2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doktorum 10. Gun dogum kilosuna gelmis olmasi gerekiyor dedi. Oglum 2680 gr dogdu topuk kani verdigimde 2700 olmustu 5. Gununde verdim. Ama herkes ufak bebekler cabuk toparlar diyorlar.

Canım yanlış anlamışın inan amacım alay etmek değildi her zaman bunları yazıyosun ya elaide diyince aklıma hep o yazdıklarım geliyo sonra akupunktur geliyo thai geliyo masaj geliyo kayınvalide kaç gün kalacak geliyo hahahhaah ya vallaha bunlarla bütünleştin sanki sen seviyom kız seni

Kızlar oğlum dün geceden sonra kaka yapmadı bir daha. Doktorumu aradığımda biogaia damla önerdi. Kim kullanmıştı burada iyi gelmişmiydi?
Canım ben kakasını yapmadığında yada çok zorlandığında mamasının içine bi çay kaşığı kadar zeytinyağı koyuyorum yarım saate rahatlıyo kuzum sen mama kullanmıyorsun sanırım bizde sarılık için kullanıyoruz yarın bırakıyoruz ama sütünü sağıp biberonla verirkene kendi sütüne koysan nasıl olur bilmiyorum

Dün bizde aynını yaşadık. Memeler full doluydu emdi 15dk baya yarıya getirdi sertliği yumşadı. Altını aldım derken bu aranmaya başladı elini falan emiyo ağlıyor babasına verdim. Göğüslerimi sağdım. Bi geldim hala meme arıyor doymadı mı acaba dedim 50cc/ml bidaha içti. Hala meme arıyo bir yandan da kusuyor. Ne istediği belli değil en son verdim emzik 2dk da uyudu

Ağzına verebilirim yarım çay kaşığı kadar. Damla gaz damlası değilmiş probiyotik bağırsak florası düzenleyiciymiş doktor çok rahatlar diyince aldım valla ucuz da değildi

:) sende haklisin ayni bnde oyleydim. ama bebek tam gobek deliginde tolaniyorsa en az 2 3 gunun kalmistr tum bebislerden edindigim tecrubr bu birdr acilma olunca mide bulantisi cok oluyor haberin olsun

elini emmesi doymadigi anlamina grlmiyor ki canm benim gazi oluncada emiyor her iki gogsunu 20 ser dakika emzir iki ardada gazini cikar zaten kendi birakir

Ağzına verebilirim yarım çay kaşığı kadar. Damla gaz damlası değilmiş probiyotik bağırsak florası düzenleyiciymiş doktor çok rahatlar diyince aldım valla ucuz da değildi
Aynen eşimde almış gelmiş fiyatını duyunca şok oldum canım o zaman çok dikkatli ver lütfen bizim komşu ağzına direk verdi çocuğun boğazına kaçtı çok köti olmuştu hep aklıma gelir

Bugün doktora gittim,38+4 deyim,bebek kanala girmiş,aşağıdaymış,ık desen doğurursun dedi. Pazartesiye kadar bekliyelim,gelmezse pazartesi sabah yatışı yapar,planlı doğururuz dedi... planlı dediğniz de normal mi dedim, evet dedi... nasıl olucak şimdi? Suni sancı falan mı verilcek nolcak?

40 a hatta 42 ye kadae yolu var bunun neden acele ediyo anlamadım canım

Suni sanci veya fitil vs

Hem de nasıl zorlanıyorum. Uyuşuyor gece kolum, kendimi döndürsene kadar ayyyy uyyyy sesler çıkartıyorum. Koca uyanıp geliyor mu diyor o derece zorlanıyorum. Kemik ağrısı gece çok kötü oluyor.

Ahhh ahhh bel kalça kemiklerim küt küt ediyo artık çok iyi bilirim o acıyı

Buzlukta kek duruyoe mu canim? Ben de deniyim bi. Normal yapip pisirip mi koyuyorsun

Valla bana da ablam söyledi ilk kez koyucam. Ama bence durur. Pişirip iyice soğuduktan sonra streçleyip buzluğa atıcam cnm. Sonea misafire fırında tazeleyip ikram edicem. Yeni pişmiş gibi oluyo diyolllaaaa

:) sende haklisin ayni bnde oyleydim. ama bebek tam gobek deliginde tolaniyorsa en az 2 3 gunun kalmistr tum bebislerden edindigim tecrubr bu birdr acilma olunca mide bulantisi cok oluyor haberin olsun

Bu gerçek mi ? Benim hep karnımıntam ortasında toplaniyo ve kaç gündür midem bulanıyor sürekli ne yesem
Yani bnm 2-3 gün mü kaldı

Çatlamayan bir noktam kalmamış olabilir. Beyazlasa bile bebek doğduktan sonra nasıl toparlanacak o göbek bilmiyorum valla en kötü gerdiririm diyorum napiyim

Eğer bebeğin nstsinde, suyunda, plasentasında sorun yoksa neden normal doğum planlanır anlayamıyorum. Zaten daha 40 haftan bile dolmamış acelesi neymiş doktorun. Kendi sancını bekle bence. Yolunda giden bi duruma neden müdehale edilsin ki. Planlı normal doğum dediği suni sancı verecekler bebeği doğmaya zorlayacaklar. Sonra olmazsa hoop sezeryan diyolar. Neyse senin ve bebeğin için hayırlı ve sağlıklısı olsun inşallah. Kontrollü ve dikkatli beklemeni tavsiye ederim. Mutlaka başka doktorlara da gitm ben 3 farklı doktora gidiyorum.

Bekle kendi gelsin canım ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…