2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hamilelikten değil de kilolu olmaktan çatlak çoktu bende kırmızı kırmızı, bi 10 sene evvel 40 kilo gibi vermiştim. Şimdi bembeyaz ama güneş ışığında belli oluyor sadece. Bikini falan giyiyorsan bi tek sıkıntı. Ben alıştım artık geçmiyor zaten güneş ışığı altında değilsen belli bile olmuyor genelde.

Hayirli olsun canim masallah super.hikaye Allah anali babali buyutsun gozun aydin
Maşallah, hayirli olsun anali babali buyusun insallah

Teşekkürler kızlar

Bugun o konuyu arastirdim sabah.. Mezoterapi varmis ama beyazlamadan gitmek gerekiyomus etki etmesi icin hayatta gitmem ben kesin.. Frei öl de indirim varken dogum sonrasi catlak ve lekeler icin de yag almistm suruyorum ama hic umidim yok
Ben o markaya inanmıyorum ya. Şişe şişe kullandım her yer çatlak

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla.
İnşallah bizlerde öyle olur

Selam kizlar bizim hastanede 4.gunumuz şükür hızla düşüyor sarılık değerimiz. Bugub 16 ya gerilemiş. Doktor cumartesi taburcu olabilirsiniz bi ihtimal dedi. Bende hastanede kaliyorum. Annemde uzaktan geldi kadincagiz evde, gun icinde bi kac saatliğine gidip geliyorum eve. Bi an evvel bitseydi şu sıkıntılar derin bi ohh çekeceğim. Son durumlar nedir birisi bana özet gecse. Kimler doğurdu, kimler hasta bizim gibi?
sıkıntılarimiz gider insallah dua edelm birbirmize

Aynen eşimde almış gelmiş fiyatını duyunca şok oldum canım o zaman çok dikkatli ver lütfen bizim komşu ağzına direk verdi çocuğun boğazına kaçtı çok köti olmuştu hep aklıma gelir
Bugun o konuyu arastirdim sabah.. Mezoterapi varmis ama beyazlamadan gitmek gerekiyomus etki etmesi icin hayatta gitmem ben kesin.. Frei öl de indirim varken dogum sonrasi catlak ve lekeler icin de yag almistm suruyorum ama hic umidim yok
Ben o markaya inanmıyorum ya. Şişe şişe kullandım her yer çatlak
hindistan cevizi yagi ‘healing’ dir, tavsiye ederim! ha kendim kullanacak miyim, yok yirtiklar icin dogum sonrasi bi krem gordum, alirim sanirim. su an kullandigim yag ve kremi bitiririm önce sanirim.
ps; koca karnimda hic yirtik yok, kendime bi masallah! ust bacaklarimda vardi zaten onlar cogaldi ama

Ben hasimato oldugum için kiziminda tiroidinde sıkıntı olabilirmiş onunla ilgili olablirmis büyün çıkmadı tiroid değeri yarin arayip öğrenicem diger ankaraya giden kanlarda 10 gün sonra çıkacakmış en azindan sebebi bulunsa neden bitmiyor

tiroidinde sorun olsaydi 2.ci topuk kaninda sorun var diye ararlardi. bizi aradilar cnm. tabiki hatali olcmusler..hem 3.cu topuk kani hem de elinden alinan kanda temiz cikti.
Yok aramadilar sağlık ocağından yüksek falan diye inşallah kurtulalim su beladan ya bugün bi doktor odanin lambasini sari yap dedi o ise yarıyormuş yatak odasının ampulünü değiştirdik

Herkese merhabalar kızlar
Kendini komple meme gibi hisseden bir taze anneden herkese merhabalar
Hiç okuyamıyorum, bu tempo ne kadar sürecek bilmiyorum ama çok şükür demek istiyorum
Çok çok şükür Allahım!

