Son uzatmalar bunlar merak etmeBi gider misin lutfen kız ağlıyor şu anda
Ay kimse bizi dusunmuyo, doguran var doguramayan ve kilo almaya devam eden var
Benim dikişler fena valla korse takacağımı hiç sanmıyorum63le doguma gittim. 1 hafta sonra 59. Karin kalmamasi icin ne yapicaz ya
Doktorum 10. Gun dogum kilosuna gelmis olmasi gerekiyor dedi. Oglum 2680 gr dogdu topuk kani verdigimde 2700 olmustu 5. Gununde verdim. Ama herkes ufak bebekler cabuk toparlar diyorlar.kizlar bugun kizim bi hqfatalik oldu cok sukur topuk kanimi bugun verdim bilerek ilk kizimda 3.cuyu de vermistim biraz daha g3c verdim bunu
sizin b3bisler kac kiloudi topuk kani verdiginizd3 olctirduyseniz
benim kiz dogum kilosundan 50 gram fazla cikti cok az gibi geldi de
Canım yanlış anlamışın inan amacım alay etmek değildi her zaman bunları yazıyosun ya elaide diyince aklıma hep o yazdıklarım geliyo sonra akupunktur geliyo thai geliyo masaj geliyo kayınvalide kaç gün kalacak geliyo hahahhaah ya vallaha bunlarla bütünleştin sanki senhahah sevdim.
cok gecmis olsun, tüh yaaAllah iyiligini versin insallah hemen toparlar!
bebegim nisan yok suyum gelmiyo sancimda yok (geliyo gidiyo hafifce), doktora gidip ne diycempazartesi kendi doktorum bakmisti, dün hastane doktoru. yarin yine hastane doktoru. ikiside ayni seyi diyo yani banada guvenmek kaliyo. bizim junior da karnimda tepelenip duruyo, yerim daraldi az bi sakinleseyim demiyo
ama evet nezamanki hislerim doktora gitmem gerektigini soylerse gidicem.
amin canim Allah razi olsun, iyi dusunelim iyi olsun ♥
hahah kiyamambugun esim evden calisiyo, yerleri supurdu. paspasla camasirlari ben hallettim, bide dipkose banyo ( C Can6 duymasin yine alay eder ).
belimde tatli tatli kasilmalar var, hadi biraz siddetlensenizde düzenli sanciya dönseniz, suyum falan gelse sayenizde, nolur sanki
Ben kullanıyorum açıkcası bi faydasını görmedim ya bide çok pahalıKızlar oğlum dün geceden sonra kaka yapmadı bir daha. Doktorumu aradığımda biogaia damla önerdi. Kim kullanmıştı burada iyi gelmişmiydi?
Canım ben kakasını yapmadığında yada çok zorlandığında mamasının içine bi çay kaşığı kadar zeytinyağı koyuyorum yarım saate rahatlıyo kuzum sen mama kullanmıyorsun sanırım bizde sarılık için kullanıyoruz yarın bırakıyoruz ama sütünü sağıp biberonla verirkene kendi sütüne koysan nasıl olur bilmiyorumKızlar oğlum dün geceden sonra kaka yapmadı bir daha. Doktorumu aradığımda biogaia damla önerdi. Kim kullanmıştı burada iyi gelmişmiydi?
Dün bizde aynını yaşadık. Memeler full doluydu emdi 15dk baya yarıya getirdi sertliği yumşadı. Altını aldım derken bu aranmaya başladı elini falan emiyo ağlıyor babasına verdim. Göğüslerimi sağdım. Bi geldim hala meme arıyor doymadı mı acaba dedim 50cc/ml bidaha içti. Hala meme arıyo bir yandan da kusuyor. Ne istediği belli değil en son verdim emzik 2dk da uyuduBir bebe 60dk memede durup asla uyumaz mi yaa farıdım sicaktan yapis yapis oldm 30dk emziriyorum gözler gidiyo yerine koyuyorum fal tasi bi de dolduruyo tabi o arada yine bi 30dk cebellestik baktim iyice de doldurdu altini aldim yine meme araniyo toksun kizim 60 dk emdin yahuuverdim emzigi anakucagini da banyonun onune koydum kapi acik dusa girdim bayilacaktim artik yaa saclarimi durularken aglamasaydi iyidi ama basardim smdi de slinge koydum verdm emzigii uyudu cok sukur havalar serinleseydi bari boyle hic cekilmiyo
Ağzına verebilirim yarım çay kaşığı kadar. Damla gaz damlası değilmiş probiyotik bağırsak florası düzenleyiciymiş doktor çok rahatlar diyince aldım valla ucuz da değildiCanım ben kakasını yapmadığında yada çok zorlandığında mamasının içine bi çay kaşığı kadar zeytinyağı koyuyorum yarım saate rahatlıyo kuzum sen mama kullanmıyorsun sanırım bizde sarılık için kullanıyoruz yarın bırakıyoruz ama sütünü sağıp biberonla verirkene kendi sütüne koysan nasıl olur bilmiyorum
hahah sevdim.
cok gecmis olsun, tüh yaaAllah iyiligini versin insallah hemen toparlar!
bebegim nisan yok suyum gelmiyo sancimda yok (geliyo gidiyo hafifce), doktora gidip ne diycempazartesi kendi doktorum bakmisti, dün hastane doktoru. yarin yine hastane doktoru. ikiside ayni seyi diyo yani banada guvenmek kaliyo. bizim junior da karnimda tepelenip duruyo, yerim daraldi az bi sakinleseyim demiyo
ama evet nezamanki hislerim doktora gitmem gerektigini soylerse gidicem.
