2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ah canım sen daha yeni annesin bu olanları düşünmeden bebeğinle ilgilen eşinle annenin arası zamanla düzelecektir stresli zamanlarda olabiliyor böyle şeyler. Sen benim sütüm var de hep gelicek sütün tatlım

Teşekkür ederim ilk çocuğum.

Yaa masallah peki nasil oldu boyle ilk cocuk olmasina ragmen bir kac saat sanci sonrasi dogum? Benim asiri uzun sürdü sancilarim Ilk cocuk oldugu icin demislerdi. Siz ozel olarak birsey yaptiniz mi dogumun kolay olmasi icin?

Demekki hepimiz ayni hallerdeyizz
Sagip onu biberonla veriyor musunuz? Ben de sagdim ama gogsumun agrisi gitsin diye sagmistim. direkt buzluga koydum sutü. Ama sagip biberona koyup babasinin icirmesi icin iyi olur siz oyle mi yapiyosunz?

Kızlar bugün 10 15 de oğlumu kucağıma aldım çok kolay bir doğum oldu Allah size de aynısını nasip etsin. Gece 5 te suyum geldi ama hiç sancım yoktu hastaneye gittik 7 cm açılma varmış sancı hiç çıkmadı nst de 9 a kadar beklettiler. Yürüdüm gezdim sürekli oda da hala sancı yok suni verdiler 1 saatte tam açılma oldu ve doğdu ben bile inanamadım. Günü geçenler belki yavaş yavaş hazırlanıyordur rahminiz bir anda oluverir

Ya kıyamam elinden geldiğince stres olmamaya çalış, evladına odaklan. Süt ve meme mücadelesi devam bizdede.
Atlatacapız Allahın izni ile

Valla mide bulantım çok ama dün daha kontrole gittim açılma hiç ilerlemiyo
drvlete gidiyorum acilman yok dediler ozele gittim iki saat sonra 2 cm acilmam oldu ve sancilarim hafif basladi aksamina nisan sbaha kadar devam etti ertesi gunun yatisina kadar 2 cm acilmayla dolastim yatisim yapulirken uzmqn hekim kontrol ediyor 4 cm ve 5 aksam 9 buvuga kadr 4 cm acilmayala durdum 1. 5 saat icinde 10 cm acilmaya 11 de dogum yaptim kuzum 1 saat sonranin ne olcagini bilemiyoruz.ama mide bulantisi dogum yakin olduguna isarettir

İştah sorunu bende de var ama zorluyorum kendimi geçecek inşallah kuzum

Doktorum 10. Gun dogum kilosuna gelmis olmasi gerekiyor dedi. Oglum 2680 gr dogdu topuk kani verdigimde 2700 olmustu 5. Gununde verdim. Ama herkes ufak bebekler cabuk toparlar diyorlar.
evt masalalh benim kizda buyuk 2bucuk dogmustu cok iyi kilo aldi
10.gundeyse iyi benimde bi.hafta da kilosuna gelmis

Kızlar oğlum dün geceden sonra kaka yapmadı bir daha. Doktorumu aradığımda biogaia damla önerdi. Kim kullanmıştı burada iyi gelmişmiydi?
Biogaia anlık kullanılacak bir damla değil ben iki kızımda da 1 yaşa kadar düzenli kullandım sonra başka bir probiyotik takviyeye devam ettim şuanda da biogaia kullanıyorum bıcırıma bu damla probiyotik bakteri içeren bir takviye düzenli kullanımda ishali ve kabız olmayı önler yani bağırsak düzenleyici ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirir

Hayirli olsun canim masallah super.hikaye Allah anali babali buyutsun gozun aydin

Maşallah, hayirli olsun anali babali buyusun insallah

boyle her bi halti yazarsan olacagi bu dimi ama ya saka biyana amaaan derdimi de yazdim ben senelerce buraya, mutlulugumu da. gizli sakli biseycigim kalmadi
bende seni canimmm, hepimiz burda sister olduk birbirmize valla

:) sende haklisin ayni bnde oyleydim. ama bebek tam gobek deliginde tolaniyorsa en az 2 3 gunun kalmistr tum bebislerden edindigim tecrubr bu birdr acilma olunca mide bulantisi cok oluyor haberin olsun
hadi hayirlisi canim, benim midem cok sey kaldirir oyle kolay da bulanmaz ki anacim

o degilde bu gerginlik bos yere esinle arani acmasin. annen biraz abartmis gibime geldi, esine tatlilikla da kizabilirdi alindiysada olayi biraz buyutmus.
bosver naparlarsa yapsinlar sen saglik sihhatle evladina kavustun ya, en buyuk nimet o
annene de aynen bunu soylersin arar sorarsa, sevincimi hevesimi kursagimda birakma dersin.

Masallah! Gozunuz aydin nefis bi dogum hikayesi. Ay hadi insallah, bi gece de (hatta bu gece) benim boyle suyum gelse nolur yaa
Oglunu tatlilikla guzellikle bereket icinde buyut insallah canim

Demekki hepimiz ayni hallerdeyizz
Sagip onu biberonla veriyor musunuz? Ben de sagdim ama gogsumun agrisi gitsin diye sagmistim. direkt buzluga koydum sutü. Ama sagip biberona koyup babasinin icirmesi icin iyi olur siz oyle mi yapiyosunz?
Geceleri biberonla veriyorum çünkü tam uyanık olmuyor benim sıcaklığımda da uyuyakalıyor tekrar

17 günlük olduk sarılık bitmiyor bugün 3 tüp kan aldilar ankaraya gitti sebebini arastiracaklarmis bide kolundan aldilar yavrum agla agla catladi icim parçalandi kilo alimi iyi herseyi iyi ama sarılık hala yüksek
uzulmemeye calism biz 10 gun hergun kan verdik. 5 gun ara vermistik. bugun yine kan aldilar 20 gunluk bugun. tiroid karacaiger vs bakiyorlar. onun icin almislardir 3 tup. 17ye daha yeni indi. 1 ay kontrolunde gecmezse sondayla idrar alacaklarmis bu kez de. kiz cocugu oldugu icin baska turlu alamiyrlarmis. ben de cok yoruldum yiprandim inan. ama dayanmak zorundayiz.

Ahhhh yavrum ya çok üzüldüm
Büyüklerin anlayış göstermesi gerekirken yaşanılana bak. Eşler de strese giriyor böyle durumlarda.
Annen ile bir arada olmaktan mutlu değildin zaten. KV inşallah canını sıkmaz. Hiç takma kafana. Meditasyon müziklerinden dinle. Bebekler de hoşlanıyor zaten. Kendini rahatlatmaya bak çocuğun için. Kv inşallah sorunsuz destek olur sana. Allah yardımcın olsun

14 cıktı bugün hiç düşmemiş bide kilo alimi cok olnus tiroidlerinde sorun olabilir dedi kilo alsa suc almasa suc
tiroidinde sorun olsaydi 2.ci topuk kaninda sorun var diye ararlardi. bizi aradilar cnm. tabiki hatali olcmusler..hem 3.cu topuk kani hem de elinden alinan kanda temiz cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…