim edemez. Önce kendini düşün. Yemegini ye, bi banyo yap, bi rahatla.
Deniyorum iyi olmayi aksam yapicam tekrar Allah herkesin yardimcisi olsunn

Bugun o konuyu arastirdim sabah.. Mezoterapi varmis ama beyazlamadan gitmek gerekiyomus etki etmesi icin hayatta gitmem ben kesin.. Frei öl de indirim varken dogum sonrasi catlak ve lekeler icin de yag almistm suruyorum ama hic umidim yok

Vay arkadas lohusa kadinin yaninda olmamasi gereken gerginlikler takilma sen hic biseye bebeginle ve kendinle ilgilen sadece ve yemek ye ne olursa olsun. bebisini emzirdin vs senle isi bitince esine pasla dinlen mutlaka

Canim maalesef lohusa evlerinde seytan kol geziyo aileler esler vs millet birbrine dalacak yer ariyo stresten eve yeni bi bireyin gelmesi buyuklerin eve gelmesi vs her sey birbirne giriyo yememwzlik kesinlikle yapma ben o hatayi yaptim gucsuzlestim cocuga da yetemedim baslarda kendimden gectim cocuk aglayinca bana resmen basiyolardi napacagimi bilemiyodum beyin resmen sifirlanmisti anca anca toparlandim cocuk bi sekilde beslenir kwndin ixin yiyeceksin baska turlu olmuyor... Etrafta isi kolaylastirmaktan ziyade bazen zorlastiruyo yahu

vallah kuzum bu dogum belirtisi bence tam nst ye girfim bir gun oncesi midem fena surekli kusuyoruyom bebek iki 3 gun once gobek deligimde kendi kendime bebek geliyor dur bakalim dedim nstye baglayan ebe rahim agzi acildikca mide bulantisi kusma cok oluyor dedi korkma dedi hatta

Valla mide bulantım çok ama dün daha kontrole gittim açılma hiç ilerlemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…