2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar oğlum dün geceden sonra kaka yapmadı bir daha. Doktorumu aradığımda biogaia damla önerdi. Kim kullanmıştı burada iyi gelmişmiydi?
Ben kullanıyorum ıkı gundur ıyı geldı gıbı kaka oranı arttı gaz ılacı degılmıs zaten bagırsak fılorasını dengelıyormus her aksam gazı olsasada olmasada duzenlı verıyorum.

Canım yemek yemezsen sütün olmaz balta dıkkat et kuru dut hosafı ye esın alsın süt iç bakma sen olanlara senın basına gelmıyor tek bayramın ucuncu gunu evde yanlız bırakıp benı görümcelrım kv esım gezmeye gıttıler ıkı gun gece gunduz agladım sütüm azaldı yerıne gelene kadar zorla yedım yoksa kesılecektı. Sen bebegıne odaklan hersey ıcınde bebekten kan aldırmayın acıl bısey yoksa buraz daha guclensın oyle aldırın.

Hayırlı olsun Emzirdiktan hemen sonra mı sagiyorsunuz ve ne kadar çıkıyor. Sagdiginizi ne zaman ve nasıl veriyorsunuz

her sekilde sağdım cnm emme oncesi sonrası kasıkla verdim biberon cekemedi

Maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah darısı bekleyenlere

Yani ne denir ki yapılacak şey mi yeni doğum yapmış kadının yanında bol yere strese koymuşlar seni aman boşver sen bebeğine ilgilen onların sorunu kendileri yapmış kendileri çözsünler hiç önemseme koca insanlar sonuçta sen kendine dikkat et bebeğinle ilgilen canm düzelecektir elbette

Valla beni çok korkuttu doktor.. Perinatologa git dedi bana ya ne bileyim tekrar tekrar baktı içim gitti son günlerde yapılacak şey mi hay gitmeyeydim kontrole dedim vallahi.. Sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah.. ❤

Allah yardımcınız olsun inşallah hemen toparlanır iyileşir bebişleriniz.. Onları öyle görmek çok yıpratıcı gerçekten ama inşallaj iyi olacaklar Allah beterinden korusun herşeyin

Rabbim şifa versin size de inşallah.. Atlatacak bu minnoş bebişler bu sarılığı allahın izniyle dua ile

Allah şifasını versin yavrularimiza inşallah insanin elinden birsey gelmiyor icim parçalanıyor kan aldıkça tez zamanda atlatalım

Benım gozler hala sarı 21 gun ama ben hıc kan vermedım saglıkocagına gıdınce sordum ebeye vucudunda yok dedı bol bol emzır dedı
Dünyanın en salak doktoruna denk geldik doger doktor yillik izindeymis mecbur buna gittik her gitmemizde kan istiyor esimde sinirlendi bir daha asla bu adama gitmem diye bana çattı sanki keyfi gidiyorum ben

Ben kullanıyorum ıkı gundur ıyı geldı gıbı kaka oranı arttı gaz ılacı degılmıs zaten bagırsak fılorasını dengelıyormus her aksam gazı olsasada olmasada duzenlı verıyorum.
Bugun denedik inanılmaz birşey. Çok rahat pıtır pıtır gazlarını kendi yapıyor. Kaka yapmamıştı tüm gün ilaçtan sonra yaptı hemen. Düzenli kullanacağız mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…