Aldım desemDoğum yapan arkadaşlar ilk 1 hafta içinde kaç kilo verdiniz
Ben kullanıyorum ıkı gundur ıyı geldı gıbı kaka oranı arttı gaz ılacı degılmıs zaten bagırsak fılorasını dengelıyormus her aksam gazı olsasada olmasada duzenlı verıyorum.Kızlar oğlum dün geceden sonra kaka yapmadı bir daha. Doktorumu aradığımda biogaia damla önerdi. Kim kullanmıştı burada iyi gelmişmiydi?
Canım yemek yemezsen sütün olmaz balta dıkkat et kuru dut hosafı ye esın alsın süt iç bakma sen olanlara senın basına gelmıyor tek bayramın ucuncu gunu evde yanlız bırakıp benı görümcelrım kv esım gezmeye gıttıler ıkı gun gece gunduz agladım sütüm azaldı yerıne gelene kadar zorla yedım yoksa kesılecektı. Sen bebegıne odaklan hersey ıcınde bebekten kan aldırmayın acıl bısey yoksa buraz daha guclensın oyle aldırın.Kv sorun yok gunduzleri sık sık gelip bakiyor kan alacaklardi annem aldirmayin gerek yok falan kiyamadi esimin bizde düşünüyoruz cocugu annesi babasi olarak senin de dusundugun.kadar dedi annem.dellendi.beni.tersleyemezsin sen nasil.insansin ne.isim var burda babami aramis babam telefonda kufur etti esime beni arayip kv duydu falan durumlar boyle bays zorlaniyorum yemek bile yiyemiyorum.zaten cocuk beslenmede zorlaniyor stresten sut kismi daha da guclesiyor
merhaba kızlar yazamadım pazaretsi biliyorsunuzn propess ile doğumum başlayacaktı,pazar gecesi sancım başladı ama artık 40+2 olduğum için strese girmemek için zaman falan tutmadım, ama gece 3 te sancı aralığım 3 dk dı, önemsememdim uykusuzluktan dedim ve uyuyabildiğim kadar uyudum. sabah gittik 8.30 da sancım oldukca düzenli çıkınca dr um hemen muayene etti ve bingo 3 cm açıklık var. propess vermeden hemen takibe lındık saat başı açılmam oldu saat 11.30 gibi açılmam 6-7 cm oldu ve saat 12 yi geçince sancılarım 1 dk da gelmeye başladı ben
dayanamıyorum lütfen epidural yapın dedim dr ve ebeler birazdan alıyoruz doğum haneye dediler inanmadım ama gercekten aldılar ve doktorum inanılmaz desteği ile minik
kızımızı 19 agustos 2019 (40+2)
saat 13.40 da normal doğumla
da kucağımıza aldık, her doğum farklı ilk kızımda suyum gelmişti bu doğumda doktorum patlattı , 3100 gr 49 cm dogdu.
ancak cocuk dr sütün yetmiyor diyerek mama ver dedi, ona sinir oldum 3100 gr dogdu bugun 2810 gr olmuş (48 saat sonra) saat bası emziriyorum umarım gerek kalmaz sağdım iki gögsü de.... benden haberler böyle
Hayırlı olsunEmzirdiktan hemen sonra mı sagiyorsunuz ve ne kadar çıkıyor. Sagdiginizi ne zaman ve nasıl veriyorsunuz
Maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahKızlar bugün 10 15 de oğlumu kucağıma aldım çok kolay bir doğum oldu Allah size de aynısını nasip etsin. Gece 5 te suyum geldi ama hiç sancım yoktu hastaneye gittik 7 cm açılma varmışsancı hiç çıkmadı nst de 9 a kadar beklettiler. Yürüdüm gezdim sürekli oda da hala sancı yok suni verdiler 1 saatte tam açılma oldu ve doğdu ben bile inanamadım. Günü geçenler belki yavaş yavaş hazırlanıyordur rahminiz bir anda oluverir
bende canim gececek gunler hayirkisi ile ne yapalimLohusa duygusallığının bi ilacı yok mu? Ben sürekli ağlıyorum, yerli yersiz.
Yani ne denir ki yapılacak şey mi yeni doğum yapmış kadının yanında bol yere strese koymuşlar seni aman boşver sen bebeğine ilgilen onların sorunu kendileri yapmış kendileri çözsünler hiç önemseme koca insanlar sonuçta sen kendine dikkat et bebeğinle ilgilen canm düzelecektir elbetteKv sorun yok gunduzleri sık sık gelip bakiyor kan alacaklardi annem aldirmayin gerek yok falan kiyamadi esimin bizde düşünüyoruz cocugu annesi babasi olarak senin de dusundugun.kadar dedi annem.dellendi.beni.tersleyemezsin sen nasil.insansin ne.isim var burda babami aramis babam telefonda kufur etti esime beni arayip kv duydu falan durumlar boyle bays zorlaniyorum yemek bile yiyemiyorum.zaten cocuk beslenmede zorlaniyor stresten sut kismi daha da guclesiyor
Anam azıcık kalmışız yaVeeeee son hamilelerimiz:
Zeytinliii
@elaide
@ikuayko
@smsnbbk
@Arwien
K ktphncanne
@bebegim-gel
@sss2000
@keramos
Eli kulaginda, missss gibi lohusa dertleri bizi bekliyo
saka biyana, okadar cok lohusalik sorunlari ve cozum onerileri/cozumleri okuduk ki, biz caylakliktan ciktik artik. ona gore ayagimizi denk almaliyiz kizlar hadi goreyim bizi
Valla beni çok korkuttu doktor.. Perinatologa git dedi bana ya ne bileyim tekrar tekrar baktı içim gitti son günlerde yapılacak şey mi hay gitmeyeydim kontrole dedim vallahi.. Sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah.. ❤Zeytinliii şimdi gördüm yazdıklarını. Benim doktorum son kontrolde artık boy bakmıyoruz bu haftadan sonra çünkü yanıltıcı olabiliyor demişti.