amin canim Allah razi olsun, iyi dusunelim iyi olsun ♥
hahah kiyamambugun esim evden calisiyo, yerleri supurdu. paspasla camasirlari ben hallettim, bide dipkose banyo ( C Can6 duymasin yine alay eder ).
belimde tatli tatli kasilmalar var, hadi biraz siddetlensenizde düzenli sanciya dönseniz, suyum falan gelse sayenizde, nolur sanki
elini emmesi doymadigi anlamina grlmiyor ki canm benim gazi oluncada emiyor her iki gogsunu 20 ser dakika emzir iki ardada gazini cikar zaten kendi birakirDün bizde aynını yaşadık. Memeler full doluydu emdi 15dk baya yarıya getirdi sertliği yumşadı. Altını aldım derken bu aranmaya başladı elini falan emiyo ağlıyor babasına verdim. Göğüslerimi sağdım. Bi geldim hala meme arıyor doymadı mı acaba dedim 50cc/ml bidaha içti. Hala meme arıyo bir yandan da kusuyor. Ne istediği belli değil en son verdim emzik 2dk da uyudu
Aynen eşimde almış gelmiş fiyatını duyunca şok oldumAğzına verebilirim yarım çay kaşığı kadar. Damla gaz damlası değilmiş probiyotik bağırsak florası düzenleyiciymiş doktor çok rahatlar diyince aldım valla ucuz da değildi
Aaa öyle mielini emmesi doymadigi anlamina grlmiyor ki canm benim gazi oluncada emiyor her iki gogsunu 20 ser dakika emzir iki ardada gazini cikar zaten kendi birakir
benim bi hafta oldu 17 kilo almistim 7 gittiDoğum yapan arkadaşlar ilk 1 hafta içinde kaç kilo verdiniz
40 a hatta 42 ye kadae yolu var bunun neden acele ediyo anlamadım canımBugün doktora gittim,38+4 deyim,bebek kanala girmiş,aşağıdaymış,ık desen doğurursun dedi. Pazartesiye kadar bekliyelim,gelmezse pazartesi sabah yatışı yapar,planlı doğururuz dedi... planlı dediğniz de normal mi dedim, evet dedi... nasıl olucak şimdi? Suni sancı falan mı verilcek nolcak?
Suni sanci veya fitil vsBugün doktora gittim,38+4 deyim,bebek kanala girmiş,aşağıdaymış,ık desen doğurursun dedi. Pazartesiye kadar bekliyelim,gelmezse pazartesi sabah yatışı yapar,planlı doğururuz dedi... planlı dediğniz de normal mi dedim, evet dedi... nasıl olucak şimdi? Suni sancı falan mı verilcek nolcak?
Hem de nasıl zorlanıyorum. Uyuşuyor gece kolum, kendimi döndürsene kadar ayyyy uyyyy sesler çıkartıyorum. Koca uyanıp geliyor mu diyoro derece zorlanıyorum. Kemik ağrısı gece çok kötü oluyor.
Buzlukta kek duruyoe mu canim? Ben de deniyim bi. Normal yapip pisirip mi koyuyorsun
:) sende haklisin ayni bnde oyleydim. ama bebek tam gobek deliginde tolaniyorsa en az 2 3 gunun kalmistr tum bebislerden edindigim tecrubr bu birdr acilma olunca mide bulantisi cok oluyor haberin olsun
Kızlar bu çatlaklar ne zaman beyazlayacak ya karnımı açmak istemiyorum görünce moralim bozuluyo beyazlasa bu kadar göze batmaz diye düşünüyorum bide bunun hiç mi tedavisi yok ya bu mankenlerin hiç birimi çatlamamış napmış bunlar ya
Eğer bebeğin nstsinde, suyunda, plasentasında sorun yoksa neden normal doğum planlanır anlayamıyorum. Zaten daha 40 haftan bile dolmamış acelesi neymiş doktorun. Kendi sancını bekle bence. Yolunda giden bi duruma neden müdehale edilsin ki. Planlı normal doğum dediği suni sancı verecekler bebeği doğmaya zorlayacaklar. Sonra olmazsa hoop sezeryan diyolar. Neyse senin ve bebeğin için hayırlı ve sağlıklısı olsun inşallah. Kontrollü ve dikkatli beklemeni tavsiye ederim. Mutlaka başka doktorlara da gitm ben 3 farklı doktora gidiyorum.Bugün doktora gittim,38+4 deyim,bebek kanala girmiş,aşağıdaymış,ık desen doğurursun dedi. Pazartesiye kadar bekliyelim,gelmezse pazartesi sabah yatışı yapar,planlı doğururuz dedi... planlı dediğniz de normal mi dedim, evet dedi... nasıl olucak şimdi? Suni sancı falan mı verilcek nolcak?
Bekle kendi gelsin canım ne gerek varBugün doktora gittim,38+4 deyim,bebek kanala girmiş,aşağıdaymış,ık desen doğurursun dedi. Pazartesiye kadar bekliyelim,gelmezse pazartesi sabah yatışı yapar,planlı doğururuz dedi... planlı dediğniz de normal mi dedim, evet dedi... nasıl olucak şimdi? Suni sancı falan mı verilcek nolcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?