Kesinlikle bir problem olsa şimdiye kadar belli olurdu canım, 4hafta demiş bide. İçini ferah tut. Onlar tahmini hayali çizgiler sınırlar belirleyerek kemik ölçümlerini yapıyorlar. Kemiğin başını ve sonunu sıfır almıyorlar doktorum göstermişti. O yüzden strese sokma kendini yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım. Sağ salim kucağına al inşallahBen de kontrolden çıktım nst olmamış tekrar istedi onun sırasını bekliyorum.. Ama doktor bebeğin bacak kol kemik uzunluğu geride çıkıyor dedi 4 hafta bi perinotoloğa görün istersen dedi canım sıkıldı son dakka yani doğurcam nerdeyse perinotolog görse ne olacak kigel de bekle doğmasını bu halde şimdi... Duanıza talibim kızlar..
Hahahah aksama ne yemek yapcan hadi kalk yap ancak olur dediHani belki kalk kaslarin acilsin veya işte hareket et ise yarar falan babindadir (Polyanna)
Yolsa dimdirekt kalk yemek yap mi dedi? Dememistir ya dememistir
Yavrum Mutlu'nun da boyu kısa biliyorsun, yeni doktora sordum son muaynede boyu nasil dedim soylemek istemedi. Dedim kisa en basindan beri yani biraz kisa duruyor dedi, ben alistim dedim bizden uzun cikmaz zaten.
Boy soylemiyorlar artık.
Senin de bir sey cikmayacak. Bak yegenim 49cm doğdu ki uzun degil yani simdi 12.5 yasinda beni falan gecti. Digerinin oglu da 53cm mi ne doğmuş, o da pigme olacak gibi tam tersi.
Yürü be koçum! Aslansin!!!
Yok LüleburgazBurgaz luleburgaz mi? Hemşerim❤ Bulgaristan'daki burgaz ama senin dedigin sanirkmolsun bi umit sorayim
Canım şöyle yapabilirsin çocuğu emzirir gibş tut ağzına kaşıkla mamayı ver 1 2 kaşık memene yaklaştır iyice sonra göğsünün ucuna mamayı damlat memeyi alınca yukardan ağzına girecek şekilde 3 4 kaşık dha ver memeyi iyice tuttuğuna emin olunca mamayı bırakSelam güzel anneler,
@Rookiemother nerelerdesin
Bizde bugün 8 günlük olduk. Doktor mama başlıyalım demişti kilo kaybı çok olunca ama bu sefer kızım memeyi eliyle itiyor istemiyor mamayı havada kapıyor. Mama vermeyip emzirmeye uğraşımca sesi kısılana kadar ağlıyor
Sütüm 2 gündür tam geliyor, ama emmek istemiyor.
Ne yapabilirim tecrübeli anneler meme reddi yaşayan var mı
Dün gece resmen sabah olmadı
Tek başınıza dışarı çıkmayın diyen arkadaştan Allah razı olsun çok doğru valla. Tüm gece düşündüm suyum gelse ben naparım heycan panik yapar mıyım diye.
Bi de ben sağdan sola, soldan sağa dönerken varya mahfoluyorummmmmm sizde bu kadar zorlanıyo musunuz çıldırıcam
Daha cok kucuk birakmaz korkma sen meme birakma biraz daha buyuyup akli kesmeye baslayinca risk oluyor en kotu meme verdikten sonra siringa ile memenin yanindan mama sik azcik azcik hevesli alsin. Diren memeTeşekkür ederim kızlar, bende inatla vermeye devaö ediyorum ama doktor mamayı 10 gün sonra duruma göre keseceğiz dedi. Kaşıkla devam edeceğim artık.