Bence doktorun yanılması. İçini ferah tut sen.
Allah yardımcınız olsun inşallah hemen toparlanır iyileşir bebişleriniz.. Onları öyle görmek çok yıpratıcı gerçekten ama inşallaj iyi olacaklar Allah beterinden korusun herşeyinuzulmemeye calism biz 10 gun hergun kan verdik. 5 gun ara vermistik. bugun yine kan aldilar 20 gunluk bugun. tiroid karacaiger vs bakiyorlar. onun icin almislardir 3 tup. 17ye daha yeni indi. 1 ay kontrolunde gecmezse sondayla idrar alacaklarmis bu kez de. kiz cocugu oldugu icin baska turlu alamiyrlarmis. ben de cok yoruldum yiprandim inan. ama dayanmak zorundayiz.
Allah şifa versin inşallah.. Bu sarılık anaların içini dağladı vallahi ya inşallah geçecek hepsi dua ileKızlar dualariniza ihtiyacım var oğlumun sarılığı varmış 17 çıktı hastanede yatıyoruz
Rabbim şifa versin size de inşallah.. Atlatacak bu minnoş bebişler bu sarılığı allahın izniyle dua ileSelam kizlar bizim hastanede 4.gunumuz şükür hızla düşüyor sarılık değerimiz. Bugub 16 ya gerilemiş. Doktor cumartesi taburcu olabilirsiniz bi ihtimal dedi. Bende hastanede kaliyorum. Annemde uzaktan geldi kadincagiz evde, gun icinde bi kac saatliğine gidip geliyorum eve. Bi an evvel bitseydi şu sıkıntılar derin bi ohh çekeceğim. Son durumlar nedir birisi bana özet gecse. Kimler doğurdu, kimler hasta bizim gibi?
sıkıntılarimiz gider insallah dua edelm birbirmize
Allah şifasını versin yavrularimiza inşallah insanin elinden birsey gelmiyor icim parçalanıyor kan aldıkça tez zamanda atlatalımben de hasimatoyum cnm. o yuzden t4 u hafif yuksek cikti. gecen de yazismistik. korkma. tsh da sorun olsa cat diye ariyr saglik ocagi. bizde de bir enzimi takip ediyrlar. 10 gunde cikiyrmus. onun sonucu cikmadi daha bekliyrz.
bizimki Anne sutu sariligi. 3 ay surermis. ama yine de 1 aylikken hem kan hem idrar kulturu dedi. kiz cocugu diye sondayla almak zorundayiz dedi. oglumda ne rahatti ;(
degisikmis sari isik. deneyim ben de.
ben kullaniyrm cnm.
Allah şifa versin annesi kıyamam için gitmiştir ama rabbim beterinden korusun herşeyin inşallah atlatacak o da bunu3 tüp kan aldilar ya kolundan bütün hormonlarına bakilacakmis nasil ağladı yavrum
Dünyanın en salak doktoruna denk geldik doger doktor yillik izindeymis mecbur buna gittik her gitmemizde kan istiyor esimde sinirlendi bir daha asla bu adama gitmem diye bana çattı sanki keyfi gidiyorum benBenım gozler hala sarı 21 gun ama ben hıc kan vermedım saglıkocagına gıdınce sordum ebeye vucudunda yok dedı bol bol emzır dedı
Gitmez mi canım kolumu kesseler canım daha az acırdı yol boyu ağladım simdi koluna dokundurmuyor dokundugum an ağlıyorAllah şifa versin annesi kıyamam için gitmiştir ama rabbim beterinden korusun herşeyin inşallah atlatacak o da bunu❤ dua ile
İnşAllah atlatır hemen şu sarılığı ne çektirdi sizlere ya.. Rabbim korusun onları inşallahGitmez mi canım kolumu kesseler canım daha az acırdı yol boyu ağladım simdi koluna dokundurmuyor dokundugum an ağlıyor
Bugun denedik inanılmaz birşey. Çok rahat pıtır pıtır gazlarını kendi yapıyor. Kaka yapmamıştı tüm gün ilaçtan sonra yaptı hemen. Düzenli kullanacağız mutlakaBen kullanıyorum ıkı gundur ıyı geldı gıbı kaka oranı arttı gaz ılacı degılmıs zaten bagırsak fılorasını dengelıyormus her aksam gazı olsasada olmasada duzenlı verıyorum.
Bugün doktor hergün aynı saatte ver dedi daha etkili oluyormuş bilginiz olsunBugun denedik inanılmaz birşey. Çok rahat pıtır pıtır gazlarını kendi yapıyor. Kaka yapmamıştı tüm gün ilaçtan sonra yaptı hemen. Düzenli kullanacağız mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?