Ah canım sen daha yeni annesin bu olanları düşünmeden bebeğinle ilgilenKv sorun yok gunduzleri sık sık gelip bakiyor kan alacaklardi annem aldirmayin gerek yok falan kiyamadi esimin bizde düşünüyoruz cocugu annesi babasi olarak senin de dusundugun.kadar dedi annem.dellendi.beni.tersleyemezsin sen nasil.insansin ne.isim var burda babami aramis babam telefonda kufur etti esime beni arayip kv duydu falan durumlar boyle bays zorlaniyorum yemek bile yiyemiyorum.zaten cocuk beslenmede zorlaniyor stresten sut kismi daha da guclesiyor
Teşekkür ederimilk çocuğum.
Demekki hepimiz ayni hallerdeyizzDün bizde aynını yaşadık. Memeler full doluydu emdi 15dk baya yarıya getirdi sertliği yumşadı. Altını aldım derken bu aranmaya başladı elini falan emiyo ağlıyor babasına verdim. Göğüslerimi sağdım. Bi geldim hala meme arıyor doymadı mı acaba dedim 50cc/ml bidaha içti. Hala meme arıyo bir yandan da kusuyor. Ne istediği belli değil en son verdim emzik 2dk da uyudu
Biz de sonra spor yapariz o zamanBenim dikişler fena valla korse takacağımı hiç sanmıyorum
Ya kıyamam elinden geldiğince stres olmamaya çalış, evladına odaklan. Süt ve meme mücadelesi devam bizdede.Tatlim uc gundur iki saat uykuyla ayaktayim inan bakamiyorum nete baya zorlaniyoruz sut hala yeterli degil emmede zorlaniyoruz Allah şükür ama.cok zorlaniyorum annemle esim.kavga etti ortalik karıştı pazartesinden beri tek kv mucadele ediyoruz annem.golu atti
drvlete gidiyorum acilman yok dediler ozele gittim iki saat sonra 2 cm acilmam oldu ve sancilarim hafif basladi aksamina nisan sbaha kadar devam etti ertesi gunun yatisina kadar 2 cm acilmayla dolastim yatisim yapulirken uzmqn hekim kontrol ediyor 4 cm ve 5 aksam 9 buvuga kadr 4 cm acilmayala durdum 1. 5 saat icinde 10 cm acilmaya 11 de dogum yaptim kuzum 1 saat sonranin ne olcagini bilemiyoruz.ama mide bulantisi dogum yakin olduguna isarettirValla mide bulantım çok ama dün daha kontrole gittim açılma hiç ilerlemiyo
İştah sorunu bende de var ama zorluyorum kendimi geçecek inşallah kuzumKv sorun yok gunduzleri sık sık gelip bakiyor kan alacaklardi annem aldirmayin gerek yok falan kiyamadi esimin bizde düşünüyoruz cocugu annesi babasi olarak senin de dusundugun.kadar dedi annem.dellendi.beni.tersleyemezsin sen nasil.insansin ne.isim var burda babami aramis babam telefonda kufur etti esime beni arayip kv duydu falan durumlar boyle bays zorlaniyorum yemek bile yiyemiyorum.zaten cocuk beslenmede zorlaniyor stresten sut kismi daha da guclesiyor
evt masalalh benim kizda buyuk 2bucuk dogmustu cok iyi kilo aldiDoktorum 10. Gun dogum kilosuna gelmis olmasi gerekiyor dedi. Oglum 2680 gr dogdu topuk kani verdigimde 2700 olmustu 5. Gununde verdim. Ama herkes ufak bebekler cabuk toparlar diyorlar.
Biogaia anlık kullanılacak bir damla değil ben iki kızımda da 1 yaşa kadar düzenli kullandım sonra başka bir probiyotik takviyeye devam ettim şuanda da biogaia kullanıyorum bıcırıma bu damla probiyotik bakteri içeren bir takviye düzenli kullanımda ishali ve kabız olmayı önler yani bağırsak düzenleyici ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirirKızlar oğlum dün geceden sonra kaka yapmadı bir daha. Doktorumu aradığımda biogaia damla önerdi. Kim kullanmıştı burada iyi gelmişmiydi?