Kısaca doğum hikayemi yazayım;

Bildiğiniz üzere eşim Pazartesi akşam 9 da geldi.
Gece uyuduk, huzursuz bir gece geçirdim ben.
3-4 kere tuvalete kalktım, 15 gündür eşimle yatmıyordum malum, onu mu garipsedim acaba felan diye düşündüm hatta.
Bir de acı biberli dürümden sandım
Sabah uyandım, eşime saat kaç dedim, 9 a 10 var dedi, dur biraz daha yatayım ama önce bi WC yapıp geleyim dedim, koridora çıkmamla birlikte nişanım geldi.
Hemen alelacele yola döküldük.
Yol boyu da gelmeye devam etti.
Hastaneye varınca nst ye soktular 40-60 arası hafif sancılar çıktı.
Doktor ilk defa elle muayene yaptı ve 1-2 cm gibi ufak bi açılma var, eve gidebilirsiniz dedi.
Sancın 5 dakikaya inerse veya suyun gelirse gel dedi.
Ben de olmayacak herhalde zannettim
Annemlere kahvaltıyı dışarıda yapalım dedim hatta Onlar yok deyince eşim biz öğlenden sonra kahve içmeye çıkarız dedi, anlaştık
Doğuracakmışım aklım hala gezme de tozma da
Eve geldik, duş aldım, 15-20 dakika içinde kahvaltıya oturduk.
Bi anda sancım gelmeye başladı, sancı sayacına kaydettik, bir de ne görelim 5 dakikada bir geliyor.
Hemen apar topar yeniden hasteneye gittik.
Saat 12.05 te vardık, baktıklarında 6 cm açılma dediler.
Ben şok
Tamam sancım var ama düşündüğüm kadar kötü değildi, acı eşiğin baya yüksekmiş, buraları yıkman gerekti dediler.
Tam açıklık sonrası sancılarında zorlanmadım desem yalan olur tabi
Açılmam hızlı ilerledi ve 14.41 itibari ile doğdu bizim minik
İçimden çıktığı an Allah’ım bu bizim mi oldum
Allahım hepimizinkine sağlık sıhhat güzellik versin
Bekleyenlere de tez zamanda hayırlı, kolay doğumlar inşallah

Kızlar dualariniza ihtiyacım var oğlumun sarılığı varmış 17 çıktı hastanede yatıyoruz

allahim ne cektik sariliktan hepimiz. Allah sifa versin hepimizin cocuguna. bizde de 17.13 suan. gıdım gıdim dusuyor.
19dan indi bizimki de...

ben de hasimatoyum cnm. o yuzden t4 u hafif yuksek cikti. gecen de yazismistik. korkma. tsh da sorun olsa cat diye ariyr saglik ocagi. bizde de bir enzimi takip ediyrlar. 10 gunde cikiyrmus. onun sonucu cikmadi daha bekliyrz.
bizimki Anne sutu sariligi. 3 ay surermis. ama yine de 1 aylikken hem kan hem idrar kulturu dedi. kiz cocugu diye sondayla almak zorundayiz dedi. oglumda ne rahatti ;(
Yok aramadilar sağlık ocağından yüksek falan diye inşallah kurtulalim su beladan ya bugün bi doktor odanin lambasini sari yap dedi o ise yarıyormuş yatak odasının ampulünü değiştirdik
degisikmis sari isik. deneyim ben de.

Kizlar sezeryanli olup korse kullanan varmi
ben kullaniyrm cnm.

Kızlar benim kızın vajinasından kan geldi bunu yaşayan varmı doktor normal dedi ilk haftalar olur dedi ama yinede çok tuhaf

Ben goremiyorum bacaklarimi kız sen nasıl görüyorsun?
Resmen babasini bekledi

17 günlük olduk sarılık bitmiyor bugün 3 tüp kan aldilar ankaraya gitti sebebini arastiracaklarmis bide kolundan aldilar yavrum agla agla catladi icim parçalandi kilo alimi iyi herseyi iyi ama sarılık hala yüksek
Benım gozler hala sarı 21 gun ama ben hıc kan vermedım saglıkocagına gıdınce sordum ebeye vucudunda yok dedı bol bol emzır dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…