2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kesinlikle bir problem olsa şimdiye kadar belli olurdu canım, 4hafta demiş bide. İçini ferah tut. Onlar tahmini hayali çizgiler sınırlar belirleyerek kemik ölçümlerini yapıyorlar. Kemiğin başını ve sonunu sıfır almıyorlar doktorum göstermişti. O yüzden strese sokma kendini yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım. Sağ salim kucağına al inşallah

Hahahah aksama ne yemek yapcan hadi kalk yap ancak olur dedi hayir saat 5.30 da oglum gelcek ustumde zipliycak o gelene kadar dinlenmem lazim benim baska turlu saat 10 olmuyor

Teşekkür ederim kızlar, bende inatla vermeye devaö ediyorum ama doktor mamayı 10 gün sonra duruma göre keseceğiz dedi. Kaşıkla devam edeceğim artık.
İnşallah başarırım çok küçük daha ayrılmasını istemiyorum
[/QUOTE]
Daha cok kucuk birakmaz korkma sen meme birakma biraz daha buyuyup akli kesmeye baslayinca risk oluyor en kotu meme verdikten sonra siringa ile memenin yanindan mama sik azcik azcik hevesli alsin. Diren meme

Yemin ediyorum sıkıntıdan kalktım evdeki malzemelerden kek yaptım fırına attım soğuyunca buzluğa atıcam.
Hastane çantasını açtım kontrol ettim baştan yerleştirdim ana bugün temizliğe elim gitmiyo sıkıldım çok

Canım şöyle yapabilirsin çocuğu emzirir gibş tut ağzına kaşıkla mamayı ver 1 2 kaşık memene yaklaştır iyice sonra göğsünün ucuna mamayı damlat memeyi alınca yukardan ağzına girecek şekilde 3 4 kaşık dha ver memeyi iyice tuttuğuna emin olunca mamayı bırak

Hem de nasıl zorlanıyorum. Uyuşuyor gece kolum, kendimi döndürsene kadar ayyyy uyyyy sesler çıkartıyorum. Koca uyanıp geliyor mu diyor o derece zorlanıyorum. Kemik ağrısı gece çok kötü oluyor.

Daha cok kucuk birakmaz korkma sen meme birakma biraz daha buyuyup akli kesmeye baslayinca risk oluyor en kotu meme verdikten sonra siringa ile memenin yanindan mama sik azcik azcik hevesli alsin. Diren meme
[/QUOTE]
Sağolun kızlar denemelerde devam, 8 10 günlük bebeler parmağında oynatıyor bizi

Bizimkinin ağzında pamukcuk oldu doktor şu ver dedi ama pek hoşlanmadı sudan sizde durumlar nedir

Buzlukta kek duruyoe mu canim? Ben de deniyim bi. Normal yapip pisirip mi koyuyorsun

Ben benim cocugumun karnini doyurdum sende seninkini doyur dedim
hahah sevdim.

17 günlük olduk sarılık bitmiyor bugün 3 tüp kan aldilar ankaraya gitti sebebini arastiracaklarmis bide kolundan aldilar yavrum agla agla catladi icim parçalandi kilo alimi iyi herseyi iyi ama sarılık hala yüksek
cok gecmis olsun, tüh yaa Allah iyiligini versin insallah hemen toparlar!

bebegim nisan yok suyum gelmiyo sancimda yok (geliyo gidiyo hafifce), doktora gidip ne diycem pazartesi kendi doktorum bakmisti, dün hastane doktoru. yarin yine hastane doktoru. ikiside ayni seyi diyo yani banada guvenmek kaliyo. bizim junior da karnimda tepelenip duruyo, yerim daraldi az bi sakinleseyim demiyo
ama evet nezamanki hislerim doktora gitmem gerektigini soylerse gidicem.
amin canim Allah razi olsun, iyi dusunelim iyi olsun

hahah kiyamam bugun esim evden calisiyo, yerleri supurdu. paspasla camasirlari ben hallettim, bide dipkose banyo ( C Can6 duymasin yine alay eder ).

belimde tatli tatli kasilmalar var, hadi biraz siddetlensenizde düzenli sanciya dönseniz, suyum falan gelse sayenizde, nolur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…