İnşallah başarırım çok küçük daha ayrılmasını istemiyorum
Sağolun kızlar denemelerde devam, 8 10 günlük bebeler parmağında oynatıyor biziCanım şöyle yapabilirsin çocuğu emzirir gibş tut ağzına kaşıkla mamayı ver 1 2 kaşık memene yaklaştır iyice sonra göğsünün ucuna mamayı damlat memeyi alınca yukardan ağzına girecek şekilde 3 4 kaşık dha ver memeyi iyice tuttuğuna emin olunca mamayı bırak
Kaç çıkıyo canım sarılığı? Bizimkinin de elleri mosmor oldu17 günlük olduk sarılık bitmiyor bugün 3 tüp kan aldilar ankaraya gitti sebebini arastiracaklarmis bide kolundan aldilar yavrum agla agla catladi icim parçalandi kilo alimi iyi herseyi iyi ama sarılık hala yüksek
OhannesHahahah aksama ne yemek yapcan hadi kalk yap ancak olur dedihayir saat 5.30 da oglum gelcek ustumde zipliycak o gelene kadar dinlenmem lazim benim baska turlu saat 10 olmuyor
Kaçıncı gün başladıKaç çıkıyo canım sarılığı? Bizimkinin de elleri mosmor oldu
Kaçıncı gün başladı17 günlük olduk sarılık bitmiyor bugün 3 tüp kan aldilar ankaraya gitti sebebini arastiracaklarmis bide kolundan aldilar yavrum agla agla catladi icim parçalandi kilo alimi iyi herseyi iyi ama sarılık hala yüksek
Bi gider misin lutfen kız ağlıyor şu andaDoğum yapan arkadaşlar ilk 1 hafta içinde kaç kilo verdiniz
63le doguma gittim. 1 hafta sonra 59. Karin kalmamasi icin ne yapicaz yaDoğum yapan arkadaşlar ilk 1 hafta içinde kaç kilo verdiniz
Buzlukta kek duruyoe mu canim? Ben de deniyim bi. Normal yapip pisirip mi koyuyorsunYemin ediyorum sıkıntıdan kalktım evdeki malzemelerden kek yaptım fırına attım soğuyunca buzluğa atıcam.
Hastane çantasını açtım kontrol ettim baştan yerleştirdim ana bugün temizliğe elim gitmiyo sıkıldım çok
hahah sevdim.Ben benim cocugumun karnini doyurdum sende seninkini doyur dedim
cok gecmis olsun, tüh yaa17 günlük olduk sarılık bitmiyor bugün 3 tüp kan aldilar ankaraya gitti sebebini arastiracaklarmis bide kolundan aldilar yavrum agla agla catladi icim parçalandi kilo alimi iyi herseyi iyi ama sarılık hala yüksek
bebegim nisan yok suyum gelmiyo sancimda yok (geliyo gidiyo hafifce), doktora gidip ne diycemya baci bence sen doktorlari pek onemseme eger en ufak sanci nisan su ne bileyim bise olursa doktora git bak bana yatis vereck doktor gidiyor baska doktor bakiyor suyunuz yeterki deyip bejletiyor allahtan devlete gitti orda suyun bitigini soyluyor daha dun bile gitmistim ayni hastahanelere 3 sat sonra ne olcagini tahmin edemiyoruz ne yazikki iyi jide sunuyi verip dogurtular cunku bebegim kakasini yapmisti kendin ve bebegin icin en iyi olabi senden baska kimse bilmez rabbim yardimcin olsun sende yurus yap sicak dusa gir hurma ye dualar oku
hahah kiyamamYemin ediyorum sıkıntıdan kalktım evdeki malzemelerden kek yaptım fırına attım soğuyunca buzluğa atıcam.
Hastane çantasını açtım kontrol ettim baştan yerleştirdim ana bugün temizliğe elim gitmiyo sıkıldım çok
iki hafta sonra kilona bak tatlim, doktorum ödemi anca atarsin 2 haftada dedi.Doğum yapan arkadaşlar ilk 1 hafta içinde kaç kilo verdiniz
Bugün tam 1 hafta canım. 7 kilo verdim daha 7 varDoğum yapan arkadaşlar ilk 1 hafta içinde kaç kilo verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?