Hayirli olsun canim masallah super.hikaye Allah anali babali buyutsun gozun aydinKızlar bugün 10 15 de oğlumu kucağıma aldım çok kolay bir doğum oldu Allah size de aynısını nasip etsin. Gece 5 te suyum geldi ama hiç sancım yoktu hastaneye gittik 7 cm açılma varmışsancı hiç çıkmadı nst de 9 a kadar beklettiler. Yürüdüm gezdim sürekli oda da hala sancı yok suni verdiler 1 saatte tam açılma oldu ve doğdu ben bile inanamadım. Günü geçenler belki yavaş yavaş hazırlanıyordur rahminiz bir anda oluverir
Maşallah, hayirli olsun anali babali buyusun insallahKızlar bugün 10 15 de oğlumu kucağıma aldım çok kolay bir doğum oldu Allah size de aynısını nasip etsin. Gece 5 te suyum geldi ama hiç sancım yoktu hastaneye gittik 7 cm açılma varmışsancı hiç çıkmadı nst de 9 a kadar beklettiler. Yürüdüm gezdim sürekli oda da hala sancı yok suni verdiler 1 saatte tam açılma oldu ve doğdu ben bile inanamadım. Günü geçenler belki yavaş yavaş hazırlanıyordur rahminiz bir anda oluverir
Canım yanlış anlamışın inan amacım alay etmek değildi her zaman bunları yazıyosun ya elaide diyince aklıma hep o yazdıklarım geliyo sonra akupunktur geliyo thai geliyo masaj geliyo kayınvalide kaç gün kalacak geliyo hahahhaah ya vallaha bunlarla bütünleştin sanki senseviyom kız seni
hadi hayirlisi canim, benim midem cok sey kaldirir oyle kolay da bulanmaz ki anacim:) sende haklisin ayni bnde oyleydim. ama bebek tam gobek deliginde tolaniyorsa en az 2 3 gunun kalmistr tum bebislerden edindigim tecrubr bu birdr acilma olunca mide bulantisi cok oluyor haberin olsun
o degilde bu gerginlik bos yere esinle arani acmasin. annen biraz abartmis gibime geldi, esine tatlilikla da kizabilirdi alindiysada olayi biraz buyutmus.Kv sorun yok gunduzleri sık sık gelip bakiyor kan alacaklardi annem aldirmayin gerek yok falan kiyamadi esimin bizde düşünüyoruz cocugu annesi babasi olarak senin de dusundugun.kadar dedi annem.dellendi.beni.tersleyemezsin sen nasil.insansin ne.isim var burda babami aramis babam telefonda kufur etti esime beni arayip kv duydu falan durumlar boyle bays zorlaniyorum yemek bile yiyemiyorum.zaten cocuk beslenmede zorlaniyor stresten sut kismi daha da guclesiyor
Masallah! Gozunuz aydin nefis bi dogum hikayesi. Ay hadi insallah, bi gece de (hatta bu gece) benim boyle suyum gelse nolur yaaKızlar bugün 10 15 de oğlumu kucağıma aldım çok kolay bir doğum oldu Allah size de aynısını nasip etsin. Gece 5 te suyum geldi ama hiç sancım yoktu hastaneye gittik 7 cm açılma varmışsancı hiç çıkmadı nst de 9 a kadar beklettiler. Yürüdüm gezdim sürekli oda da hala sancı yok suni verdiler 1 saatte tam açılma oldu ve doğdu ben bile inanamadım. Günü geçenler belki yavaş yavaş hazırlanıyordur rahminiz bir anda oluverir
Geceleri biberonla veriyorum çünkü tam uyanık olmuyor benim sıcaklığımda da uyuyakalıyor tekrarDemekki hepimiz ayni hallerdeyizz
Sagip onu biberonla veriyor musunuz? Ben de sagdim ama gogsumun agrisi gitsin diye sagmistim. direkt buzluga koydum sutü. Ama sagip biberona koyup babasinin icirmesi icin iyi olur siz oyle mi yapiyosunz?
uzulmemeye calism biz 10 gun hergun kan verdik. 5 gun ara vermistik. bugun yine kan aldilar 20 gunluk bugun. tiroid karacaiger vs bakiyorlar. onun icin almislardir 3 tup. 17ye daha yeni indi. 1 ay kontrolunde gecmezse sondayla idrar alacaklarmis bu kez de. kiz cocugu oldugu icin baska turlu alamiyrlarmis. ben de cok yoruldum yiprandim inan. ama dayanmak zorundayiz.17 günlük olduk sarılık bitmiyor bugün 3 tüp kan aldilar ankaraya gitti sebebini arastiracaklarmis bide kolundan aldilar yavrum agla agla catladi icim parçalandi kilo alimi iyi herseyi iyi ama sarılık hala yüksek
Ahhhh yavrum ya çok üzüldümKv sorun yok gunduzleri sık sık gelip bakiyor kan alacaklardi annem aldirmayin gerek yok falan kiyamadi esimin bizde düşünüyoruz cocugu annesi babasi olarak senin de dusundugun.kadar dedi annem.dellendi.beni.tersleyemezsin sen nasil.insansin ne.isim var burda babami aramis babam telefonda kufur etti esime beni arayip kv duydu falan durumlar boyle bays zorlaniyorum yemek bile yiyemiyorum.zaten cocuk beslenmede zorlaniyor stresten sut kismi daha da guclesiyor
tiroidinde sorun olsaydi 2.ci topuk kaninda sorun var diye ararlardi. bizi aradilar cnm. tabiki hatali olcmusler..hem 3.cu topuk kani hem de elinden alinan kanda temiz cikti.14 cıktı bugün hiç düşmemiş bide kilo alimi cok olnus tiroidlerinde sorun olabilir dedi kilo alsa suc almasa suc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?